2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aynı son zamanlar heralde normal bunlar almadım buhar makinası da bilmiyorum ama burda gözüme çarptı sanki işe yarıyo diyen vardı kim inan unuttum şuan

Benim de aynı son zamanlar heralde normal bunlar almadım buhar makinası da bilmiyorum ama burda gözüme çarptı sanki işe yarıyo diyen vardı kim inan unuttum şuan
Ben bebek için de almak istiyorum. Çünkü havalar soğul kaloriferler açık. İnsanın burnunu kurutup tıkıyor. Bebeğinde burnunu tıkar. Ablam bebeğin burnu tıkanmaması için kaloriferi açmıyor yatak odasında. Ben de buhar yapacak birşey alayım en iyisi.

Canım bana faydası oldu. Sana olmasa bile bebeğin için kullanabılır sın.
Ben demiştim kuzum.
Aynen bebek içinde lazım oluo muş. Komsum bebeği için almıs baya faydasını görmüş.

Gözün aydın canım rabbim analı babalı buyutsun

Kızlar 15/9 oldu haateneye gidiyorum
Canım tansiyonun normale dönmüş şükğr. Anlık yükselmiş demekki. Stres yapma
Hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza sağlıkla

Hanımlar,
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim, her ne olursa olsun üyelerin birbiriyle polemiğe girmesi, birbirine hakaret etmesi yasaktır.
Bu olay topiğinizde ilk defa yaşanmıyor, aynı üyeyle daha öncede polemik oldu, sebeplerinizi bilemem, kim haklı kim haksız buna da karar vermek bizim işimiz değil, biz yalnızca kuralları uygularız.
Polemiğe girmek, hakaret etmek yerine, daha önce de polemik yaşandığını baz alarak hepiniz yazılarından rahatsız olduğunuz kişileri göz ardı et butonuna basarak yazdıklarını görmeyi engelleyebilirdiniz.

Gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun emer alır.insallah memeyi

Ben sipariş verdim kargoya verilmiş, gelince deneyip yazarım size de

Bir de bişey sorucam nişan açık sarı renkte olabiliyor muydu, daha önce yine sorulmuştu sanki burda ama tam hatırlayamadım. Az önce çok yoğun jöle kıvamında açık sarı bir akıntım oldu, bugüne kadar olanlardan farklıydı, googleda resimlere baktım açık sarı olan da gördüm ama bilemedim önemli midir cumartesi randevum var sorucam bakalım

Bu arada sakin olun arkadaşlar doğumlarımıza az kaldı banlanmayın canınızı sıkan şeyleri görmezden gelin.

Kızlar lütfen sakin olun, banlanmayın, lütfen. Birbirimize buradan başka ulaşabileceğimiz bir yer yok lütfen, yok sayın. Durduk yere banlandı Birdilimkek

Bu burun tıkanıklığı nefes darlığı genel bi sorun sanırım bende de var buhar makinası çok mantıklı benim hic aklıma gelmemişti bu kadar zaruri olabileceği almakta fayda var bence de

Canım bana faydası oldu. Sana olmasa bile bebeğin için kullanabılır sın.

Ben demiştim kuzum.

Aynen bebek içinde lazım oluo muş. Komsum bebeği için almıs baya faydasını görmüş.
Sağol canım. Bakayım hemen internetten ben de makineye. Moralim bozuluyor eşimi yanımda görmeyince. Horluyorum diye utanıyorum bu arada benim midemden göbeğime yayılan ağrılarım oluyor, sanki ishalmiş gibi oluyorum tuvalete gitmek istiyorum ıkınma hissi oluyor. Her zaman değil ama iki haftadır iki kere oldu. Sıcak suya duşa girmek zorunda kaldım.

Gözünüz aydın canım maşallah Allah analı babalı büyütsün

Hiç utanma aa o nedemek miş benim eşimde çok yorgun olunca horluyo ben başını düzeltiyorum kesiliyor benim bacağımın ağrısı tutunca yanından kalkıyorum rahatsız ediyorum diye ama üzülmüyorum bebeğimizi taşıyorum herşey biizm için daha zor manevi olarak ortada utanacağın hiç bişey yok çıkar o fikri aklından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…