2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaklaşık aynı zamanda bıraktırmışız memeyi. zaten normal şartlarda 3 ay sonra bıraktıracaktın. ben de biraz duygusalım aslında ama bebeğim de ben de alışıyoruz inş yavaş yavaş. bizim için de biraz mola olur inş

6+3 te doktor randevum var sizce 6 haftalık ken bebeği görebilir miyim kalp atışı duyulur mu?
Ben 6+5 te keseyi ve bebeği gördüm yani yüzük şeklinde bir görüntü vardı doktorum kalbinin atışını da gösterdi ama çok küçük diye dinletmedi, 8+2de kontrolüm var o zaman dinleyeceğiz nasipse

evet aynı şey benim başıma geldi. ilk özel hastanede muayene olmuştum. sonra 1 hafta sonra devlette devam edeyim dedim ve orda muayene olmultum normalde olması gereken gibi değil de daha geri çıkmıştı. o kadar korkmultum ki hemen o gün özele gittim ve normal çıkmıştı sınucum. maalesef devlet hastanesindeki cihazlar baya eski. o yğzden sakın moralini bozma. her şey yılundadır

6+3 te doktor randevum var sizce 6 haftalık ken bebeği görebilir miyim kalp atışı duyulur mu?

6+5 te gördüm ben keseyi de bebeği de , kalp atışını da ekrandan gördüm

Aynen bende öyle düşündüm Bi deneyeyim dedim doktor hanım ilgili sevimli Bi bayan. Pazartesiye aldık randevuyu. Bende çok korktum acaba gelismedi mi diye

K KurkmantoluS canım çok geçmiş olsun ya yeni görüyorum yazını ne zormuş şu kusma işi bırakmadı peşini inşallah sağlığına kavuşursun bi an önce bebek de rahat eder

Yaaa evet öyle de ben emmesi için çok ama çok çabaladım sabrettim 7 8 aydan sonra memeyi tam anlamiyla kabullendi.o yüzden gittiği yere kadar emziririm diyordum hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…