2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya işte öyle oluyor önemli şeyler kaçıyor arada bir de cidden özellikle şu zamanlarda kimse kimsenin mesajını kaçırmak istemiyor önemli birşey olabilir diye.
Hamileliğin her döneminde kaçırmak istemedik ama bu aralar doğumlar başladı ister istemez herkeste bir heyecan havası var birbirimizi tanıyoruz merak ediyoruz böyle boş muhabbetler hiç çekilmez şu saatten sonra umarım bu son olur

Aynen öyle canım sonuçta önceden de gereksiz konular yüzünden araya kaynayan bir sürü yazışma oldu ne güzel bir süredir olmuyordu derken yine aynı şeyler neyse inşallah sondur dediğin gibi.

Yok son olmaz gelir yine eminim amacı buydu zaten tekrar ortalığı karıştırmak aslında çok akıllı saf felan değil

Bende tik yok sanci 20lere bile zor cikti
Benimde sancim cikmiyor doktor acilma var dedi sanci hicmi hisetmedin dedi sokk oldm kafa capi 33 hafta cikti kanala girmis dedi adam sok oldu demistir bu ne yaptida kanala soktu bebegi ben 24 subatta alin diyordum esimin dogum gunu diye asla olmaz demisti valla bisey yapmadim

Aynen öyle canım sonuçta önceden de gereksiz konular yüzünden araya kaynayan bir sürü yazışma oldu ne güzel bir süredir olmuyordu derken yine aynı şeyler neyse inşallah sondur dediğin gibi.
Kesinlikle bazen bakıyordum sayfalarca tek konuşulan konu o ve aynı şeyler gerçekten çok faydalandık hepimiz buradan özellikle benim gibi tecrübesiz olanlar. Çok bile sabrettigimizi düşünüyorum
Yok son olmaz gelir yine eminim amacı buydu zaten tekrar ortalığı karıştırmak aslında çok akıllı saf felan değil
Karıştırdı ve gitti her zamanki gibi giderken başkalarının da canını sıkıp gitti

Tuğçe belinin yan tarafları inceldi mı boşaldı mı yani kanala inince öyle oluyormuş sanırım

Kesinlikle bazen bakıyordum sayfalarca tek konuşulan konu o ve aynı şeyler gerçekten çok faydalandık hepimiz buradan özellikle benim gibi tecrübesiz olanlar. Çok bile sabrettigimizi düşünüyorum
Tabiki bilmediğimiz şeyler oluyor veya yanlış bildiklerimiz burada birbirimize destek oluyoruz.
Aa dogum yapti demi yazmadi iyidir insallah msjlari biriktyse anca
Aynen kuyrukluyildiz ve Mascara bugün doğum yaptılar

33 hafta nasıl çıktı kafa capi canim geride cikiyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…