2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle. Herkes birbirine karşı duyarlı olsa böyl olmazdı. Ama duyarlı olmayıp duyar bekliyorlar

Cidden ben birşeyler mi kaçırdım da hepiniz bu kadar tepkilisiniz
Kızlar çok güzel anlatmışlar olanları ben özel grupta değildim o dönem çalıştığım için pek giremiyordum zaten. Özel grup açılmadan ya da kapandıktan sonra bile arkadaş hiç değişmedi. Buraya bir konu ile ilgili fikrini sorarsın bir cevap gelir ve konu değişir bu arkadaşta bu mümkün değil sürekli rahatsızlık verici sorular vs sadece okuduğum zamanlarda bile rahatsız olmuştum

Polemiğin parçası olmak istemiyorum lütfen herkes kendi için sakin kalsın... Birbirini tanımayan insanlar ne güzel destek oluyoruz birbirimize zaten zamanlarımız da az kaldı biraz daha sakinlik ve anlayış lütfen

Şu bir gerçek değil mi sero yazar gider cevap vermeyen vermez neden terslenşyor tamam cevap vermesin kız yazar gider neden kalp kırıyorsunuz benim demek istediğim bu
Yazıp gitmiyor ki sorun orda zaten, kızlar gormediniz galiba, atladınız heralde, arada mı kaynadı diye 10 defa daha yazıyor

Tebrikler ya yine gelip huzur bozmayı başardın..bu kadar kişinin tansiyonununu yükselttin..ayrıca arka çıkan arkadaşlar önce bi geçmişi kurcalayın bilmeden yorum yapıp ortalığı iyice karıştırdınız.Luli banlandı son haftalar nasıl haber alacağız şimdi..

Yazıp gitmiyor ki sorun orda zaten, kızlar gormediniz galiba, atladınız heralde, arada mı kaynadı diye 10 defa daha yazıyor
Sevgisizlik le kaosla besleniyor banladı gitti birde üzülüyorsunuz yazık yaa fare kılıklı bende banlanirim birazdan ekuru tarafından şimdiden hayırlı doğumlar uzaktan da olsa takip ediyorum

Ay özelden yazmıştım luliye ben yine banlan cam dedi ve ban yedi şaka gibi. La şurda doğumlara ne kaldı nerden çıktı bu polemik.
fazla sinirlendim ya. Ben bırakıyom biraz teli. Ama bundan sonra lütfen kim kimi savunuyor 2 kere düşünsün

Kızlar, benim de çok burnum tıkanıyor. Özellikle de yatarken tıkalı burunla yatıyorum bazen ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum. Eskiden eşim uyurken yanımda olurdu. Gece çok fena horlamaya başlamışım heralde uyandığımda onu oturma odasında uyurken buluyorum, sesime uyuyamıyormuş. Çok üzüldüm. Ne yapacağımj bilmiyorum. Buhar makinesi size çözüm oldu mu?

Kızlar topiği takip edemedim naptınız yaa. Doğum öncesi ban olacak iş değil. Tansiyonum yüksekti iyice yükselttiniz.
Sen kendini strese sokma tansiyon çünkü böyle durumlar da artar sakin ol canım önce sen ve bebeğin sonra buraya bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…