Yok canim geride degil hersey normal cok sukur bebek kanala girmis ya kafasini olcemedi33 hafta nasıl çıktı kafa capi canim geride cikiyo o zaman
sen haftaya dogurursun o zaman sezaryen deıl mı senınkıEvet midem de inanilmaz rahatladi gobegim cok dustu gobegimn alti bombos duruyor gerginlik hissi gitti mayali hamur gbi oldu
Sezeryan canim dun gttim ya kontrole cuma gunu gel dedi pazarteside mutlaka gel dedi cuma sabah 9 da nstye gir hemen sonra bana ugra dedi en gec 1 ine kdr almamiz lazim dedi ama bence 1 ini beklmez gibime geliyor ben hazirliklarmi yaptm cok sukur ne zaman derse artiksen haftaya dogurursun o zaman sezaryen deıl mı senınkı
Bnm de pzrtsı randevum , zaten haftaya her sey daha da netleşirr hyrlIsıSezeryan canim dun gttim ya kontrole cuma gunu gel dedi pazarteside mutlaka gel dedi cuma sabah 9 da nstye gir hemen sonra bana ugra dedi en gec 1 ine kdr almamiz lazim dedi ama bence 1 ini beklmez gibime geliyor ben hazirliklarmi yaptm cok sukur ne zaman derse artik
Şuan yasak ama olmasa da doğuma sokmazdım aynı böyle olurdu
Kıyamam yaAy kizlar yuruyemiyorm yaa cok canim aciyor
Ya ben belki bi dayanma gücü gelir diye düşündüm doğumda ama nebileyim kan verirken bile yüzü bembeyaz olur alnı soğuk soğuk terler ve hop gözler kararırŞuan yasak ama olmasa da doğuma sokmazdım aynı böyle olurdu
Kendine saklıyorsun dimii seni gidi seniBenimde sancim cikmiyor doktor acilma var dedi sanci hicmi hisetmedin dedi sokk oldm kafa capi 33 hafta cikti kanala girmis dedi adam sok oldu demistir bu ne yaptida kanala soktu bebegi ben 24 subatta alin diyordum esimin dogum gunu diye asla olmaz demistivalla bisey yapmadim
Aman onla mı uğraşıcam benYa ben belki bi dayanma gücü gelir diye düşündüm doğumda ama nebileyim kan verirken bile yüzü bembeyaz olur alnı soğuk soğuk terler ve hop gözler kararır
Hahahah yaa trajikomik bir anı olmuşAman onla mı uğraşıcam benteyzem anlatır beni bıraktılar eniştene baktılar adam küt gitmiş
Hayır görmedim canım onu sormuimu doğum fiyatını? Yok ben senin için demedimKesinlikle, senden bilgi alıyorum bazen unuttuğum şeyleri sen sormuş oluyorsungeçen burada arkadaş fiyat da söyledi onu gördün mü? Aynı hastaneye gidiyoruz ama o Ahmet beye gidiyormuş.
Ya ben sezaryenden korkuyordum ama bunu kimseye söylemedim öyle bir algı olusturmadım karşıda ve doğumun her şekli herzaman kabulüm olmuştur. Sonuç odaklı olunca gerisi arka planda kalıyor sonuç olarak bebeğimizi alacağız kucağımıza ötesi yok ki. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.rica ederim
Yok yok bende senin için açıklamadım o sezaryen olacağım diye teselliye kalkan kişiye söylendimHayır görmedim canım onu sormuimu doğum fiyatını? Yok ben senin için demedimben biraz fazla rahat da olabilirim tabii
Aynen katılıyorum bu dönem daha önemliYa işte öyle oluyor önemli şeyler kaçıyor arada bir de cidden özellikle şu zamanlarda kimse kimsenin mesajını kaçırmak istemiyor önemli birşey olabilir diye.
