- 30 Ocak 2015
- 19.938
- 29.167
- 798
- 30
Olur bebişim bize uyarCanlı yayın yaparım ayıp ediyon
Şaka yapıyorum canim yaz tabiFark.etmemisim sıralamışım soruları. Kız ara ara okuyorum bu aralar bazı konular aklımda kaliyor
Canım kızlar cevap vermiş ama bende yazayım yok karnına git hatta meyve suyu veya çikolata da ye. Ve benim doktorum hareketlerini de say diyor yaklaşık 20 dk bazen 30bdk oluyorNst kaç dakika sürüyor ve aç mı gideyim tok mu?
Benim ilki 8 yaşında ama 3 aşağı 5 yukarı durumlar aynıDoğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Gözünüz aydın hanımlar
Ben artık çok zorlanıyorum. Daha 1 ay var ama gerçekten hiç gücüm kalmadı. 2. Hamilelik daha zormuş, kendim için söylüyorum tabi herkesin aynı olmayabilir. Bir de şu pandemi eklendi tüy diktik üstüne resmen.
En azından kreş vardı
İlk bebeğini kucağına alacaklar için tavsiyem, ya arayı çok açmadan 2.yi yapın ya da arayı açınBenim oğlum şuan 4.5 yaşında ve dur durak bilmiyor o yüzden çok zorlanıyorum. Ya da en azından kreşe falan gittiği dönemde düşünün 2.yi :)))
Koronadan dolayı çalışamadım da, bunaldım resmen... Ayy bugün çok bunalımım gerçekten. Kusura bakmayın artık
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYarın doğumum var kızlar, bugün covid testi verdi. Kendinizi kasmayın rahat olun. Korkuyordum ama korktuğum gibi zor olmadi test.
Malum kişi yazmış yine ve arkadaşlar banlanmis. Üzüldüm. Şaka gibi gidemedi bir türlü, huzur vardı grupta gelip gidip bu kadar hamile insanın huzurunu bozuyor. Resmen yazılanları okurken gerildim hafif sanci başladı karnım top gibi gerildi, nerdeyse doğumu başlatacak.
Yine gelicek belli oldu. Görmezden gelelim arkadaslar, muhattap olmayalım. Savunanlarda ister kendileri başka topic açıp, ister özel mesajda bol bol görüşsün. Ama bu grup adına konuşmasınlar bir daha, bizim tavrımız belli sonuçta.
Kızlar biri bana kasılmayı tarif edebilir mi
Benim ki kasılınca kıpırdamayı bırak nefes alamıyorum. Ve kaburgalarımda acayip bşr ağrı batma hissediyorumZor nefes alıyorum ve çarpıntı oluyor. Evet karnım sertleşiyor bu mu yani
Yaaa insanlar nasıl şaşırmıştırKizlar teyzemin komşusuna da kiz demişler dogum da erkek bebe gelmişAllahım hasta çıkışlarına kadar pembe getirmişler hâliyle cocuga yeni kıyafet alacaktı kv si
Canım öyle olunca ben hafif ce okşuorum geçio. Büyük ihtimal kasılma senin deOff karnım taş gibi oldu benimde nasıl kasiliyo suan asla hareket edemiyorum kaldı resmen öyle
Son zamana kadar kan sulandiriciya devam ettirecek o zaman canim.
Kıyamam ya burkulmasın için bak sadece 1 güncük inşallahDoğum hikayeleri değilde ne biliyim sebepsiz bi korku var bende evde bide oglumu bırakıp gitmek icimi burkuyo
Keşke olmasaydı canım ben de aynısı gibi söyledim zaten perde var birşey görmeyeceksin ki demiştim ama malesef istese de olamayacak yanımda inşallah senin eşin girebilir inşallahhhYasak olmasaymış iyimiş canım. Benim eşim korkuyor hastaneden, doktordan.hep öyleydi. ben yapamam, ben bakamam diyor. Zaten perde olacak sadece beni göreceksin dedim ama tam ikna edemedim dahabakalım haftaya doktorla konuşacağım, alıyorlarsa çok istiyorum o ana şahit olmasını
Ya kıyamam ben sanaaOff offf nasıl güzel yazmışsın. Aynı duyguları hissediyorum. Bebeğime zor ulaştığım için çok daha yoğun hissediyorum galiba. çünkü herşeye ağlar duygulanır oldum. Doğum anlarını izliyorum, ten tene kavuştukları anı gördüğümde hüngür hüngür ağlıyorumallah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah. Sabırsızlıkla bekliyorum allahım bu güzel dıyguları bizede yaşatacak canım inşallah
Valla kendimden bile şüphe.ettimTövbeler olsun
Allahim.sok yaşarmasın o anda ya insan kizim.mi diyecek oğlum.muCanım kızlar cevap vermiş ama bende yazayım yok karnına git hatta meyve suyu veya çikolata da ye. Ve benim doktorum hareketlerini de say diyor yaklaşık 20 dk bazen 30bdk oluyor
