2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün Zilhicce nin 3. Günü evlat sahibi olmak isteyenler bugün için dua etsin deniyor sizlerden dua istemeye geldim Hamilenin duası kabul olurmuş dualarınıza talibim kizlar ismim Gülseren hepiniz Allah'a emanet olun zamanı geldiğinde sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ins Allah bende sizler için dua edicem

Ayni hastanede yaptır sen canım bir de dediğin gibi kimyasal olsa düşmesi lazımdı inşallah laboratuvar hatası vardır

Inşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zaman içerisinde nasip eder

Merhaba kızlar bende çocuklarımla birlikte kalp atışı için gittim ama doktor kesenin içinde bebek ama kalp atışı için çok minik falan dedi ben o haftalarda hep duymuştum bayramdan sonra doktoru değiştircem 3 hafta sonra gel diyo kalkmış

Bende hep göbekten belli olur diye biliyordum ama belki de yaniltiyordur o fa dediğin gibi doktor desin en iyisi bize
Bende az önce çin takvimini araştırıyordum kız çıkıyor bakalım , ultrason görüntüsü ne olacak
Hayırlısı inşallah

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kendinizi ev işi, günlük koşuşturmalar konusunda kısıtlıyor musunuz .
Normalde virüsten dolayı misafir kabul etmiyorum. Eşimin ailesi 3 aylığına köye gidiyor eşim ısrar etti dün onları yemeğe aldık. Sabah erkenden kalktım sil süpür toz al tuvalet banyo temizle bir sürü yemek yap masa kur topla derken kendime hiç dikkat etmedim. Gün boyu hamile olduğumu unuttum ordan oraya koştum tam da bebeğimin tutunma zamanları. Dünden beri belim kopacak gibi ağrıyor. Bebeğime bir zarar vermemişimdir di mi lekelenme kanama falan olurdu bir sorun olsa. Moralim çok bozuk kafaya taktım bari kalp atışlarını duyana kadar yatsaydım dedim. Annemde biz neler yapıyorduk hamile halimizle ne olucak diyor ama içime kurt düştü

oha 11 haftada mı kalp atışını duyacaksın. Bence de doktor değiş canım
Kuzum böyle düşünme. Olacağı varsa yatsanda bişey olacak zaten. Bende ilk haftalar misafir ağırladım öyle. Belim falan ağrıdı ama bi sıkıntı olmadı hamd olsun. Sende stres yapma bişey olmamıştır Allahın izniyle

Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallah. Bende bu hamileligimi tam 8 yıldır bekliyorum. 2 negatif aşılama 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra 3. Tup bebek denemeniz tuttu ama onunda 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Artik herhangi bir tedavi gormem de imkansızdı rahatsızlığımdan dolayi. benim icin hersey bitti dedigim anda rabbim tedavisiz mucizemi nasip etti. Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin...

Ayyyy çok sevindim rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin zamanı geldiğinde kucağına alırsın ins Allah çok sevindim canim benimde dış genelikten sonra sağ tüp yok sol kapalı sadece sızıntı var tek çare tüp bebek dendi Ramazan'da kimyasal gebelik yaşadim şimdide ben Rabbime teslim oldum ins Allah doktorlara gerek kalmadan mucizem gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bugün gittim 1 hafta geriden geliyoruz adet tarihine göre 6+1 ulturasona göre 5+1 kese gördük bugün inşallah 10 gün sonra kalp atışı duyarız dedi doktor

Doğru diyorsun canım benim Allah bizi de bebeklerimizi de korusun inşallah. Zaten iş işten geçti şu saatten sonra bir şey olduysa da olmadıysa da elden bir şey gelmez üzülmek anlamsız ama elde değil

Insallah duyacaksin canim guzel haberlerle gel
Gittim 1 hafta geriden geliyoruz bakalım 6+1 normalde 5+1 görünüyor keseyi gördüm şükür ama bakalım 10 gün sonra gel dedi kalp atışı duyarız dedi bakalım

Doğru diyorsun canım benim Allah bizi de bebeklerimizi de korusun inşallah. Zaten iş işten geçti şu saatten sonra bir şey olduysa da olmadıysa da elden bir şey gelmez üzülmek anlamsız ama elde değil
Emanetleri Allaha kuzum üzülme

Hiç telaş yapma canım önemli olan lekenlen veya kanama olmaması ağrılarında bebeğinin sana uyarısı ağrın varsa yat dinlen merak etme doktorlar günlük normalde ne iş yapıyorsanız devam edin diyor ama sen kendini daha iyi bilirsin zorlama kendini dinlen ve bol su iç inşallah hiçbirşey olmayacak

Amin Allah razı olsun. Sana da nasip olsun inşallahyaşayan bilir ne büyük bir stres olduğunu. Bende daha once bir kimyasal gebelik geçirdim. Bizimki sebepsiz infertilite ama onca tedaviye rağmen olmadi. İçmediğim ot kalmadı olmadı. İlahiyat mezunuyum okumadığım dua kalmadı çocukla ilgili bugüne nasipmiş. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama geçtiğimiz ay kuru incir zeytinyagi kürü yaptım. Denemediysen tedaviden once bir şans ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…