Ben de dişçiden çok korkuyorum yaa ama şimdi şöyle bi düşünce geliştiriyorumAman doğumdan korkmuyoruz ondan mı korkcam
Yaptırınca gelip agliyomusum
Umarım son olur canım haklısınHamileliğin her döneminde kaçırmak istemedik ama bu aralar doğumlar başladı ister istemez herkeste bir heyecan havası var birbirimizi tanıyoruz merak ediyoruz böyle boş muhabbetler hiç çekilmez şu saatten sonra umarım bu son olur
Kesin benim eşimde böyle bayılır girse destek olabileceğini dusunemiyorumbenden panik
Ya benim eşim de girerim ne var sanki diyip duruyodu ama ben endişeleniyodum ya bayılırsa filan diyeBen de sordum doktor izin verse girer miydin diye bilmem giremeyebilirdim dediBen bir carladım ne yani doktor izin verecek sen de bilemeyeceksin öyle mi diye o andan sonra fikri değişti sanırım.
Geçmiş olsun canım ben de kendimi az kaldı diye teselli ediyorumAy kizlar yuruyemiyorm yaa cok canim aciyor
İnşallah iyilerdir kuzum 🏵Kendi kendime konuşuyorum gibi oldu ama şey diyecektimforuma yeni girmiş konuşmakla meşgul diyor iyi demek ki durumu çok şükür.
He tamam ben öyle sanmışım canımYok yok bende senin için açıklamadım o sezaryen olacağım diye teselliye kalkan kişiye söylendimevet fiyatı sormuş sezaryen 3600müş 2 gece kalma fiyatı ama istersek ve bir sorun yoksa 1 günde çıkabiliyormuşuz. Refakatçi ona da 1 kişi demişler ama baba geceye kadar istediği zaman girip çıkabiliyormuş. Oda süsleme yasakmış kapı süsü bile. Aklımda kalanlar bunlar
Ya nasil bir hasta ruh haliir bu kimse ondan bir açıklama beklemedi niye gelir bir insan kapıdan kovsak bacadan girecek ay bıkkınlık geldi artik bak kizlar yine gittiAynen öyleydi amacı işte amacına ulaştı bi daha kimse cevap vermesin lütfen yaa
12 dk önce girmiş konuya bakıyor diyor şimdi dikkatimi çekti benimde niye yazmadı acaba dur bakalım kötü bişey yoktur umarımBu arada @Mascara Hâlâ yazmadı acaba müsait mi olamadı herşey yolundadır inşallah.
Yaa öyle mi tam tersiymiş bizde de ben kan verirken falan hiç korkmam zaten bebek tüp olduğu için iğneler ilaçlar ameliyathane ortamı alışkınım. Ben operasyon geçirmekten korkuyorum dişçi demissin ondan da korkuyorumYa benim eşim de girerim ne var sanki diyip duruyodu ama ben endişeleniyodum ya bayılırsa filan diyeben aşırı dayanıksızımdır iğne yapılırken bile bakamam. O ortam çok daha gergin olacak sonuçta ama zaten hastane kabul etmedi
Ben de birdaha okudum sana demisim gibi olmuş kusura bakmaHe tamam ben öyle sanmışım canımya bu medar hastanesinde adı değişmeden önce doğumda kapı süsü ve yastık hem de albüm hediye oluyordu artık yokmu acaba tüm arkadaşlarımın albümü var hastanenin hediye olarak verdiği çok tatlılar sanırım isim değişikliğinden sonra hediye mevzusunu da kaldırdılar
Canım yoktur inşallah öyle olsa direk yazardı bence mesajları kaçırmamak adına okumaya çalışıyor olabilir inşallah ikisi de iyidir.12 dk önce girmiş konuya bakıyor diyor şimdi dikkatimi çekti benimde niye yazmadı acaba dur bakalım kötü bişey yoktur umarım
İnşallah canım sıkıntısız sorunsuz atlatalım hepimizCanım yoktur inşallah öyle olsa direk yazardı bence mesajları kaçırmamak adına okumaya çalışıyor olabilir inşallah ikisi de iyidir.
Amiin inşallah ama bi tedirgin olmadım da değil hani yazar inşallah tez vakitte. O gün nasıl olacak bilmiyorum belki bizlerde fırsat bulamayacağız yazmaya..İnşallah canım sıkıntısız sorunsuz atlatalım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?