2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kandil diye anneme ziyarete gittim orada gordum ortalığı karıştırmış arkadas . Cok sıkılmaya başladık artik kadin çıkıp.cikip geliyor.
Dogum yapan arkadaşlarımıziarkadaşlarımızı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün insallah.
37. Haftada sancılarım vardi şimdi hic sancim yok kızlar şaşırtıcı bir sekilde doğmaktan vazgeçti benim.oglan

Ayy ben bile sinir oldum ya kasılma olunca sertleşme o oluyo diye biliyorum ağrı gibi değilde bebek de bazen can acıtıyo öyle bişey mi acaba bazen de gaz sıkıştırıyor beni fena oluyorum
Valla bende kasılma nasıl birşey bilmiyorum. Bazen karnım taş gibi oluyor. Gaz sancısı gibi mi desem öyle ağrılar oluyorbirde aşağıdan sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyor bana.

Ya evet başucundan moral verip destek olmaları mükemmel olurdu hayırlısı olsun napalım evet albüm olsa güzel olurdu hatıra ve güzel anılarr artık yok demekki 🏵

Ben de sordum doktor izin verse girer miydin diye bilmem giremeyebilirdim dedi Ben bir carladım ne yani doktor izin verecek sen de bilemeyeceksin öyle mi diye o andan sonra fikri değişti sanırım.
Kız şimdiden korkutmasaydın adamı
Bu arada Mascara Hâlâ yazmadı acaba müsait mi olamadı herşey yolundadır inşallah.
İnşallah
Bende tik yok sanci 20lere bile zor cikti
Bende baktım Bi kere 50lere cıktı geri indi. Ama Dr nst cok iyi dedi.
12 dk önce girmiş konuya bakıyor diyor şimdi dikkatimi çekti benimde niye yazmadı acaba dur bakalım kötü bişey yoktur umarım
Canım bence konuları kaldıgı yerden okuyordur kaçırmamak için.

Ya evet başucundan moral verip destek olmaları mükemmel olurdu hayırlısı olsun napalım evet albüm olsa güzel olurdu hatıra ve güzel anılarr artık yok demekki 🏵
Aynen canım nasip Mustafa bey fotoğraf paylaşıyor ya bazen ameliyathaneden onları kim çekiyor acaba? Herkesi çekiyorlar mı bir de merak ediyorum.

Öyle diyorlar ama bilemedim bana karnın yukarıda dedi kayınvalidem

Zaten korksa da korkmasa da doğuma giremeyecek boşver
Biz hiç sormadık bak merak ettim bende anaaa kocama sordum aşkım doğuma seni alsalar girer misin die. Dudaklarını büktü bilmem der gibi. Bide kıvırdı sezaryen olsan kesecekler seni dio beni içten içe Bi gülme tuttu

Ay aman kendi canımızın derdindeyken yanımızda bayılmasınlar da

Benim yataramaz sıpam da canımı çok acıtıyo
Bugün uyandığımda nefes alırken kaburgam ağrıdı ve acıdı. Artık ayaklarını nereye soktuysa küçük hanım, ayakları bazen öyle sert hareket ediyor kş canımı yakıyor. Birde özellikle sol kaburgam bazen öyle bir ağrıyor kş bugün uyandığımda masaj yapa yapa geçirdim ağrıyı. Sanki oraya akciğerlerim sıkışmış da nefes alırken ondan acıyor gibiydi. Doğum çantamı hazırlamaya başlayacağım bugün.

Selamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
bende yaklaşık 6 saat sonra ayaklandım. Yavaş yavaş yürüyorum. Pozisyon değiştirirken acı oluyor ama sabit durunca çok hafif bir sızım oluyor. Herşey yolunda kızlar. Darısı hepinizin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…