2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahimmm aynı duygular aynı yaşananlar bu çaresizlik ne yapacagimi bilememek çok zor muş lohusalık nasıl zor süreç Allah yardimcimiz olsun

Hiç bir fark yaşamadım canım ilk doğumda.. Olursa da bol kahve ve bitter çikolata iyi geliyor

İlk dogumum geneldi. Geçen hafta muayene için gittiğim gün doğumum gerçekleşti.son ümitle yine doktoruma geneli teklif ettim ama kabul etmedi spinal oldum. Çok şükür aşırı olacak şekilde bı baş bel ağrısı yaşamadım.bol su ve Nescafe tükettim. Bir kaç kez parol hap içtim o kadar.

Spinalden çok korkuyordum ama korktuğum gibi değilmiş bu arada

39 olduk hala tık yok ağrım bile yok.. Bu mübarek günde dualarınıza bizi de ekleyin kızlar
Canım bugün konuştum da doğduğum güne kadar annemin ne ağrısı sancısı olmuş sabaha karşı nişanı gelmiş sabah 8 de de doğmuşum bende hep ağrı sancı bekliyorum ama herşey bianda da gelişebilir bakalım bizim nasıl olacak

Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Gözün aydın canım inşallah darısı bizim başımıza mübarek günde geldi minik kuş

bilmiyorum canım. hayırlısı diyorum artık bazen böyle sıkıntılar basıyor içimi. Kendimde belirti arayıp duruyorum ama yok yaniii çok iyiyim. İnşallah hayırlı zamanda gelirler inan başlatabilsem kendim başlatıcam doğumu

Bende de tık yok sadece bebek daha aşağıya indi bakalım ne zaman geliyorum diyecek

Bende spinal oldum hastaneye baş ağrısıyla gitmiştim tansiyon yüksekti oda baş ağrısı yapmıştı dogum anında bile başım çok ağrıyordu ama çıktığımda baş ağrım bile geçmişti nescafe sade soda su tükettim hic baş ağrım olmadı iyiki spinal olmuşum o ilk ağlama sesi ilk kavuşma dünyalara bedel❤

Kaşıkla falan vermek gerekiyomuş biberona alışınca emmiyolar mış memeyi kaşık biberonlar da var dün nts çekilirken bilgi verici video izlettiler benimde gözümün önüne Bi sürü seneryolar geldi sen gerçekten yaşıyorsun bunları Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…