2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben son ikigundur cok iyiyim sanki hamilelik oncesinde gbiym sadece gogus agrim var yoktur dimi bir sorun:) ayin 4 unde kalp atisini dinlicez insallah
Hic bisey yoktur kuzum ben de öyleyim ve cok korkmustum. Gögüs acım da azalmaya başladi cook acıyordu. Sükür alısıyor vucut hamilelige :)

Bugün gittim 1 hafta geriden geliyoruz adet tarihine göre 6+1 ulturasona göre 5+1 kese gördük bugün inşallah 10 gün sonra kalp atışı duyarız dedi doktor
Canım ilk kontrolde biz de geriden geliyorduk ikinci kontrolümüzde doktorla aynı tarihte uyuşmuş olduk. Senin de öyle olur muhtemelen. Duyarsınız canım kalp atışını

sağolun can kızlar valla rahatladım Allah’ın izniyle bir şey olmaz Bugün keseyi görmüşsün çok sevindim bayramdan sonra da nasipse pıt pıtları dinlersin ben de 5 ağustosa randevu aldım sen de hemen hemen o günlerde gidersin heralde. Valla ben kese için bile gitmedim..hcg takibi yaptım en son dokuz bindi 4 gün önce. bir daha da yaptırmadım düzenli, güzel artıyordu. 5 ağustos ta inşallah hem kese hem kalp atışını görüp buraya müjde vermeye gelicem

Mrb bgun minisimn kalp atislarni dinledik cok sukur 6h4 gunluk kalp atismz dkk 127 cikti sizce cinsiyette etkisi varmidir

Kızlar merhaba. Eşimde sperm sayı ve hız düşüklüğünden 2015-2016-2018-2019 yıllarında 4 defa tüp bebek denemiştik. 2 tane negatif, 1 tane 5 haftalıkken düşük, 1 tane de miyomdan dolayı 6 haftalık kalp atışı alamadığımız denememiz oldu. Çok şükür bu ay bhcg değerime göre gebelik çıktı. Bugün keseyi gördük. 8 ağustosa kalp atışı için randevu verdi doktorumuz. Benim yaşım 36 eşimin yaşı 40. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.

Kizlar bende hala kahve akinti devam ediyor koyu kahve arada yuruyunce geliyor ve uyku hali var 5 hafta + 6 gun Bugun szdede oluyormu

Covid tedavisi oldum 1 hafta hastanede yattm hastanede cikmamisti ama eve geldm test yaptm gebeym beta hcg 512 tutunmus o hastalikta smdi de ilaclar etki etmismidir diye kara kara dusunuyorum
Yaa. Doktorunuz bişey demedi mi

Yaa. Doktorunuz bişey demedi mi
Karantinamin bitmesine son 2 gun kaldi sali randevum var guzelce anlatcam sıkı sıkı sorcam doktora.. onceki gun kesesini gorduk anlattm zarar vercegini dusunmuyorum dedi ama yine de sorcam guzelce Rabbim esirgesin herkes evladini hayirla saglikla guzellikle alsn kucaklarina benide onlarla beraber tum dengem psilolojim bozuldu

Çok üzüldüm gerçekten sizin için. Sizin şimdi kaygınız 2 kattır. İnşallah en ufak bi zarar bile almamıştır bebiş. Çok geçmiş olsun, tekrarından korusun Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…