Canım benim de 5 haftalıkken 42.000 lerde çıktı ebe üstüne görmüş olabilirsiniz veya ikiz olabilir dedi ben de bugün kadın doğuma giricem ama her gün diğer günün iki katı artıyor HCG ben normal diye düşünüyorum
Benide en çok sabun kokusu mahvediyor el yıkama sabunu deterjanlar off heryerden koku geliyo kusmuyorum öğürmüyorum ama midem hep havada hep bi tuhaf bu arada ayvayı yanağıma bastım gamzeli olsun diye tabiki önce sağlıklı olsun Gamze çok severim adım da Gamze zaten burada okuduğumdan beri rüyalarıma giriyordu bugün ayvayı bulduk yaptım bakalım ne olacak ☺
Ay canım ya istemeden canını çektirdim galiba kusura bakma bulmana sevindim biz de bulduk her gün yiyorum azar azar ben de yaptım gamzemi Rabbim sağlıklı nasip etsin de gerisi önemli değil
Canım benim de 5 haftalıkken 42.000 lerde çıktı ebe üstüne görmüş olabilirsiniz veya ikiz olabilir dedi ben de bugün kadın doğuma giricem ama her gün diğer günün iki katı artıyor HCG ben normal diye düşünüyorum
Kızlar çook heycanlıyım haftaya kontorlüm var 6+6 ds gitmiş olucam umarım kalp atışını duyarım bebeği görürüm dua edin lütfen allah herkesin yardımcısı olsun
Kızlar çook heycanlıyım haftaya kontorlüm var 6+6 ds gitmiş olucam umarım kalp atışını duyarım bebeği görürüm dua edin lütfen allah herkesin yardımcısı olsun
5 hafta 6 günlük hamileyim bugun kahverengi leke geldi hemen doktora gittim bebeğin kesesini gördük kalp atışını duyduk düşüğe karşı progestan 200 verdi vajinadan al dedi, daha önce alıp kullanan var mı leke gelmesi beni çok korkuttu
Merhaba arkadaslar, benim dun yine kanamam oldu once koyu kirmizi sonra kahverengine donen bir kanamaa.. sonra lekelenme olarak devam ediyor ve kesiliyor. Ama sunu farkettim ilk bende ayin 9unda oldu o zaman 5+5deydim sonra 4-5 gunde bir bu durumu yasamaya devam ettim, oncekilerde acile gitmistim sukur iyiydi, dun acile gitmedim, dua ederek beklemeye devam ediyorum. Haftya sali kontrolum var, insallah hersey yolundadir Sebebiyle ilgili maalesef birsey soyleyemiyorlar artik yiyecek ekmegi varsa bebegim benimle kalacaktir diye dusunuyorum.. benzer durumu olan var mi diye sormak istedim? Allah hepimizin yardimcisi olsun
5 hafta 6 günlük hamileyim bugun kahverengi leke geldi hemen doktora gittim bebeğin kesesini gördük kalp atışını duyduk düşüğe karşı progestan 200 verdi vajinadan al dedi, daha önce alıp kullanan var mı leke gelmesi beni çok korkuttu