- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Herkesi çekseler bile hasta hakları diye birşey var canım bence sormadan paylaşamazlar öyle bir fotoğrafı.Herkesi çekmiyorlardır inşallah yayani en azından paylaşmadan önce soruluyordur umarım
Çok biliyorlarKayınvalideler de maşallah yani
Sen de benim gibi carlasaydın. Ne demek bilmem girecek efendimBiz hiç sormadık bak merak ettim bendeanaaa kocama sordum aşkım doğuma seni alsalar girer misin die. Dudaklarını büktü bilmem der gibi. Bide kıvırdı sezaryen olsan kesecekler seni dio beni içten içe Bi gülme tuttu
Benimde 24 25 26 mart gibi görünüyor doğumum ama bakalım ne zaman olacak, benim son adetimle uyumsuz gidiyor geç döllenme yaşadığım için. Arada bu tarih değişiyor. Bakalım ne zaman doğuracağızKızlar bnm normalde 25 mart bata göre.ama dün gece rüyamda 18 martta doğum yapmışım gördüm
Ay cok sevindim okurken cok mutlu oldum. Allah analı babalı saglıcakla büyütmek nasip etsin inşallah canım.Selamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
bende yaklaşık 6 saat sonra ayaklandım. Yavaş yavaş yürüyorum. Pozisyon değiştirirken acı oluyor ama sabit durunca çok hafif bir sızım oluyor. Herşey yolunda kızlar. Darısı hepinizin başına.
Hayırlı olsun, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsünSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
bende yaklaşık 6 saat sonra ayaklandım. Yavaş yavaş yürüyorum. Pozisyon değiştirirken acı oluyor ama sabit durunca çok hafif bir sızım oluyor. Herşey yolunda kızlar. Darısı hepinizin başına.
Çok merak etmiştim. Maşallah çok şükür iyisiniz güzel bir doğum olmuşSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
Canım çok sevindim sağlıcakla büyüt bebeğini inşallahSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
Evet evet sorruyorlardır kesinnHerkesi çekseler bile hasta hakları diye birşey var canım bence sormadan paylaşamazlar öyle bir fotoğrafı.
Çok biliyorlar
Sen de benim gibi carlasaydın. Ne demek bilmem girecek efendim
Ben çoktann hazırladım bu ağırlıkla yapamazdım heraldeBugün uyandığımda nefes alırken kaburgam ağrıdı ve acıdı. Artık ayaklarını nereye soktuysa küçük hanım, ayakları bazen öyle sert hareket ediyor kş canımı yakıyor. Birde özellikle sol kaburgam bazen öyle bir ağrıyor kşbugün uyandığımda masaj yapa yapa geçirdim ağrıyı. Sanki oraya akciğerlerim sıkışmış da nefes alırken ondan acıyor gibiydi. Doğum çantamı hazırlamaya başlayacağım bugün.
Hemen yazamazsınız ama gece bol bol yürüyüşe kalkarsanız mutlaka fırsat bulursunuz benim kızım uyutmamıştı mesela sabaha kadar uyumamıştımAmiin inşallah ama bi tedirgin olmadım da değil hani yazar inşallah tez vakitte. O gün nasıl olacak bilmiyorum belki bizlerde fırsat bulamayacağız yazmaya..
Sıkıntı olmasın da canım okusunKız şimdiden korkutmasaydın adamı
İnşallah
Bende baktım Bi kere 50lere cıktı geri indi. Ama Dr nst cok iyi dedi.
Canım bence konuları kaldıgı yerden okuyordur kaçırmamak için.
YaaKızlar bnm normalde 25 mart bata göre.ama dün gece rüyamda 18 martta doğum yapmışım gördüm
Öyle deniliyor sanırımBana da kayınvalidem karnın aşağı indi diyor ben de hissediyorum kızlar doğumun yaklaştığının habercisimi bu??
Çok sevindim sağ salim kucağına almışsın bebişiniSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
Öyle derler canım bebek inmiş hazneye diye ben inme hissetmiyorum şuanlık olunca hissedilir heraldeBana da kayınvalidem karnın aşağı indi diyor ben de hissediyorum kızlar doğumun yaklaştığının habercisimi bu??
