2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahimmm aynı duygular aynı yaşananlar bu çaresizlik ne yapacagimi bilememek çok zor muş lohusalık nasıl zor süreç Allah yardimcimiz olsun
Allah kolaylık versin alışana kadar illaki zordur beni bile korkular sardı

Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Gözün aydın canım maşallah Mete beye Allah analı babalı büyütsün

Banada spinali söylediler yanı sıra epiduralli seçmek istemiyorum size ek olarak epiduralde yapıldımı acaba

ilknurrr22 Allah analı babalı büyütsün, çok geçmiş olsun, asıl macera şimdi başlıyor :)

Kombine spinal epidural oldum ben de, baş ağrım olmadı. Ama acayip kaşıntı yaptı bende. Ve tabi gaz sancısı sıkıntılı oldu. Omuzlara vuran cinsten.. Epidural çıkınca da yara yerim sızladı, iğne yaptılar rahatladım.. Şuan eğilmek kalkmak vs zorluyor ama her geçen gün iyileştiğini hissediyorsunuz bir şekilde

Jeli günaydın cnm. Baya zorlu geçio desene. Allah yardımcın olsun inşallah
:) bak mete ler uykucu oluo uyanmıyırlar :)) haberın olsun
jelibon01 tamamen soyup topuklarına vurmayı deneyin. Bebekler tamamen soyunmaktan hiç hoşlanmazlar mış öyle okumuştum. Sende üstünü tamamen aç ten tene durun canım inşallah işe yarar
Evet sabah doktoru da öyle dedı soy gıydır soy gıydır dedı:) bugun dha normalız cok sukur:)
Çoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz insallah kırkı çıkana kadar duzene girer sarılık olcak diyede korkuyor insan ne yapcagımizı sasrdk
Valla öyle ılk bebek bı de denek gibi

Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt Mete yi

Gözün aydın canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım üstünü soy bebeğini de soy göğsünde yatır bunu her fırsat bulduğunda yap sütün gelmesinde çok etkiliymiş.

Doğum yapan kızlar gözünüz aydın darısı da bekleyenlerin başına inşallah
Biz bugün 10 günlük olduk çok şükür
Şimdi de meme çiş kaka büyük oğlum sürekli öpüyor kokluyor dünyanın en güzel hissiymiş... 2 çocuğu bekleyenler çok korkmayın ben çok korkuyordum gerçi benimki büyük ama kıskançlığın yaşı olmuyor

Amin canım insallah sende hayrlısıyla kucagına alırsın cok guzel bir okadar zor

ilknurrr22 iyi olmanıza çok sevindim. Maşallah miniğe çok güzel kilosu da. Güzel günler görsün güle güle büyütün Darısı bizlere
Amin inşallah canım ❤
Gözün aydın canım maşallah Mete beye Allah analı babalı büyütsün
Sagol canim Amin
ilknurrr22 Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun inşallah
Amin inşallah hepimizin bebeğini ❤
Baş ağrım yok şuan inşallah olmaz benimde hafif hafif kaşınıyor sırtım belim acaba ondan mi
Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt Mete yi
Amin canım inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin canım artık sira sizde❤

Ca
Canım bu dedigin eczanede mi satılıyor

Ayy canım bnm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah hayırlı olsun.
:) bak mete ler uykucu oluo uyanmıyırlar :)) haberın olsun

Evet sabah doktoru da öyle dedı soy gıydır soy gıydır dedı:) bugun dha normalız cok sukur:)

Valla öyle ılk bebek bı de denek gibi
Hahaha canım valla eşimde cok uyurmus hala daha cok uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…