- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Tamam çiçeğimHemen yaz doktor çıkışı
İnşallah tatlımGüzel haberlerle gel kontrolden
Tavuk tövbesiGelir o gelir geçen de de tövbe etmişti
Öyle deniliyor sanırım
Öyle derler canım bebek inmiş hazneye diye ben inme hissetmiyorum şuanlık olunca hissedilir heralde
37. haftam yeni bitiyor kızlar artık normal heralde inmesiAşağı inmesi doğumun çok yakın olduğunu gösterir evet. Ama kesin bir gün belirtmez canım.
Benim 15 dakika sürdü canım tok gidilmesi öneriliyorNst kaç dakika sürüyor ve aç mı gideyim tok mu?
Rabbim sağlıkla sıkıntısız bi şekilde kucağına almayı nasio etsin canımEvet canlar bizimde günümüz belli oldu pazartesi günü 7.15 te yatısımız yapılcak 22 şubat kızımiza kavuscaz insallah cok heyecanlıyım bugün anestezi vs koşturmaca hepsini hallettik son hazırlıklar artık elhamdülillah
İnsan olarak bilmediğimiz herşeyden korkuyoruzYarın doğumum var kızlar, bugün covid testi verdi. Kendinizi kasmayın rahat olun. Korkuyordum ama korktuğum gibi zor olmadi test.
Malum kişi yazmış yine ve arkadaşlar banlanmis. Üzüldüm. Şaka gibi gidemedi bir türlü, huzur vardı grupta gelip gidip bu kadar hamile insanın huzurunu bozuyor. Resmen yazılanları okurken gerildim hafif sanci başladı karnım top gibi gerildi, nerdeyse doğumu başlatacak.
Yine gelicek belli oldu. Görmezden gelelim arkadaslar, muhattap olmayalım. Savunanlarda ister kendileri başka topic açıp, ister özel mesajda bol bol görüşsün. Ama bu grup adına konuşmasınlar bir daha, bizim tavrımız belli sonuçta.
Yarın doğumum var kızlar, bugün covid testi verdi. Kendinizi kasmayın rahat olun. Korkuyordum ama korktuğum gibi zor olmadi test.
Malum kişi yazmış yine ve arkadaşlar banlanmis. Üzüldüm. Şaka gibi gidemedi bir türlü, huzur vardı grupta gelip gidip bu kadar hamile insanın huzurunu bozuyor. Resmen yazılanları okurken gerildim hafif sanci başladı karnım top gibi gerildi, nerdeyse doğumu başlatacak.
Yine gelicek belli oldu. Görmezden gelelim arkadaslar, muhattap olmayalım. Savunanlarda ister kendileri başka topic açıp, ister özel mesajda bol bol görüşsün. Ama bu grup adına konuşmasınlar bir daha, bizim tavrımız belli sonuçta.
Ben de sinir oldum Ronya gitti o geldi başımıza hayır nasıl göremez bu kadar olumsuzluğu resmen avukatı gibi konuşmuş
Sağlıkla al kucağına inşallah. Doğumdan sonraki güzel pozitif mesajını da görmek dileğiyleYarın doğumum var kızlar, bugün covid testi verdi. Kendinizi kasmayın rahat olun. Korkuyordum ama korktuğum gibi zor olmadi test.
Sanki hiç olayları bilmiyor gibi davranmış valla bu arada sen nasılsın canım kontrol ne zamankuyrukluyildiz gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun, mutlu ömrü olsun darısı başımıza. Baya okuyamadığım sayfalarım var yazdın mı bilmiyorum nasılsın ağrın sızın yoktur inşallah.
Allah yardımcın olsun, yarın bu saatlerde bebeğin koynunda olur ne güzel. Sağlıkla gelsin inşallah
Dilekburcu özel gruptaydı diye hatırlıyorum, hiç olaylardan haberi yokmuş gibi yazınca beni çok şaşırttı, halbuki aynı şeyi özelde de burda da defalarca yaşadık mavi yüzünden insanlar birbirine girdi boşuna gerginlikler yaşandı mavi uzaktan sinsi sinsi takip etti.
