2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru doktorumda dedi olacagi varsa olur ama yoksa naparsan yap olmaz diye . Saglikliysa olsunlar insallah .

Amin inslh cnm. Zaten saglikliysa tutunur bize ilk moralim bozuldu ama inan suan cok iyiym dusundum bizim icin iyi olani biz bilemyz ki
Dogru gerçekten hayati boyunca zor ve sagligi olmadan yasayacaksa siimdiden olmasin zaten ama saglikliysa olsun Allah herseyi biliyor insallah bizim icin en guzelini yazmistir ..

2 negatif aşılama 2 olumsuz tüp bebek denemesinden sonra kalan son dondurulmuş embriyom transfer edildi. Bu arada göğsümde kanser riskli bir kitle oldugu için ameliyat oldum ve artık tüp bebek ilaçları tamamen yasaklandı bana. Yani 3. Tüp bebek denemesinde sıfır ilaç kullanarak transfer yapıldı. Ve transfer sonrasında da hiç ilac kullanamadım. Onca ilaç tedavisinden negatif sonuç aldıktan sonra son denememde sıfır ilaçla pozitif sonuç aldım. Demem o ki arkadaşlar hersey nasip... vakti zamanı gelince ol deyince oluyor rabbim..

Merhaba arkadaşlar birsey soracağım... Kafam karıştı. 10 gün özel hastanede önce 5 hafta 1 günlük dedi doktor. Bugün devlete gittim 5 hafta 5 günlük dedi sok oldum gelismedi mi acaba diye korkuyorum ama doktor makine çok eski dedi başına böyle bisi gelmiş olan var mi

Banada bi hastanede 4+5 ken 4+5 dedi sonra 6+6 ken başka hastaneye gittim 6+1 dedi 5 gun geri yani ama kalp atisini duydm bilmiyorm doktor onmli olan canli olmasi kalp atisini duymamz bizim icin bikacgun ileri geri farketmiyo dedi o gun duymustuk kalp atisini

Aynen cnm. Ilk sonucu gordugumde uzuldum ama suan iyiyim oluruna biraktim bakalim zaten hersey olacagına varir.

8+1 bugün canım

Kızlar dün gece acile gittim. Doktor da sizin dediğiniz gibi boğazın tahriş olmuştur dedi. Serum taktı. Şuan biraz rahatım.
Bu hafta en pik zamanlar oluyo bu haftadan sonra rahatlayacağını düşünüyorum inşallah da öyle olursun ama boş mide daha çok mide bulantısı yapar mide suyunu alacak şeyler ye galeta etimek leblebi yağsız makarna kuru ekmek mide kusa kusa buna alisiyo istemsiz kusuyorsun artik ve yedim biraktim değil o hep yaninda olacak az az sürekli yiyeceksin ama emin ol geciyo

Kızlar hamdolsun keseyi gördü doktor, bugün tam 5 haftalık oldu.bir hafta sonrasına yolk kesesini görelim dedi. Su an 5mm dedi .İkiz kızlarımda böyle şeyler yaşamadım. Normal mi anormallik var mi sizce?

Canım hayırlı olsun. Değerin kaç keseyi görmeye gittin mi

Değerin kaçken gittin cnm

Evet tatlım öyle yapıyorum sık sık yiyorum şuan. Sabah kahvaltıdan sonra midem bulansada çıkarmadım şülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…