2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım ya istemeden canını çektirdim galiba kusura bakma bulmana sevindim biz de bulduk her gün yiyorum azar azar ben de yaptım gamzemi Rabbim sağlıklı nasip etsin de gerisi önemli değil

Ben de nedense ikiz ihtimalini düşündüm hemen. Rüyamda bir çift altın küpe görmüştüm de ondan etkilendim sanırım.

Kızlar çook heycanlıyım haftaya kontorlüm var 6+6 ds gitmiş olucam umarım kalp atışını duyarım bebeği görürüm dua edin lütfen allah herkesin yardımcısı olsun

Ben de yarın ilk defa gidicem 5+3 olacağım yarın.
İnsaAllah hayırlı haberler alırım, alırız

5 hafta 6 günlük hamileyim bugun kahverengi leke geldi hemen doktora gittim bebeğin kesesini gördük kalp atışını duyduk düşüğe karşı progestan 200 verdi vajinadan al dedi, daha önce alıp kullanan var mı leke gelmesi beni çok korkuttu

Merhaba arkadaslar, benim dun yine kanamam oldu once koyu kirmizi sonra kahverengine donen bir kanamaa.. sonra lekelenme olarak devam ediyor ve kesiliyor. Ama sunu farkettim ilk bende ayin 9unda oldu o zaman 5+5deydim sonra 4-5 gunde bir bu durumu yasamaya devam ettim, oncekilerde acile gitmistim sukur iyiydi, dun acile gitmedim, dua ederek beklemeye devam ediyorum. Haftya sali kontrolum var, insallah hersey yolundadir Sebebiyle ilgili maalesef birsey soyleyemiyorlar artik yiyecek ekmegi varsa bebegim benimle kalacaktir diye dusunuyorum.. benzer durumu olan var mi diye sormak istedim? Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben kullanmistim ama su ile kullanmıştım.
İlk alımda aşırı baş donmesi yapmıştı.sonra devam ettim mi hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…