2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hanimlar mide bulantilariniz başladı mı?
Burada bu konuda çok çok kötü olan arkadaşlarımız var hatta konu sahibi arkadaşımız o kadar kusuyor ki artık kan gelmeye başlamış inşallah bu durum geçer artık serocumm
Bende ise hiç hiç hiç bulantı kusma yok.
Sadece acıktığım an ağzıma birşey atmazsam elim ayağım titriyor fena oluyorum

Benide en çok sabun kokusu mahvediyor el yıkama sabunu deterjanlar off heryerden koku geliyo kusmuyorum öğürmüyorum ama midem hep havada hep bi tuhaf bu arada ayvayı yanağıma bastım gamzeli olsun diye tabiki önce sağlıklı olsun Gamze çok severim adım da Gamze zaten burada okuduğumdan beri rüyalarıma giriyordu bugün ayvayı bulduk yaptım bakalım ne olacak

ay benim de yazasın geldi ya buraya duygulandım

slm arkadaşlar ben de 2020 mart annesiyim hepiniz ins sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi benim ıkıncıydı ona rağmen heyecanlıydım ilkinde şaşkınlıktan bsy anlamamıştım ama bunda deneyimli olmanın da verdigi rahatlik ile annelik duygusunu cok iyi tattim ikinci kez ,
tekrar rahat ,saglikli bi hamilelik ve yine kolay ,saglikli bi doğum diliyorum sizlere...

Bende 5+5 im daha bulantı kusma hiç bir şey yok, bilmiyorum belki daha erkendir. Bu hafta keseyi görmesem gebeyim diyemem. Sadece halsiz oluyorum gün içinde,uykum geliyor

bebeğin ve senin sağlığın için doğumda herhangi bir mikrop kapmaman için. İlk gebeliğimde yaptırdım. Şuan olmam bile gerekmiyor. 4 doz vardı doğumdan önce 2 sonra 2 doz oldum farklı zamanlarda.

Mrb bi küçük bebişi olan da bnm kızım yaşına yenı girdi emziriyorum ve dr hıc bır sorun olmayacağını söyledi suan için kesmeyi düşünüyorum

Bnm de kontrolüm dün dü adet tarihine göre 5+3 ama kese zorla göründü ve küçük bu konuda bilgisi olanlar varsa bana da yardımcı olabilir misiniz
Kuzum bazen geriden gelebiliyormuş o yüzdendir. Ben 7+4 ike. Doktor 6+4 gözüküyor demişti. Geç yumurtlama, geç döllenme vs olabiliyormuş. Endişe etme. Kese yeni oluşuyordur

Bnm de kontrolüm dün dü adet tarihine göre 5+3 ama kese zorla göründü ve küçük bu konuda bilgisi olanlar varsa bana da yardımcı olabilir misiniz

Cnm henüz başıysa o yüzden küçük olabilir.
Ben kızımda 5+2de ultrasonla görememişti.Dr alttan muayeneyle görebilmişti.
Betaniz kaç çıkmıştı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…