2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nst kaç dakika sürüyor ve aç mı gideyim tok mu?
Canım kızlar cevap vermiş ama bende yazayım yok karnına git hatta meyve suyu veya çikolata da ye. Ve benim doktorum hareketlerini de say diyor yaklaşık 20 dk bazen 30bdk oluyor
Benim ilki 8 yaşında ama 3 aşağı 5 yukarı durumlar aynı acayip bunaldım fiziksel sıkıntımı çocuğa yansıtmamak, bağırmadan konuşmak için bildiğin dişimi sıkıyorum aslında çok da yardımcı oluyor ama yinede gerildik dile kolay 9 ay Allah sabır versin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah güzel geri dönüşünü de bekliyoruz
Kızlar biri bana kasılmayı tarif edebilir mi

Zor nefes alıyorum ve çarpıntı oluyor. Evet karnım sertleşiyor bu mu yani
Benim ki kasılınca kıpırdamayı bırak nefes alamıyorum. Ve kaburgalarımda acayip bşr ağrı batma hissediyorum karnım taş gibi biri azıcık sert itse kırılacak gibi hissediyorum. En uzun 1 dk sürdü sanırım
Kizlar teyzemin komşusuna da kiz demişler dogum da erkek bebe gelmiş Allahım hasta çıkışlarına kadar pembe getirmişler hâliyle cocuga yeni kıyafet alacaktı kv si
Yaaa insanlar nasıl şaşırmıştır nı aralar algıda seçicilik sanırım instagram da da çok sık görüyorum. Cinsiyet balonu farklı doğan bebek farklı Allah hayırlısını versin

Doğum hikayeleri değilde ne biliyim sebepsiz bi korku var bende evde bide oglumu bırakıp gitmek icimi burkuyo
Kıyamam ya burkulmasın için bak sadece 1 güncük inşallah evlattan ayrı kalmak zor olsa gerek fakat geçecek herşey çok güzel olacak
Keşke olmasaydı canım ben de aynısı gibi söyledim zaten perde var birşey görmeyeceksin ki demiştim ama malesef istese de olamayacak yanımda inşallah senin eşin girebilir inşallahhh
Ya kıyamam ben sanaa O videoları önceden bir gün ben de böyle olabilecek miyim diye izlerdim denk gelince, istemsizce çok ağlardım kendim için üzüldüm o kişiler adına çok sevinirdim aynı zamanda. Şimdi dediğin gibi izliyorum ve resmen ben doğurmuşum gibi ağlıyorum sevinçten. Hiç o anlara kavuşamayacak gibiyken şimdi kavuşmaya ramak kaldı çok farklı bir his bu. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın ve buradaki bekleyen herkes. Anne olmak isteyen arkadaşlar hep dualarımda ama nasipse doğumda da bolca dua etmek istiyorum onlar için. İsteyen herkes yaşasın bu duyguları.

Valla kendimden bile şüphe.ettim
Allahim.sok yaşarmasın o anda ya insan kizim.mi diyecek oğlum.mu

Mascara kuyrukluyildiz gözünüz aydın kızlar sağlıkla bereket ve mutlulukla büyüsünler minişler

H Hndn tyln benim de ilk verilen tarih 20 Şubat yatış ,22 Şubat pazartesi doğum olacaktı, kısmet işte

ayse vera tatlım heyecanın o kadar normal ki ben doğumun önceki gece kk da spinal sezeryan postlarini okuyordum o zamana kadar hıc bilmediğinm Bir şeydi çünkü inşallah sen de yarın güzel haberlerle şenlendireceksin burayı

M Muallimezzz bebiş tüm hortunlardan çıktı bı tek kuvozde yukarı makineye bağlı ayakta kalp atışını kontrol Eden var onu da beslenme ve kucağa alıp emzirme denemelerinde çıkarıyoruz annem geldi şimdi o aşağıda ben bebeğimin yanında, diğerini verebiliriz ama buna bı alış istersen dedi bende orda bikac gün daha kalmasını istedim her gidişimde görüyorum her gün burdayım zaten öyle canım

Bu arada kızlar sağma odasında ne hikayeler var çok şükredelim dua edelim şuan yanımda bı gece ışık tedavisi görücek olan bı abla var 42 yaşında 4 günlük lohusa ve en küçük oğlu 25 yaşında nişanlı sürpriz olmuş kızının da ilk çocuğu doğal olmuş sonra olmayınca tedavi ile ikizleri olmuş benimkilede çok daha ufakmis ama gördüm şuan 3 çocuğu üçüz gibi olmuş kızının maşallah bana çok güzel motivasyon oldu hastane ortamları hem imtihan hem şükür hem de böyle güzel tesadüflere vesile oluyor yine Bir gün pollyanna olmuşumdur 5m2 Lik kapısı olan odamda

Nasip canım aynı gün olacakmışız

Tabi kuzum ne hikayeler var çok şükür bu halimize minnoşları bin şükür iyi

Hayırlı olsun canım gözün aydın çok şükür kavuştu uz, Allah analı babalı büyütsün

Ooo ne diyosun ay bende annemden korkuyorum olmuyo ama yaa olursa bu saatten sonra kardeş istemem

Ay masallah ne guzel gecmis insallah bizimde guzel gecer saglikla buyusun bebisin ins gozun aydin

❤❤❤ aminnn canım Bende hep dua ediyorum. Bir tanıdığım 10 yıldır istiyor. Neredeyse hergün dilimde. Ona sürekli dua ediyorum. Doğumda da dua edicem inşallah isteyen herkes için

Canım öyle olunca ben hafif ce okşuorum geçio. Büyük ihtimal kasılma senin de
Bende yapıyorum genelde bu sefer uzun sürdü geçmedi yürüdum evin içinde öyle gecti
inşallah kuzum benim oğlan ben sensiz yatmam uyumam sen gelene kadar yemek yemem diyo yoksa aklım.kalmazda işte sıpa

Amin canım Yok sadece sorular sordu işaretledi dr gönderdi şekerime yatış olunca bakacaklarmış

❤❤❤ aminnn canım Bende hep dua ediyorum. Bir tanıdığım 10 yıldır istiyor. Neredeyse hergün dilimde. Ona sürekli dua ediyorum. Doğumda da dua edicem inşallah isteyen herkes için
Allahım isteyen dileyen herkese versin hayırlı saglıklı evlatlar inşallah bnm ablamın da 13 senedir olmuo. Bu yolda Allah kimseyi sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…