Anladım canım oyle diyince bende şaşırdım hayırlısıyla gelsinler insallahYok canim geride degil hersey normal cok sukur bebek kanala girmis ya kafasini olcemedi
disciden felan korkmuyorum zaten dolgum kırıldı geçen gün hamileliğin başındada dışım kirilmisti açıkta bekliyo ikisideBen de dişçiden çok korkuyorum yaa ama şimdi şöyle bi düşünce geliştiriyorumben doğum yapmış kadınım diyip cesaret vericem kendime doğum yapacağız bunlar küçük gelmeli göze artık
Umarım son olur canım haklısın
Ya benim eşim de girerim ne var sanki diyip duruyodu ama ben endişeleniyodum ya bayılırsa filan diyeben aşırı dayanıksızımdır iğne yapılırken bile bakamam. O ortam çok daha gergin olacak sonuçta ama zaten hastane kabul etmedi
Geçmiş olsun canım ben de kendimi az kaldı diye teselli ediyorum
İnşallah iyilerdir kuzum 🏵
He tamam ben öyle sanmışım canımya bu medar hastanesinde adı değişmeden önce doğumda kapı süsü ve yastık hem de albüm hediye oluyordu artık yokmu acaba tüm arkadaşlarımın albümü var hastanenin hediye olarak verdiği çok tatlılar sanırım isim değişikliğinden sonra hediye mevzusunu da kaldırdılar
aynen Öyle gitmek bilmiyoYa nasil bir hasta ruh haliir bu kimse ondan bir açıklama beklemedi niye gelir bir insan kapıdan kovsak bacadan girecek ay bıkkınlık geldi artik bak kizlar yine gitti
Senin sütlaç ile ilgili yazdigin neydi ki hıc hatırlamıyorumBenim sütlaç için yazdıklarımdan sonra bana bahsettiğiniz kişi oydu demek
Geçenkinde benimde vardı iki tane 50lilerde çok önemli değil onlarKız şimdiden korkutmasaydın adamı
İnşallah
Bende baktım Bi kere 50lere cıktı geri indi. Ama Dr nst cok iyi dedi.
Canım bence konuları kaldıgı yerden okuyordur kaçırmamak için.
Çok sevap kazanmak istiyorsan özelden numaranı ver 7,24 saat konuş dert dinle sevaba gir. Kimsenin yapması gerektiği şeyi söyleme. Biz sevap işleyecek çok daha iyi şeyler buluruz.Sizin yüzünüzden yine arkadaşlar ban yemiş tebrikler yine başardınızİyide kardeşim kızın bunları demesinde ne zarar var herkesin bir takıntısı sıkıntısı olabilir kilo almaktan korkuyor kız çünkü kan iğnesi vuruluyor kanı pıhtı atıyor yanlış değilsem kız Hamile stresten çıkamıyor buraya gelip dert yanıyor sen sıkıntın olunca paylaşmıyor musun bunları bir iki güzel kelam etmekte ne var kızda sakinleşsin niye kalp kırıyorsunuz ki bende anlatıyorum kayınvalidemle olanları milletin bana neler dediğini olabilir bunlar bak Allah razı olsun çocuğunuz cevap veriyorsunuz kırmayın birbirinizi bunu ahiret zamanı var burda birbirimizi görmüyoruz ama ahirette yüz yüze gelicez bu tarafta geçer gider ama belki burada birbirimize bir Allah razı olsun. Demek bize iyi gelecek hani şimdi gülebilir ne alaka diye bilirsin ama inan hamilelin duası en güzeli sende hamilesin ya boşver o kendini açıkladı bitti yazarsa cevap veren verir vermeyen zaten vermez bana topikte herkes mi yazıyor sanki
Benim ufak tefek eksiklerim var onların gelmesini bekliyordum. Yarın elime ulaşacaklar inş. Yarın tamamlanmış olur muhtemelen doğum çantam.Ben çoktann hazırladım bu ağırlıkla yapamazdım heraldeiyiki yapmışım artık hazırım
Benim ufak tefek eksiklerim var onların gelmesini bekliyordum. Yarın elime ulaşacaklar inş. Yarın tamamlanmış olur muhtemelen doğum çantam.Ben çoktann hazırladım bu ağırlıkla yapamazdım heraldeiyiki yapmışım artık hazırım
Belli ki çok şey kaçirmişsınCidden ben birşeyler mi kaçırdım da hepiniz bu kadar tepkilisiniz
Gözün aydın canm. Hayırlı ömürlü olsun inşallah. Darısı sırasıyla hepimize inşallahSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
Ben müsait değildim yoksa banlanırdım eminimÖzel grup kurmaksa derdin bb o zaman bu kızın gruba yazıp yazmaması seni ilgilendirmez senin dışında kızı tersleyen bir arkadaşta görmedim kusura bakma ayrıca hepimiz adına değil uslubun hakkında konuşuyorum topikte problem yaratan şuan tek sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?