2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inş.

Arkadaşımın doğum yaptığı gün yeşil akıntısı oldu, nişan olabilir bence. Herkeste farklı olabilşr diye düşünüyorum.

Güle güle büyütün inşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza almanız

Benimki anca canım diye sesleniyor horlamıyım diye bazen duymuyormuşum. Kendisi çok hassas uyuyamıyor uyku problemi var. Ben de horlayınca hiç uyuyamıyormuş.

Olmuyormuş canım. Kiremit rengi olur dedi bana doktorum.jöle kıvamında ama çok yapışkan olur, normal akıntıdan ayırt edersin demişti.yine de doktoruna sor istersen.

Gerçekten inanamıyorum yine aynı kişi yüzünden 2 arkadasimiz banlanmis dilekburcu etiket yapamıyorum banlandigi için çok seviyosa muhabettini mavinin özelden konuşsun istemiyoruz bunaltiyo bizi lafları farkli yerlere çekiyo konuşuyoruz konuşuyoruz duvar laf anlar mavi anlamaz her seferinde aynı seyleri 5 kere yaziyo biz buraya hamilelikle ilgili şeyler konuşmaya geldik artık mavinin 176 boyu 91 kilo olması 80 metrekare evi 14 kilo alması yok salonunda kapı.olmamasi daha neler yaa beynimize işledi gercekten hangi birimiz bu kadar detay verdik 100 kere aynı şeyi söyledik acaba

Olan oldu artık. Karabasan gibi çöktü topiğe yine malum kişi. tam sana yazacaktım kuzu nasıldı kontrol diye.

Bebeği az o taşısın göreyim ben gece uykusunu unuttum nerdeyse
Anlamaz işte erkek milleti. Birde temizlşk takıntısı olan biri benim eşim, haftalardır iyice karnım büyüdü yoruluyorum diye doğru düzgün temizlik yapamıyorum evde, bana gülerek laf sokup duruyor. Şu esra erolda kocasının temizlik takıntısı yüzünden evi terkeden kadını vs gördü bana temizlikşe ilgili laf sokmaya başladı. Evi b.k götürüyor diye. Öyle işte. Bu aralar midemle göbeğime ağrılar giriyor yalancı sancı mı bunlar bilmiyorum.

Olan oldu artık. Karabasan gibi çöktü topiğe yine malum kişi. tam sana yazacaktım kuzu nasıldı kontrol diye.
Güzeldi canım bi sorun yok her şey yolunda 38de gun vercek aynı hafta icine
ilknurrr22 cano randevun nasıl geçti. Mete paşa nasılmış
Iyi canım polemik olunca yazmak istemedim sordum onuda sabah kalkınca mı oluyo genelde dedi evet daha çok o zaman dedim nefes almamız zorlastigi için ağız burun kuruluğu olur dedi nstye girdim sanci felan yok her şey normal 38de gün vercek aynı hafta içersine

Aman nolmus burda lohusa lohusa okumaya başladım geriden istenmeyen yerde ısrarla görünmeye çalışmak nasıl bı karakterlik acaba (!)

Hayır istenmemesinin sebebi son olayda luli nub kanamasını gormemesi mı sanki

Aylardır yaptığı takıntılı kilo muhabbetini, sadece kendine EVİNE,MOR KOLTUKLU DOKTORUNA,COCUGUNUUN KİLOSUNA ODAKLI , başka kimsenin ne hayrına ne serrine dokunmadan cevap yazmadan gelip Manas,, Ergenekon destanları yazıp çıkmasi , son enerji bükücü olması değil de ne

Onu savunanlar da biz Mevlana değiliz bence hele şu zamanlarda hiicccc

Git bidaha da Gelme!

Maşallah size cnm. Ozamn az kaldı senınde.

Canım hayırlı olsun gozunaydin

Ben de alacağım inşallah buhar makinesinden canım gerekli olduğunu düşünüyorum peteğin yanına su koymakla pek fayda göremiyoruz artık
Oy yerler o minik ayakları iner annes doğum anında kanala girenler varmış

Heyecandan mı uyumadın günaydın
Evet hatta annem geçen bana dediki ben de ters duruyormuşum sancı ile dönmüşüm. İnanamadım resmen doğum anında herşey olabiliyormuş kızlar. Ama benim doktorumun doğum anını bekleyeceğini sanmıyorum
Evet kıskançlıktan deniliyor yaş farkı cokmus ama çokta yakışan ciftlerdi mesleklerinde cok başarılıydı ünlü bir doktordu atamıyorum bende şaşkınlıgimi
Yaa çok şaşırdım youtube da videoları olan doktor değilmi
Kızlar 15/9 oldu haateneye gidiyorum
Canım daha iyisindir inşallah durumundan haberdar et bizleri
yaa hayırlı olsunn canım biz de yazacakmıyız böylee RABBİM hayırlı evlat eylesin kuzum sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah yavrunu..

Kızlarr doğum arefesinde gitmeyin nolur.. Görmezden gelmek adına basılabilecek bi buton varmış nerde o ben bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…