2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mesaj ve alıntılara bakamadım.
muayene diye geldik sezaryene karar verdik suyu bitmiş yavrumun bekliyorum kızlar kan falan alındı dua edin
Aaa yarın gidip doğurup geliyormuşum diye takılmıştın gerçek oldu. Sağlıkla gelsin inşallah minnak kız

Ben istemem ya kardeş
Bende istemem canim
Canım benimde 2. Sezeryan yinede korku var yok değil yalan söyleyemem ama normalde olsa korkardim

Bende istemem canim

Canım benimde 2. Sezeryan yinede korku var yok değil yalan söyleyemem ama normalde olsa korkardim
Ya illaki bi korku olur normal bence normal doğum olsun istiyordum ama ondan da korkuyordum sonuçta can candan ayrılıyor elbet zorlukları olacaktır. Sağlıkla kucağımıza alalım sero beni korkuttu kalkıp ev toparlama telaşı aldı yine beni

Hahaha bende ardayla oynuyodum kalktım yataklari topluyorum dün hastaneye giderkende nolur nolmaz diye süpürdüm sildim gittim

Hahaha bende ardayla oynuyodum kalktım yataklari topluyorum dün hastaneye giderkende nolur nolmaz diye süpürdüm sildim gittim
Sero bizi bi silkeledi 2 kişiyiz ev nasıl bu kadar dağılıyor kafam almıyor bunun burada ne işi var yaaa diye diye iş yapıyorum şuan

Mesaj ve alıntılara bakamadım.
muayene diye geldik sezaryene karar verdik suyu bitmiş yavrumun bekliyorum kızlar kan falan alındı dua edin
Aaa aman Allahım hadi inşallah saglıcakla al kucagına kızını
Ay inanmiyorum hadi sağlıkla kavuşun ❤
Kız İlknur dün sen demiştin sanırım sero ya yarın doğurdum yazma gibisinden anaam içine mi doğdu ne

Dediğin gibi canım. Seninle nerdeyse birebir aynı gibi. Benimde 10 gün geriden geliyor. Doktorum minyon olacak heralde dedi. Bakalım nasıl olacak. Nazar değdirdim çocuğuma yaa iyi kilo alıyor boyu da uzun olacak heralde dedim çocuk yerinde saymaya başladı

Bende msjın sonuna gelmeden eyvah kesin doğuma giriom dicen die korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…