2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesi çekmiyorlardır inşallah ya yani en azından paylaşmadan önce soruluyordur umarım
Herkesi çekseler bile hasta hakları diye birşey var canım bence sormadan paylaşamazlar öyle bir fotoğrafı.
Kayınvalideler de maşallah yani
Çok biliyorlar
Sen de benim gibi carlasaydın. Ne demek bilmem girecek efendim

Kızlar bnm normalde 25 mart bata göre.ama dün gece rüyamda 18 martta doğum yapmışım gördüm
Benimde 24 25 26 mart gibi görünüyor doğumum ama bakalım ne zaman olacak, benim son adetimle uyumsuz gidiyor geç döllenme yaşadığım için. Arada bu tarih değişiyor. Bakalım ne zaman doğuracağız ben de bir kaç kere rüyamda bebeğimi doğmuş gördüm koyu kahve-siyah gibi çok saçlı bir bebekti ne güzeldi.

Ay cok sevindim okurken cok mutlu oldum. Allah analı babalı saglıcakla büyütmek nasip etsin inşallah canım. Darısı inşallah biz bekleyenlere

Hayırlı olsun, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün

Çok merak etmiştim. Maşallah çok şükür iyisiniz güzel bir doğum olmuş ❤ Darısı bizlerin de başına. Bebeğin de herşeyi iyi harika haberlerle geldin

Canım çok sevindim sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah biraz önce toparlarsın inşallah annesi. Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin
Herkesi çekseler bile hasta hakları diye birşey var canım bence sormadan paylaşamazlar öyle bir fotoğrafı.

Çok biliyorlar

Sen de benim gibi carlasaydın. Ne demek bilmem girecek efendim
Evet evet sorruyorlardır kesinn

Ben çoktann hazırladım bu ağırlıkla yapamazdım heralde iyiki yapmışım artık hazırım

Amiin inşallah ama bi tedirgin olmadım da değil hani yazar inşallah tez vakitte. O gün nasıl olacak bilmiyorum belki bizlerde fırsat bulamayacağız yazmaya..
Hemen yazamazsınız ama gece bol bol yürüyüşe kalkarsanız mutlaka fırsat bulursunuz benim kızım uyutmamıştı mesela sabaha kadar uyumamıştım

Çok sevindim sağ salim kucağına almışsın bebişini Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Bana da kayınvalidem karnın aşağı indi diyor ben de hissediyorum kızlar doğumun yaklaştığının habercisimi bu??
Öyle derler canım bebek inmiş hazneye diye ben inme hissetmiyorum şuanlık olunca hissedilir heralde

Yok canim geride degil hersey normal cok sukur bebek kanala girmis ya kafasini olcemedi
Anladım canım oyle diyince bende şaşırdım hayırlısıyla gelsinler insallah
disciden felan korkmuyorum zaten dolgum kırıldı geçen gün hamileliğin başındada dışım kirilmisti açıkta bekliyo ikiside
Ya nasil bir hasta ruh haliir bu kimse ondan bir açıklama beklemedi niye gelir bir insan kapıdan kovsak bacadan girecek ay bıkkınlık geldi artik bak kizlar yine gitti
aynen Öyle gitmek bilmiyo
Benim sütlaç için yazdıklarımdan sonra bana bahsettiğiniz kişi oydu demek
Senin sütlaç ile ilgili yazdigin neydi ki hıc hatırlamıyorum
Kız şimdiden korkutmasaydın adamı

İnşallah

Bende baktım Bi kere 50lere cıktı geri indi. Ama Dr nst cok iyi dedi.

Canım bence konuları kaldıgı yerden okuyordur kaçırmamak için.
Geçenkinde benimde vardı iki tane 50lilerde çok önemli değil onlar

Çok sevap kazanmak istiyorsan özelden numaranı ver 7,24 saat konuş dert dinle sevaba gir. Kimsenin yapması gerektiği şeyi söyleme. Biz sevap işleyecek çok daha iyi şeyler buluruz.Sizin yüzünüzden yine arkadaşlar ban yemiş tebrikler yine başardınız

Gözün aydın canm. Hayırlı ömürlü olsun inşallah. Darısı sırasıyla hepimize inşallah

Ben müsait değildim yoksa banlanırdım eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…