2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım insallah şükürler olsun rabbime hepimiz saglıkla alalım insallah ❤

Kızlar ya gruba çok giremiyorum girince illa bi olay olmuş oluyo :)) anlayana kadar canım çıkıyo :)
Neyse güzel şeyleride okumuş oldum.. Ne güzel doğumlar başladı. Martın sonu görünen doğumlar olarak yalnız kalcaz grupta. Emzirirken filan arada yine uğrayın gruba bizden önce dopum yapanlar :) aşırı sabırsızlanıyorum bende. Nedense bu hamileliğimde bi türlü geçmedi 9 ay.. İlkinde anlamamıştım bile. Kim nası geçiyo diye sorsa Of sıkıldım artık diye cevap veriyorum :) ama cidden bunaldım..
Bende yarın kontrole gidicem. 35.haftada gün vermez muhtemelen ama 15mart için gün isticem :) 38+4 oluyorum ozaman. İlk bebeğim de 38+3de doğmuştu.

Yok ya benim hiç öyle uzun sürmüyor. Demekki kasılma değil benimki
Canım öyle olunca ben hafif ce okşuorum geçio. Büyük ihtimal kasılma senin de
Okşamamak gerekiyor diye biliyorum canım

Kızlar biri bana kasılmayı tarif edebilir mi
karnının heryeri sertleşiyor diye biliyorum canım. Dokunup heryerini kontrol ettiğinde sertse kasılma oluyor
Evet ben de öyle oluyorum burda da doğumlar başlayınca artık iyice sona geldiğimizi hissediyorumm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah yavrularımızı

Ooo ne diyosun ay bende annemden korkuyorum olmuyo ama yaa olursa bu saatten sonra kardeş istemem
Eheee valla anana şöyle alt yanlarına mukayyet olsun kadın bı de biraz kilolu daha büyük görünüyor haliyle torunu diyebilirsin benimde en küçüğü ile 25 olmasa da 14 yaş var, orası kutsal topraklar gibi mübarek son güne kadar bereketli yazık kadın doğum servisinde de teyzenin sprial kaçmıştı ameliyat olacaktı onun da son doğumu çok çok Zor olmuş sezeryan için imza vermemiş salak kocası en son ölecek bu dediklerinde ikna olmuş

Ya ne güzel..

Anladım canım
Okşamamak mı nedenmiş ki acaba.
Sebebini bilmiyorum ama yine burdan birinden duymuştum ya emin olamadım bak Şimdi

Allahım isteyen dileyen herkese versin hayırlı saglıklı evlatlar inşallah bnm ablamın da 13 senedir olmuo. Bu yolda Allah kimseyi sınamasın
Allah kimseyi evlatla sınamasın canım. Tez vakitte ablanda yaşasın bu güzel duyguyu inşallah buradan bizimle paylaşırsın

Kizlar kasilma olunca oksamayin diye bu gruptan biri yazdi ama benimde takip ettigim bi uygulama var bu haftalarda kasilma baslayabilir ve hafifce karninizi oksayin bebeginizle konusun hemen duzelecekdir yaziyodu benim iki gundur cok kasiliyor konusarak oksayarak rahatlatiyorm karnimi yoksa nefesim kesiliyo resmen uzun suruyor dokunmazsam karnima

Bende tam hatırlayamadım ama evet biri dedi bunu

Valla hatırlamıyorum ama okşamanın zararLı olacagını sahsen dusunmuyorummm kasılma sonucta :) yumusatabılırızz

(dogru kelıme zararLı olmayabılır)

Bende tam hatırlayamadım ama evet biri dedi bunu
Aynen bacim bende uygulamadaki mesaji gormeseydim sahsen korkardm dokunmaya acaba bisi olurmu die
Valla hatırlamıyorum ama okşamanın zararLı olacagını sahsen dusunmuyorummm kasılma sonucta :) yumusatabılırızz

(dogru kelıme zararLı olmayabılır)
Konusa konusa hersey halledilir dimi
Çünkü kasılan rahim olduğu için o an okşamak rahimi daha da uyarırmış
Valla uygulamalar farkli farkli demekki aslinda doktora da danismak lazim bunu ilk gebeligimde kasilma hic bilmezdm bunda yasiorm oyuzden muallakda kaldim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…