Benim ilki 8 yaşında ama 3 aşağı 5 yukarı durumlar aynıacayip bunaldım fiziksel sıkıntımı çocuğa yansıtmamak, bağırmadan konuşmak için bildiğin dişimi sıkıyorum aslında çok da yardımcı oluyor ama yinede gerildik dile kolay 9 ay Allah sabır versin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahgüzel geri dönüşünü de bekliyoruz
Benim ki kasılınca kıpırdamayı bırak nefes alamıyorum. Ve kaburgalarımda acayip bşr ağrı batma hissediyorumkarnım taş gibi biri azıcık sert itse kırılacak gibi hissediyorum. En uzun 1 dk sürdü sanırım
Yaaa insanlar nasıl şaşırmıştırnı aralar algıda seçicilik sanırım instagram da da çok sık görüyorum. Cinsiyet balonu farklı doğan bebek farklı Allah hayırlısını versin
Nasip canım aynı gün olacakmışızMascara kuyrukluyildiz gözünüz aydın kızlar sağlıkla bereket ve mutlulukla büyüsünler minişler
H Hndn tyln benim de ilk verilen tarih 20 Şubat yatış ,22 Şubat pazartesi doğum olacaktı, kısmet işte
ayse vera tatlım heyecanın o kadar normal ki ben doğumun önceki gece kk da spinal sezeryan postlarini okuyordum o zamana kadar hıc bilmediğinm Bir şeydi çünkü inşallah sen de yarın güzel haberlerle şenlendireceksin burayı
M Muallimezzz bebiş tüm hortunlardan çıktı bı tek kuvozde yukarı makineye bağlı ayakta kalp atışını kontrol Eden var onu da beslenme ve kucağa alıp emzirme denemelerinde çıkarıyoruz annem geldi şimdi o aşağıda ben bebeğimin yanında, diğerini verebiliriz ama buna bı alış istersen dedi bende orda bikac gün daha kalmasını istedim her gidişimde görüyorum her gün burdayım zaten öyle canım
Bu arada kızlar sağma odasında ne hikayeler var çok şükredelim dua edelim şuan yanımda bı gece ışık tedavisi görücek olan bı abla var 42 yaşında 4 günlük lohusa ve en küçük oğlu 25 yaşında nişanlısürpriz olmuş kızının da ilk çocuğu doğal olmuş sonra olmayınca tedavi ile ikizleri olmuş benimkilede çok daha ufakmis ama gördüm şuan 3 çocuğu üçüz gibi olmuş kızının maşallah bana çok güzel motivasyon oldu hastane ortamları hem imtihan hem şükür hem de böyle güzel tesadüflere vesile oluyor yine Bir gün pollyanna olmuşumdur 5m2 Lik kapısı olan odamda
Tabi kuzum ne hikayeler var çok şükür bu halimize minnoşları bin şükür iyiMascara kuyrukluyildiz gözünüz aydın kızlar sağlıkla bereket ve mutlulukla büyüsünler minişler
H Hndn tyln benim de ilk verilen tarih 20 Şubat yatış ,22 Şubat pazartesi doğum olacaktı, kısmet işte
ayse vera tatlım heyecanın o kadar normal ki ben doğumun önceki gece kk da spinal sezeryan postlarini okuyordum o zamana kadar hıc bilmediğinm Bir şeydi çünkü inşallah sen de yarın güzel haberlerle şenlendireceksin burayı
M Muallimezzz bebiş tüm hortunlardan çıktı bı tek kuvozde yukarı makineye bağlı ayakta kalp atışını kontrol Eden var onu da beslenme ve kucağa alıp emzirme denemelerinde çıkarıyoruz annem geldi şimdi o aşağıda ben bebeğimin yanında, diğerini verebiliriz ama buna bı alış istersen dedi bende orda bikac gün daha kalmasını istedim her gidişimde görüyorum her gün burdayım zaten öyle canım
Bu arada kızlar sağma odasında ne hikayeler var çok şükredelim dua edelim şuan yanımda bı gece ışık tedavisi görücek olan bı abla var 42 yaşında 4 günlük lohusa ve en küçük oğlu 25 yaşında nişanlısürpriz olmuş kızının da ilk çocuğu doğal olmuş sonra olmayınca tedavi ile ikizleri olmuş benimkilede çok daha ufakmis ama gördüm şuan 3 çocuğu üçüz gibi olmuş kızının maşallah bana çok güzel motivasyon oldu hastane ortamları hem imtihan hem şükür hem de böyle güzel tesadüflere vesile oluyor yine Bir gün pollyanna olmuşumdur 5m2 Lik kapısı olan odamda
Hayırlı olsun canım gözün aydın çok şükür kavuştu uz, Allah analı babalı büyütsünSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
bende yaklaşık 6 saat sonra ayaklandım. Yavaş yavaş yürüyorum. Pozisyon değiştirirken acı oluyor ama sabit durunca çok hafif bir sızım oluyor. Herşey yolunda kızlar. Darısı hepinizin başına.
