Amin canım insallah şükürler olsun rabbime hepimiz saglıkla alalım insallah ❤Allah nasip ederse inşallah bol bol yürümek istiyorum bilmiyorum yaşayacağım durumu ama niyetim o yönde
Hayırlısı ile yavrunu kucakla inşallah çok şükür bugünlerimize.❤
Canım benim sonunda kavuşma anı geliyor rabbim mis kokusunu sağlıkla içine çekmeyi nasip etsin❤
Aynen öyle ister ayılsın ister bayılsın o anlar çok başka bence eşim çok fena oluyor öyle ortamlarda ama girebilme şansı olsa kendi de girmek ister ben onu zorluyorum gibi takılıyorum şaka yapıyorum ama biliyorum korktuğu halde görmek istediğini bizim hastanede yasakmış keşke girebilseydi.
Yok ya benim hiç öyle uzun sürmüyor. Demekki kasılma değil benimkiCanım kızlar cevap vermiş ama bende yazayım yok karnına git hatta meyve suyu veya çikolata da ye. Ve benim doktorum hareketlerini de say diyor yaklaşık 20 dk bazen 30bdk oluyor
Benim ilki 8 yaşında ama 3 aşağı 5 yukarı durumlar aynıacayip bunaldım fiziksel sıkıntımı çocuğa yansıtmamak, bağırmadan konuşmak için bildiğin dişimi sıkıyorum aslında çok da yardımcı oluyor ama yinede gerildik dile kolay 9 ay Allah sabır versin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahgüzel geri dönüşünü de bekliyoruz
Benim ki kasılınca kıpırdamayı bırak nefes alamıyorum. Ve kaburgalarımda acayip bşr ağrı batma hissediyorumkarnım taş gibi biri azıcık sert itse kırılacak gibi hissediyorum. En uzun 1 dk sürdü sanırım
Yaaa insanlar nasıl şaşırmıştırnı aralar algıda seçicilik sanırım instagram da da çok sık görüyorum. Cinsiyet balonu farklı doğan bebek farklı Allah hayırlısını versin
Okşamamak gerekiyor diye biliyorum canımCanım öyle olunca ben hafif ce okşuorum geçio. Büyük ihtimal kasılma senin de
karnının heryeri sertleşiyor diye biliyorum canım. Dokunup heryerini kontrol ettiğinde sertse kasılma oluyorKızlar biri bana kasılmayı tarif edebilir mi
Evet ben de öyle oluyorum burda da doğumlar başlayınca artık iyice sona geldiğimizi hissediyorummArkadaşlarımızın doğumu gerçekleşmeye başladığından beri çok farklı hissediyorum çok duygulanıyorum zaten duygusal bir yapım var ama sürekli kavuşma anını hayal edip mutluluktan ağlıyorum. Sağlıkla kucağınıza alıyorsunuz çok seviniyorum o kadar çok hayal ettim ki bu anları ben de yaşamak üzereyim hayallerim gerçek olacak inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin evlat bambaşka birşey doğmadan onun için o kadar çok endişeleniyorum onu o kadar çok önemsiyorum ki doğunca kim bilir nasıl hissediyordur insan.Çok sabırsızlanıyorum sağ sağlim ben ve bekleyen herkes kavuşur masum meleklerine inşallah.
Eheee valla anana şöyle alt yanlarına mukayyet olsunOoo ne diyosunay bende annemden korkuyorum olmuyo ama yaa olursa bu saatten sonra kardeş istemem
Selamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
bende yaklaşık 6 saat sonra ayaklandım. Yavaş yavaş yürüyorum. Pozisyon değiştirirken acı oluyor ama sabit durunca çok hafif bir sızım oluyor. Herşey yolunda kızlar. Darısı hepinizin başına.
Okşamamak mı nedenmiş ki acaba.Yok ya benim hiç öyle uzun sürmüyor. Demekki kasılma değil benimki
Okşamamak gerekiyor diye biliyorum canım
Protein çıkınca noluyoİdrarda protein çıkmadı değil mi canım ödem var mı
Anladım canımkarnının heryeri sertleşiyor diye biliyorum canım. Dokunup heryerini kontrol ettiğinde sertse kasılma oluyor
Evet ben de öyle oluyorum burda da doğumlar başlayınca artık iyice sona geldiğimizi hissediyorummRabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah yavrularımızı
Sebebini bilmiyorum ama yine burdan birinden duymuştum ya emin olamadım bak ŞimdiOkşamamak mı nedenmiş ki acaba.
Allah kimseyi evlatla sınamasın canım. Tez vakitte ablanda yaşasın bu güzel duyguyu inşallahAllahım isteyen dileyen herkese versin hayırlı saglıklı evlatlar inşallahbnm ablamın da 13 senedir olmuo. Bu yolda Allah kimseyi sınamasın
Bende tam hatırlayamadım ama evet biri dedi bunuKizlar kasilma olunca oksamayin diye bu gruptan biri yazdi ama benimde takip ettigim bi uygulama var bu haftalarda kasilma baslayabilir ve hafifce karninizi oksayin bebeginizle konusun hemen duzelecekdir yaziyodu benim iki gundur cok kasiliyor konusarak oksayarak rahatlatiyorm karnimi yoksa nefesim kesiliyo resmen uzun suruyor dokunmazsam karnima
Valla hatırlamıyorum ama okşamanın zararLı olacagını sahsen dusunmuyorummm kasılma sonucta :) yumusatabılırızzKizlar kasilma olunca oksamayin diye bu gruptan biri yazdi ama benimde takip ettigim bi uygulama var bu haftalarda kasilma baslayabilir ve hafifce karninizi oksayin bebeginizle konusun hemen duzelecekdir yaziyodu benim iki gundur cok kasiliyor konusarak oksayarak rahatlatiyorm karnimi yoksa nefesim kesiliyo resmen uzun suruyor dokunmazsam karnima
Çünkü kasılan rahim olduğu için o an okşamak rahimi daha da uyarırmışAnladım canım
Sebebini bilmiyorum ama yine burdan birinden duymuştum ya emin olamadım bak Şimdi
Ben dedimBende tam hatırlayamadım ama evet biri dedi bunu
Çünkü kasılan rahim olduğu için o an okşamak rahimi daha da uyarırmış
Yani okşamalı mı okşamamalı mıBen dedimyazdım mesajda nedenini. Ben öyle okumuştum canım bilemiyorum
Kafana göre takıL başgaaan :) diyen bılımsel acıklamasıyla gelsınBende tam hatırlayamadım ama evet biri dedi bunu
Bende kasılma yok henüzKafana göre takıL başgaaan :) diyen bılımsel acıklamasıyla gelsın
Aynen bacim bende uygulamadaki mesaji gormeseydim sahsen korkardm dokunmaya acaba bisi olurmu dieBende tam hatırlayamadım ama evet biri dedi bunu
Konusa konusa hersey halledilir dimiValla hatırlamıyorum ama okşamanın zararLı olacagını sahsen dusunmuyorummm kasılma sonucta :) yumusatabılırızz
(dogru kelıme zararLı olmayabılır)
Valla uygulamalar farkli farkli demekki aslinda doktora da danismak lazim bunu ilk gebeligimde kasilma hic bilmezdm bunda yasiorm oyuzden muallakda kaldim suanÇünkü kasılan rahim olduğu için o an okşamak rahimi daha da uyarırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?