Allahım kolaylıklar versin canım sana da sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğiniYarın doğumum var kızlar, bugün covid testi verdi. Kendinizi kasmayın rahat olun. Korkuyordum ama korktuğum gibi zor olmadi test.
Hayırlısı olsun canım hakkında az kalmışDoğum yapan arkadaşlar olmuş tebrik ederim sağlıkla gelsin ınsallah miniklerimiz
Ctesi gidince çatı muayenesi yle doğum yöntemi belli olacak benim de heyecanliyim
Canım tebrik ederim Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallahSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
bende yaklaşık 6 saat sonra ayaklandım. Yavaş yavaş yürüyorum. Pozisyon değiştirirken acı oluyor ama sabit durunca çok hafif bir sızım oluyor. Herşey yolunda kızlar. Darısı hepinizin başına.
Kiz sus şimdi sende gitcenAma beni açık açık yazmışsın mavi hanımtek burada sevilmedim dedin ya ee sen Nisan grubunda olan arkadaşların yazısını görmedin o zaman polyanacılık oynamanın bir mantığı yok diğer topiklerde de tek derdin kilo kilo kilo
Ben çok istiyorum girmesini, özelde bir arkadaşımın eşi girebildi ve unutamıyormuş ilk çıktığı anı, çok güzeldi iyiki girdim diyor. Ben daha doktorla konuşmadım ama kesin eşimde bu şekilde görür bebeği, yerlerde
Canımm çok sevindim, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Kucağındadır şimdi, mis gibi kokusunu çek içine ❤❤❤ allahım bizede sırayla yaşatsınSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
bende yaklaşık 6 saat sonra ayaklandım. Yavaş yavaş yürüyorum. Pozisyon değiştirirken acı oluyor ama sabit durunca çok hafif bir sızım oluyor. Herşey yolunda kızlar. Darısı hepinizin başına.
Kız onu okuyamadım nerede o az kaldı ipimi çekecekler benimde dilim dursa ahCanım tebrik ederim Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Kiz sus şimdi sende gitcensogacucuuu neler neler söyledi okudukça icim rahatladı sende oyle yap doguma yakin gitmesin baska kimse
Cok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inşallahSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
Sanki hiç olayları bilmiyor gibi davranmış valla bu arada sen nasılsın canım kontrol ne zaman
Gözün aydın canım . Hoşgelmiş minnak . Sağlıkla büyüt inşallah bebişiniKızlar sabah 10 da doğum gerçekleştisükür kızım ve ben iyiyiz . Spinal oldum başta biraz heyecan yaptım bulanti falan oldu oksijeni verince rahatladim az önce de ağrı kesici vurdular. Yalnız bir türlü meme tutturamiyoruz inşallah onu da beceririm . Darısı sizlerin başına inşallah
Oyyy maşallah canım gözün aydın . Darısı sağlıkla bizlere inşallah . Sağlıkla büyüt bebişini inşallahSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
Aynen katılıyorum. DilekBurcu mudur nedir o tetikledi. Yoksa mavi sadece yazmış. Yok nie yazmıcan gel yaz yaz git burada herkes stres atıo falan yazmıs bende dilekburcuya sinir oldum. Yani gel herkesin sinirini boz boz git der gibi yazmıs resmenYa ben görür gibi oldum ama mutfaktaydımkarıssam gıderdımm bnm banım da uzun sürerdi o yuzden uzak durdum senin de olmamam hayırlı olmus cnmmm haber alamazdık valla üzülürdüm :) bunlar hep dılekburcu yuzunden ki ben yazsam maviye degıl ona yazardımm umarım o da baska gruplara takılır
Canım Dr ne dedi pekiEvdeyim canım 15 filan çıkıyor yine ne yapcagımı bilmiyorum
Ya bilmemesi imkansız. Zaten yazmıs ya seni ve seroyu kendime yakın buluom die. Yakın bulduğu için yazdıkları normal gelmiştir ondan savunuyordu benceBen görmezden gelecektim ama dayanamadım sonra zaten kimse de dayanamamış savunmasına olayları bilmediği için öyle savundu heralde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?