2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bak yeterin alın gruba biz çok çektik arkadaşlar bir iki hafta idare edin bizim canımız yok mu 8 ay dile kolay
Bacim bak zati bi avuc canim var bebek desen baski yapio menopoza girmis kadinlar gibi yandim allah die geziorm evde daha yangin kaldircak halim yok Aman bosverin bacim dogumlariniz yaklasti enerjinizi baskalrinin sömurmesine izin vermeyin ❤

Hemen yazamazsınız ama gece bol bol yürüyüşe kalkarsanız mutlaka fırsat bulursunuz benim kızım uyutmamıştı mesela sabaha kadar uyumamıştım
Allah nasip ederse inşallah bol bol yürümek istiyorum bilmiyorum yaşayacağım durumu ama niyetim o yönde
Hayırlısı ile yavrunu kucakla inşallah çok şükür bugünlerimize.
Yarın doğumum var kızlar, bugün covid testi verdi. Kendinizi kasmayın rahat olun.
Canım benim sonunda kavuşma anı geliyor rabbim mis kokusunu sağlıkla içine çekmeyi nasip etsin
Aynen öyle ister ayılsın ister bayılsın o anlar çok başka bence eşim çok fena oluyor öyle ortamlarda ama girebilme şansı olsa kendi de girmek ister ben onu zorluyorum gibi takılıyorum şaka yapıyorum ama biliyorum korktuğu halde görmek istediğini bizim hastanede yasakmış keşke girebilseydi.

Acaba alette sıkıntı olabilirmi
Yok canım hastane ve sağlık ocağıyla aynı çıktı hemen hemen
Canım benim ya niye birden böyle oldu ki doktor nşr şey dedi mi
Doktor sürekli yüksek çıkarsa dahiliyeye git dedi zaten ona da sinir oldum
Dahiliyeye yönlendirdi canım çok da ilgilenmedi yani ona da gıcık oldum

En son kaç çıktı kuzu ölçtğn mü tekrar

Arkadaşlarımızın doğumu gerçekleşmeye başladığından beri çok farklı hissediyorum çok duygulanıyorum zaten duygusal bir yapım var ama sürekli kavuşma anını hayal edip mutluluktan ağlıyorum. Sağlıkla kucağınıza alıyorsunuz çok seviniyorum o kadar çok hayal ettim ki bu anları ben de yaşamak üzereyim hayallerim gerçek olacak inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin evlat bambaşka birşey doğmadan onun için o kadar çok endişeleniyorum onu o kadar çok önemsiyorum ki doğunca kim bilir nasıl hissediyordur insan. Çok sabırsızlanıyorum sağ sağlim ben ve bekleyen herkes kavuşur masum meleklerine inşallah.

Benide bi korku sarıyo günler yaklaştıkça sanki ilk kez dogurcam o zaman hıc birseyden habersiz gitmiştim hastaneye ne çanta var yanımda ne başka bisey

Yaa sağlıkla gelsin inşallah allah yardımcın olsun

Benide bi korku sarıyo günler yaklaştıkça sanki ilk kez dogurcam o zaman hıc birseyden habersiz gitmiştim hastaneye ne çanta var yanımda ne başka bisey
Korku birşey bilmediğim halde bende de çok fazla var atamadım bir türlü ama olumlama yapıyorum korkumu hafifletmek adına güzel doğum hikayeleri okuyorum falan. İnşallah senin doğumun ve doğum sonran çok güzel geçer inşallah en az ağrı ile atlatırsın bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…