2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle deniliyor sanırım

Öyle derler canım bebek inmiş hazneye diye ben inme hissetmiyorum şuanlık olunca hissedilir heralde

Aşağı inmesi doğumun çok yakın olduğunu gösterir evet. Ama kesin bir gün belirtmez canım.
37. haftam yeni bitiyor kızlar artık normal heralde inmesi
Nst kaç dakika sürüyor ve aç mı gideyim tok mu?
Benim 15 dakika sürdü canım tok gidilmesi öneriliyor
Rabbim sağlıkla sıkıntısız bi şekilde kucağına almayı nasio etsin canım anestezi de test mi istiyor
İnsan olarak bilmediğimiz herşeyden korkuyoruz inşallah hepimizin testleri ve doğumları sandığımızdan çok daha rahat geçer 🏵

kuyrukluyildiz gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun, mutlu ömrü olsun darısı başımıza. Baya okuyamadığım sayfalarım var yazdın mı bilmiyorum nasılsın ağrın sızın yoktur inşallah.

Allah yardımcın olsun, yarın bu saatlerde bebeğin koynunda olur ne güzel. Sağlıkla gelsin inşallah

Ben de sinir oldum Ronya gitti o geldi başımıza hayır nasıl göremez bu kadar olumsuzluğu resmen avukatı gibi konuşmuş

Dilekburcu özel gruptaydı diye hatırlıyorum, hiç olaylardan haberi yokmuş gibi yazınca beni çok şaşırttı, halbuki aynı şeyi özelde de burda da defalarca yaşadık mavi yüzünden insanlar birbirine girdi boşuna gerginlikler yaşandı mavi uzaktan sinsi sinsi takip etti.

Sağlıkla al kucağına inşallah. Doğumdan sonraki güzel pozitif mesajını da görmek dileğiyle

Sanki hiç olayları bilmiyor gibi davranmış valla bu arada sen nasılsın canım kontrol ne zaman

Allahım kolaylıklar versin canım sana da sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini

Canım tebrik ederim Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Kiz sus şimdi sende gitcen sogacucuuu neler neler söyledi okudukça icim rahatladı sende oyle yap doguma yakin gitmesin baska kimse

Ben çok istiyorum girmesini, özelde bir arkadaşımın eşi girebildi ve unutamıyormuş ilk çıktığı anı, çok güzeldi iyiki girdim diyor. Ben daha doktorla konuşmadım ama kesin eşimde bu şekilde görür bebeği, yerlerde
Canımm çok sevindim, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Kucağındadır şimdi, mis gibi kokusunu çek içine ❤❤❤ allahım bizede sırayla yaşatsın

Canım tebrik ederim Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah

Kiz sus şimdi sende gitcen sogacucuuu neler neler söyledi okudukça icim rahatladı sende oyle yap doguma yakin gitmesin baska kimse
Kız onu okuyamadım nerede o az kaldı ipimi çekecekler benimde dilim dursa ah

Cok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah

Sanki hiç olayları bilmiyor gibi davranmış valla bu arada sen nasılsın canım kontrol ne zaman

Iyiyim dün kontrolüm vardı, coraspirini bıraktım doktor oksapar başlattı. Çok hareket etmeden günümü bekliyorum gelecek hafta çatı muayenesi olacak.

Gözün aydın canım . Hoşgelmiş minnak . Sağlıkla büyüt inşallah bebişini

Oyyy maşallah canım gözün aydın . Darısı sağlıkla bizlere inşallah . Sağlıkla büyüt bebişini inşallah

Aynen katılıyorum. DilekBurcu mudur nedir o tetikledi. Yoksa mavi sadece yazmış. Yok nie yazmıcan gel yaz yaz git burada herkes stres atıo falan yazmıs bende dilekburcuya sinir oldum. Yani gel herkesin sinirini boz boz git der gibi yazmıs resmen
Evdeyim canım 15 filan çıkıyor yine ne yapcagımı bilmiyorum
Canım Dr ne dedi peki

Ben görmezden gelecektim ama dayanamadım sonra zaten kimse de dayanamamış savunmasına olayları bilmediği için öyle savundu heralde ama
Ya bilmemesi imkansız. Zaten yazmıs ya seni ve seroyu kendime yakın buluom die. Yakın bulduğu için yazdıkları normal gelmiştir ondan savunuyordu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…