- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.608
- 158
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inş.Kızlar sabah 10 da doğum gerçekleştisükür kızım ve ben iyiyiz . Spinal oldum başta biraz heyecan yaptım bulanti falan oldu oksijeni verince rahatladim az önce de ağrı kesici vurdular. Yalnız bir türlü meme tutturamiyoruz inşallah onu da beceririm . Darısı sizlerin başına inşallah
Arkadaşımın doğum yaptığı gün yeşil akıntısı oldu, nişan olabilir bence. Herkeste farklı olabilşr diye düşünüyorum.Ben sipariş verdim kargoya verilmiş, gelince deneyip yazarım size de
Bir de bişey sorucam nişan açık sarı renkte olabiliyor muydu, daha önce yine sorulmuştu sanki burda ama tam hatırlayamadım. Az önce çok yoğun jöle kıvamında açık sarı bir akıntım oldu, bugüne kadar olanlardan farklıydı, googleda resimlere baktım açık sarı olan da gördüm ama bilemedim önemli midircumartesi randevum var sorucam bakalım
Bu arada sakin olun arkadaşlar doğumlarımıza az kaldı banlanmayıncanınızı sıkan şeyleri görmezden gelin.
Az kaldı inşallah canım ❤İnşallah kuzumsağlıkla doğursaydık bi
Oh iyi bari yaYarın bu saatlerde bitecekmiş neyseki
Güle güle büyütün inşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza almanızKızlar sabah 10 da doğum gerçekleştisükür kızım ve ben iyiyiz . Spinal oldum başta biraz heyecan yaptım bulanti falan oldu oksijeni verince rahatladim az önce de ağrı kesici vurdular. Yalnız bir türlü meme tutturamiyoruz inşallah onu da beceririm . Darısı sizlerin başına inşallah
Benimki anca canım diye sesleniyor horlamıyım diye bazen duymuyormuşum. Kendisi çok hassas uyuyamıyor uyku problemi var. Ben de horlayınca hiç uyuyamıyormuş.Hiç utanma aa o nedemek miş benim eşimde çok yorgun olunca horluyo ben başını düzeltiyorum kesiliyor benim bacağımın ağrısı tutunca yanından kalkıyorum rahatsız ediyorum diye ama üzülmüyorum bebeğimizi taşıyorum herşey biizm için daha zor manevi olarak ortada utanacağın hiç bişey yok çıkar o fikri aklından
Bebeği az o taşısın göreyimBenimki anca canım diye sesleniyor horlamıyım diye bazen duymuyormuşum. Kendisi çok hassas uyuyamıyor uyku problemi var. Ben de horlayınca hiç uyuyamıyormuş.
Olmuyormuş canım. Kiremit rengi olur dedi bana doktorum.jöle kıvamında ama çok yapışkan olur, normal akıntıdan ayırt edersin demişti.yine de doktoruna sor istersen.Ben sipariş verdim kargoya verilmiş, gelince deneyip yazarım size de
Bir de bişey sorucam nişan açık sarı renkte olabiliyor muydu, daha önce yine sorulmuştu sanki burda ama tam hatırlayamadım. Az önce çok yoğun jöle kıvamında açık sarı bir akıntım oldu, bugüne kadar olanlardan farklıydı, googleda resimlere baktım açık sarı olan da gördüm ama bilemedim önemli midircumartesi randevum var sorucam bakalım
Bu arada sakin olun arkadaşlar doğumlarımıza az kaldı banlanmayıncanınızı sıkan şeyleri görmezden gelin.
Olan oldu artık. Karabasan gibi çöktü topiğe yine malum kişi. tam sana yazacaktım kuzu nasıldı kontrol diye.Gerçekten inanamıyorum yine aynı kişi yüzünden 2 arkadasimiz banlanmis dilekburcu etiket yapamıyorum banlandigi için çok seviyosa muhabettini mavinin özelden konuşsun istemiyoruz bunaltiyo bizi lafları farkli yerlere çekiyo konuşuyoruz konuşuyoruz duvar laf anlar mavi anlamaz her seferinde aynı seyleri 5 kere yaziyo biz buraya hamilelikle ilgili şeyler konuşmaya geldik artık mavinin 176 boyu 91 kilo olması 80 metrekare evi 14 kilo alması yok salonunda kapı.olmamasi daha neler yaa beynimize işledi gercekten hangi birimiz bu kadar detay verdik 100 kere aynı şeyi söyledik acaba
Anlamaz işte erkek milleti. Birde temizlşk takıntısı olan biri benim eşim, haftalardır iyice karnım büyüdü yoruluyorum diye doğru düzgün temizlik yapamıyorum evde, bana gülerek laf sokup duruyor. Şu esra erolda kocasının temizlik takıntısı yüzünden evi terkeden kadını vs gördü bana temizlikşe ilgili laf sokmaya başladı.Bebeği az o taşısın göreyimben gece uykusunu unuttum nerdeyse
Güzeldi canım bi sorun yok her şey yolunda 38de gun vercek aynı hafta icineOlan oldu artık. Karabasan gibi çöktü topiğe yine malum kişi. tam sana yazacaktım kuzu nasıldı kontrol diye.