Ooo ne diyosunMascara kuyrukluyildiz gözünüz aydın kızlar sağlıkla bereket ve mutlulukla büyüsünler minişler
Ay masallah ne guzel gecmis insallah bizimde guzel gecer saglikla buyusun bebisin ins gozun aydinSelamlarr herkse. Bugün saat 10.20 de bebeğim doğdu. Spinal anestezi oldum. Gayet rahat bir doğumdu. Anesteziden sonra çekiştirmeler bastırmalar hissedip biraz panikler gibi oldum ama zaten doktor başladıktan 3 5 dk sonra bebeğim doğdu. O andan sonra herşeyi unuttum. Ağrı acı yoktu sadece baskı hissi oldu. Bebeğim 3300 çok sağlıklı bir şekilde doğdu maşallah. O doğduktan sonra benim işim uzun sürdü. Doktor tek tek damarları katmanları dikti. 20 30 dakikada o sürdü o da. Ama dediğim gibi hiç ağrı acı yok. Paniğe gerek yok yani. Sonra benide odama çıkardılar. Titreme ve üşüme hissi geldi o da yarım saate geçti. Sütüm hemen geldi. Ama hemşireler süt yetmez ilk üç gün mama da verin dediler. İki saatte bir mama 15 dkda birde emzir dedi. Bu rutinde gidince şekeri falan gayet iyi çıktı.
bende yaklaşık 6 saat sonra ayaklandım. Yavaş yavaş yürüyorum. Pozisyon değiştirirken acı oluyor ama sabit durunca çok hafif bir sızım oluyor. Herşey yolunda kızlar. Darısı hepinizin başına.
Kıyamam ya burkulmasın için bak sadece 1 güncük inşallahevlattan ayrı kalmak zor olsa gerek fakat geçecek herşey çok güzel olacak
Keşke olmasaydı canım ben de aynısı gibi söyledim zaten perde var birşey görmeyeceksin ki demiştim ama malesef istese de olamayacak yanımda inşallah senin eşin girebilir inşallahhh❤
Ya kıyamam ben sanaaO videoları önceden bir gün ben de böyle olabilecek miyim diye izlerdim denk gelince, istemsizce çok ağlardım kendim için üzüldüm o kişiler adına çok sevinirdim aynı zamanda. Şimdi dediğin gibi izliyorum ve resmen ben doğurmuşum gibi ağlıyorum sevinçten. Hiç o anlara kavuşamayacak gibiyken şimdi kavuşmaya ramak kaldı çok farklı bir his bu. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın ve buradaki bekleyen herkes. Anne olmak isteyen arkadaşlar hep dualarımda ama nasipse doğumda da bolca dua etmek istiyorum onlar için. İsteyen herkes yaşasın bu duyguları.
Bende yapıyorum genelde bu sefer uzun sürdü geçmedi yürüdum evin içinde öyle gectiCanım öyle olunca ben hafif ce okşuorum geçio. Büyük ihtimal kasılma senin de
inşallah kuzum benim oğlan ben sensiz yatmam uyumam sen gelene kadar yemek yemem diyo yoksa aklım.kalmazda işte sıpaKıyamam ya burkulmasın için bak sadece 1 güncük inşallahevlattan ayrı kalmak zor olsa gerek fakat geçecek herşey çok güzel olacak
Keşke olmasaydı canım ben de aynısı gibi söyledim zaten perde var birşey görmeyeceksin ki demiştim ama malesef istese de olamayacak yanımda inşallah senin eşin girebilir inşallahhh❤
Ya kıyamam ben sanaaO videoları önceden bir gün ben de böyle olabilecek miyim diye izlerdim denk gelince, istemsizce çok ağlardım kendim için üzüldüm o kişiler adına çok sevinirdim aynı zamanda. Şimdi dediğin gibi izliyorum ve resmen ben doğurmuşum gibi ağlıyorum sevinçten. Hiç o anlara kavuşamayacak gibiyken şimdi kavuşmaya ramak kaldı çok farklı bir his bu. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın ve buradaki bekleyen herkes. Anne olmak isteyen arkadaşlar hep dualarımda ama nasipse doğumda da bolca dua etmek istiyorum onlar için. İsteyen herkes yaşasın bu duyguları.
Amin canım Yok sadece sorular sordu işaretledi dr gönderdi şekerime yatış olunca bakacaklarmış37. haftam yeni bitiyor kızlar artık normal heralde inmesi
Benim 15 dakika sürdü canım tok gidilmesi öneriliyor
Rabbim sağlıkla sıkıntısız bi şekilde kucağına almayı nasio etsin canımanestezi de test mi istiyor
İnsan olarak bilmediğimiz herşeyden korkuyoruzinşallah hepimizin testleri ve doğumları sandığımızdan çok daha rahat geçer 🏵
Allahım isteyen dileyen herkese versin hayırlı saglıklı evlatlar inşallah❤❤❤ aminnn canım Bende hep dua ediyorum. Bir tanıdığım 10 yıldır istiyor. Neredeyse hergün dilimde. Ona sürekli dua ediyorum. Doğumda da dua edicem inşallah isteyen herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?