2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yine neler olmuş ya doğum öncesi olacak iş miydi. Hala sebebini bile anlamamış geldi yine huzursuzluk çıktı arkadaşlar banlandi. Dilekburcu sende burayı tam okumadan hepimiz adına konuşma bence defalarca aynı sey oldu hepimiz isyan ettik. Hepimiz birbirimizden farkli karakterde insanlarız ama tek bir ortak noktamız var o yüzden sorunun bizde olduğunu düşünmüyorum boşu boşuna gerginlik oldu ya inanamıyorum

Inanilir gibi değil gerçekten sürekli aynı şeyleri yaşıyor bu topic ve hep aynı kişi yüzünden kısır bir döngü içerisindeyiz. Gidip geri gelip konuşunca mutlaka birileri banlaniyor sıkıcı oldu artık buna rağmen hala kucak açanlar da var pes doğrusu!

Canım gözünaydınnn bebişine kavuştun maşallah size darısı başımıza

Onu da sordum doktora ama öyle birşey yok dedi ya Bir de kanala ters girmeye çalışırsa sıkıntı oluyormuş o yüzden bekletmiyor risk almamak için. 39da alırız demişti e zaten o da güzel normal doğum yapan birçok kişi de o haftalarda doğuruyor. Salı günü gideceğim herşey netleşecek artık

Bizdede aynı muhabbet.... Ben uyurkeni bırak uyanıkken nefes alamıyorum hiiiç te utanmıyorum
Canım her hastanede isteniyormu acaba test bi bilgin varmı
Benim gittiğim hastanede istedi. Doğumdan bir gün önce olması yeterlimiş. Sezaryen olacak benimki

Zaten amacı gelip kaos yaratıp birkaç kişiyi de banlatmaktı amacına da ulaştı, onu savunan arkadaş yüzünden oldu tüm bunlar kimse cevap yazmamıştı usulca gidecekti ne güzel grup adına konuşup grubun sözcüsü gibi davrandı kimsenin fikrini bilmeden..

Ayy benim doktorum da aynını der sanırım evet canım o da var bi de kanala yerleşse sezeryan risk olabilir bana da yakınlarım soruyor aman bekle nolcak diye ben de böyle diyeyim ben de cumartesi gideceğim gün veririm demişti bakalım ne diyecek haftasonu yasak varya otobüsler kullanılmıyor mu kızlar hiç bilmiyorum ya

Bizdede aynı muhabbet.... Ben uyurkeni bırak uyanıkken nefes alamıyorum hiiiç te utanmıyorum
Ya horlama olayı bende de var son ay başladı bu da çok komik dün eşimin dizinde uyumuşum kendi sesime uyandım bir anda ve eşimle göz göze geldim ahahd ne güldüm ya dalga geçti benle senin yüzünden oldu dizin hiç konforlu değil ondan dedim

Ahah harikasın benimki de dalga geçiyor geçen ben de kendi sesime uyandım öyle güldükki

Şehir hastanelerinde yatış olacak her hastaya yapılıyor. Uyuşmazlık iğnesi için yatış gösterilmişti bende yaptırdım. Sakın korkmayın çok basit bişe.

ay hiç korkulcak bişi değil canım. Burnuna birde ağzının içine pamuklu çubuk değdiriliyor. hiç korkma.
Öylemii ay hadi inşallah ya eşim korona atlattı ama daha hiç benden test istenmemişti başa gelen çekilir dediğin gibidir inşallah kuzum

Muhtemelen aynısını diyebilir çünkü senin doktorun benim doktorum, benimki senin aynı şekilde. Aynen en iyisi öyle de bugün birisi beni sezaryen olacağım diye hıı olsun yaa sağlıklı doğsunda diye teselli etti kendince sanki böyle bir teselliye ihtiyacım var sinir oldum.
Ya çok heyecanlı haber ver gün verirse Benim eşim şoför, haftasonu yasaklarında çalışmıyorlar. Ama bizimki özel halk otobüsü. Belediye araçları çalışıyor olabilir sormak lazım.

Ayy ben bile sinir oldum ya kasılma olunca sertleşme o oluyo diye biliyorum ağrı gibi değilde bebek de bazen can acıtıyo öyle bişey mi acaba bazen de gaz sıkıştırıyor beni fena oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…