Iyi canım polemik olunca yazmak istemedim sordum onuda sabah kalkınca mı oluyo genelde dedi evet daha çok o zaman dedim nefes almamız zorlastigi için ağız burun kuruluğu olur dedi nstye girdim sanci felan yok her şey normal 38de gün vercek aynı hafta içersine
Maşallah size cnm. Ozamn az kaldı senınde.Güzeldi canım bi sorun yok her şey yolunda 38de gun vercek aynı hafta icine
Iyi canım polemik olunca yazmak istemedim sordum onuda sabah kalkınca mı oluyo genelde dedi evet daha çok o zaman dedim nefes almamız zorlastigi için ağız burun kuruluğu olur dedi nstye girdim sanci felan yok her şey normal 38de gün vercek aynı hafta içersine
2 hafta sonra vercek gunu işte canım aynen az kaldı çok sukur öncesinde bide korona testi vercemMaşallah size cnm. Ozamn az kaldı senınde.
Canım hayırlı olsun gozunaydinKızlar sabah 10 da doğum gerçekleştisükür kızım ve ben iyiyiz . Spinal oldum başta biraz heyecan yaptım bulanti falan oldu oksijeni verince rahatladim az önce de ağrı kesici vurdular. Yalnız bir türlü meme tutturamiyoruz inşallah onu da beceririm . Darısı sizlerin başına inşallah
Ben de alacağım inşallah buhar makinesinden canım gerekli olduğunu düşünüyorum peteğin yanına su koymakla pek fayda göremiyoruz artıkValla canım şuan bana faydası var. Biz korona oldugumuz zaman almıstık. Eşimde öksürük gitmemişti bende de burun tıkanıklığı baş göstermişti aldık. eşim onu açmadgımızda öksürük ten uyuyamıyordu. Ben de tıkanıklıktan. Aldık fayda etti bize. Ki etmese bile bebek için de faydalıymış.
Hemn açınca faydası olmuo biraz odanın içi dolunca ben rahatlamış oluom. Genelde sıcakta aşırı tıkanıo. Gece yatınca eşim dio burnun mu tıkandı senın die. Nefes alıp vermem aşırı kötüleşio.
Ben yoyko anne yanı park beşik aldım koyu grisinden ilk geldiğinde eksik parça var mı die kurulum yapıp geri bozduk. Cok güzel bnm cok hosuma gitti kumaşı kalitesi. Tavsiye ederim
Bnm eşimde çift tak die tutturur. Dün tek taktım parka gittik yürüyüş yapalım die ordan da markete gittik sadece 3 4 bin adım atmışım bayılcaktım maske den. Hemn bimde tabure varmıs oturdum. Zorluo artık.
Günaydın cnm. Hadi bakalım güzel haberlerle doğum için gün almış olarak gelcok su içme olayını unutmayasın cano
Evet hatta annem geçen bana dediki ben de ters duruyormuşum sancı ile dönmüşüm. İnanamadım resmenOy yerler o minik ayaklarıiner annes doğum anında kanala girenler varmış
Heyecandan mı uyumadın günaydın
Yaa çok şaşırdım youtube da videoları olan doktor değilmiEvet kıskançlıktan deniliyor yaş farkı cokmus ama çokta yakışan ciftlerdi mesleklerinde cok başarılıydı ünlü bir doktordu atamıyorum bende şaşkınlıgimi
Canım daha iyisindir inşallah durumundan haberdar et bizleriKızlar 15/9 oldu haateneye gidiyorum
Kızlar sabah 10 da doğum gerçekleştisükür kızım ve ben iyiyiz . Spinal oldum başta biraz heyecan yaptım bulanti falan oldu oksijeni verince rahatladim az önce de ağrı kesici vurdular. Yalnız bir türlü meme tutturamiyoruz inşallah onu da beceririm . Darısı sizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?