2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karnın tamamen sertleşiyo canm. Yani Bi tarafa bebeğin toplanması değil. Karnın genel olarak kasılıyo bütün noktası ve hareket etmekte zorlanıyorsun geçene kadar
Hep otururken denk geldi o yüzden hareket edip etmemeye dikkat etmedim ya ama kötü bişeydi yani
Ay hadi sende yarın hastaneye gittiğinde doğuma giriyorum de başkan geç kaldın olmadı başkan olarak açılışı sen yapcaktin
Yav psikolojik baskı uyguluyonuz doğuramıyom
Öyle dediler sanki grupta. Ben öyle die biliom en azından. Ama karnının her tarafı die biliom.
Dur bi dahakinde dikkat edeyğm her yeri mi

Sonra hastaneden dünyaları alıp eve dönüyorsun
Gerçekten bu kısım şahaneee❤ bütün korkularımı alıp götürüyor bu düşünce.
Tabi sonra yine aklıma geliyor ama olsun. Bütün ağrılar geçecek bebeğimiz bizimle kalacak ötesi yok çok güzel günler bekliyor bizi.

Doğum hikayeleri değilde ne biliyim sebepsiz bi korku var bende evde bide oglumu bırakıp gitmek icimi burkuyo
Sonra hastaneden dünyaları alıp eve dönüyorsun
Evet o çok güzel bi duygu ilk emzirme kucağına alma kokusu özellikle

Hep otururken denk geldi o yüzden hareket edip etmemeye dikkat etmedim ya ama kötü bişeydi yani

40 haftayı dolduracak gibisin bu gidişle

Iyiyim dün kontrolüm vardı, coraspirini bıraktım doktor oksapar başlattı. Çok hareket etmeden günümü bekliyorum gelecek hafta çatı muayenesi olacak.
Bende 2gün önce aspirini bıraktım ama oksapar doğumdan 1gün önceye kadar devam edecekmiş. Ne zamana kadar oksapar kullanacaksın canım söyledi mi doktorun?
Yasak olmasaymış iyimiş canım. Benim eşim korkuyor hastaneden, doktordan.hep öyleydi. ben yapamam, ben bakamam diyor. Zaten perde olacak sadece beni göreceksin dedim ama tam ikna edemedim daha bakalım haftaya doktorla konuşacağım, alıyorlarsa çok istiyorum o ana şahit olmasını
Off offf nasıl güzel yazmışsın. Aynı duyguları hissediyorum. Bebeğime zor ulaştığım için çok daha yoğun hissediyorum galiba. çünkü herşeye ağlar duygulanır oldum. Doğum anlarını izliyorum, ten tene kavuştukları anı gördüğümde hüngür hüngür ağlıyorum allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah. Sabırsızlıkla bekliyorum allahım bu güzel dıyguları bizede yaşatacak canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…