Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Bende spinal oldum hastaneye baş ağrısıyla gitmiştim tansiyon yüksekti oda baş ağrısı yapmıştı dogum anında bile başım çok ağrıyordu ama çıktığımda baş ağrım bile geçmişti nescafe sade soda su tükettim hic baş ağrım olmadı iyiki spinal olmuşum o ilk ağlama sesi ilk kavuşma dünyalara bedel❤
ilknurrr22
Allah analı babalı büyütsün, çok geçmiş olsun, asıl macera şimdi başlıyor :)
Kombine spinal epidural oldum ben de, baş ağrım olmadı. Ama acayip kaşıntı yaptı bende. Ve tabi gaz sancısı sıkıntılı oldu. Omuzlara vuran cinsten.. Epidural çıkınca da yara yerim sızladı, iğne yaptılar rahatladım.. Şuan eğilmek kalkmak vs zorluyor ama her geçen gün iyileştiğini hissediyorsunuz bir şekilde
jelibon01
tamamen soyup topuklarına vurmayı deneyin. Bebekler tamamen soyunmaktan hiç hoşlanmazlar mış öyle okumuştum. Sende üstünü tamamen aç ten tene durun canım inşallah işe yarar
Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Ben neredeyse 48 saat uyumadım hiç . Ağrılarım Doğumun şaşkınlığı derken . Annelik çok özel bir duygu insan yaşadığı her şeyi yüzüne bakınca unutuyor . Benden süt gelmedi hala ona üzülüyorum mama veriyoruz hastanede mecburen . Sizlerin hemen gelmiş miydi
Doğum yapan kızlar gözünüz aydın darısı da bekleyenlerin başına inşallah
Biz bugün 10 günlük olduk çok şükür
Şimdi de meme çiş kaka büyük oğlum sürekli öpüyor kokluyor dünyanın en güzel hissiymiş... 2 çocuğu bekleyenler çok korkmayın ben çok korkuyordum gerçi benimki büyük ama kıskançlığın yaşı olmuyor
Kaşıkla falan vermek gerekiyomuş biberona alışınca emmiyolar mış memeyi kaşık biberonlar da var dün nts çekilirken bilgi verici video izlettiler benimde gözümün önüne Bi sürü seneryolar geldi sen gerçekten yaşıyorsun bunları Allah kolaylık versin
ilknurrr22
Allah analı babalı büyütsün, çok geçmiş olsun, asıl macera şimdi başlıyor :)
Kombine spinal epidural oldum ben de, baş ağrım olmadı. Ama acayip kaşıntı yaptı bende. Ve tabi gaz sancısı sıkıntılı oldu. Omuzlara vuran cinsten.. Epidural çıkınca da yara yerim sızladı, iğne yaptılar rahatladım.. Şuan eğilmek kalkmak vs zorluyor ama her geçen gün iyileştiğini hissediyorsunuz bir şekilde
Canım incecik serum hortumu seklinde beslenme destek hortumu var. Onu denemenin tavsiye ederim. Hortumu göğsüne yapıştırıyorsun bebek anneyi emiyor ama aslında mama alıyor böylece meme reddi olmuyor. Hem de meme uyarıldığı için sütün artıyor