Gözün aydın canım benimHanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Dün benim için çok zorlu bir gündü aksilikler oldu açılma bir türlü ilerlemedi suyum erken geldi sancılarım zirveydi ama açılma 24 saatte sadece 3 cm kalmıştı. Artık dayanamadım gücüm bitti. Bu sabah 8.30da kızımı sezaryen doğum ile kucağıma aldım Allahım şahane bir kavuşma anıydı.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 3 kg 48 cm doğdu minnoşum. Meme tutturmaca ile takılıyoruz malesef çok zor uyanıyor hem normal doğumun meşakatli yollarını yaşamış oldum hem sezaryen doğumun. Bazı yerleri kafamdan silersem herşey tamam. Sonuca ise kesinlikle değer
Çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcın olsunKaraciğer enzimlerim bir anda yükselmiş hastaneye mide ağrısı diye geldim serum yemeğe doktor bebeği riske atmak istemiyorum alalım dedi 37+5 te geldi yavrum . Çok şükür bir sıkıntımız yok bebekten yana . Benim doğumla ilgili büyük sıkıntılarım oldu burda doğum yapmamış olan arkadaşlar olduğundan çok ayrıntılı yazmak istemiyorum insan ister istemez çok etkileniyor . Binde bir yaşanabilen bir durum olmuş o da benim başıma geldi hala hastanede yatıyoruz serumlar iğneler aralıksız gidiyor geliyor. Bizim de nasibimizde bunu yaşamak varmış şimdi iyiyim çok şükür inşallah yarın taburcu olup eve çıkabiliriz
Canım incecik serum hortumu seklinde beslenme destek hortumu var. Onu denemenin tavsiye ederim. Hortumu göğsüne yapıştırıyorsun bebek anneyi emiyor ama aslında mama alıyor böylece meme reddi olmuyor. Hem de meme uyarıldığı için sütün artıyor
Çoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz insallah kırkı çıkana kadar duzene girer sarılık olcak diyede korkuyor insan ne yapcagımizı sasrdkDun sabahtan beri komalık uyudu beslenmesı ıcın kaldırmak o kdr zordu ki , kan degerleri de o sabah cıkmıstı hanı kötü olsa hasta dıcem o da degıl, gece 2 de uyandırmaya calısıyoruz yok asla uyanmadı, sonra 5 tekı seansta neysekı uyandı kendi 8 de de uyandı yedı, ama meme de cok az kalıo gerı kalananı sagıp verıyorum iki iş oluyor, nasıl duzene gırecez bılmıyorum
Cok fazla uyutmayin benim.kizda ilk 1 hafta cok uyuyordu hemsire beslenme uykuda olmuycak uyurken verme mutlaka uyandr demisti her beslenmeden once komple soyup bebe yagi ile masaj yapiyordm ayak topuklarini gidikliyordum birde hemsire totosuna vurun uyandrmak icin demisti elimize alip konusa konusa uyandrmya calisiyodk cok zorlu surec ama geciyor simdide geceleri uyumuyoruz 2 cocukla okdr zor ki yine de sukur oglum 6 yasinda arada zorlasada beni herseye degerÇoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz insallah kırkı çıkana kadar duzene girer sarılık olcak diyede korkuyor insan ne yapcagımizı sasrdk
Cok şükür sağlıkla büyüt canımHanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Dün benim için çok zorlu bir gündü aksilikler oldu açılma bir türlü ilerlemedi suyum erken geldi sancılarım zirveydi ama açılma 24 saatte sadece 3 cm kalmıştı. Artık dayanamadım gücüm bitti. Bu sabah 8.30da kızımı sezaryen doğum ile kucağıma aldım Allahım şahane bir kavuşma anıydı.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 3 kg 48 cm doğdu minnoşum. Meme tutturmaca ile takılıyoruz malesef çok zor uyanıyor hem normal doğumun meşakatli yollarını yaşamış oldum hem sezaryen doğumun. Bazı yerleri kafamdan silersem herşey tamam. Sonuca ise kesinlikle değer
Cok geçmiş olsun inşallah bi an önce çıkarsınız hastanedenKaraciğer enzimlerim bir anda yükselmiş hastaneye mide ağrısı diye geldim serum yemeğe doktor bebeği riske atmak istemiyorum alalım dedi 37+5 te geldi yavrum . Çok şükür bir sıkıntımız yok bebekten yana . Benim doğumla ilgili büyük sıkıntılarım oldu burda doğum yapmamış olan arkadaşlar olduğundan çok ayrıntılı yazmak istemiyorum insan ister istemez çok etkileniyor . Binde bir yaşanabilen bir durum olmuş o da benim başıma geldi hala hastanede yatıyoruz serumlar iğneler aralıksız gidiyor geliyor. Bizim de nasibimizde bunu yaşamak varmış şimdi iyiyim çok şükür inşallah yarın taburcu olup eve çıkabiliriz
İlk doğumum da 1 hafta çektim baş boyun ağrısını çok zordu. Bunda hiç ağrım olmadı anestezici İlkinde olduysa başka türlü iğneden yapayım dedi neydi bilmiyorum ama hiç ağrım olmadı rahat geçirdim yaniHerkese merhabalar.. Çoğunuz bebeklerinize kavuştunuz, hayırlı uğurlu olsun. Ben de kısmetse nisan başında doğum yapıcam. Spinal anesteziyle doğum yapanlara bi şey sormak istiyorum. Spinal sonrası uzun süre baş ve bel ağrısı yaşadınız mı? Hatta önceki doğumlarından kalıcı ağrı yaşayan var mı? Belimden dolayı sezeryan ihtimalim yüksek, bebeğimin doğduğu anı görebilmek için spinal mantıklı geliyor ama kalıcı ağrılardan endişe ediyorum, zaten ara ara bel ve migren ağrısı çekiyorum
Hanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Bişey olmaz kuzm belki agrı eşiğin yüksektr hissetmiyorsundr Gttiğinde bir avazda doğrursnn benle sen kaldık Herhalde Çooook heycanlıym benmde ada işimi halletmedimm daha Cuma günümü yapsam Yoksa diğer haftamı şaşrdm39 olduk hala tık yokağrım bile yok.. Bu mübarek günde dualarınıza bizi de ekleyin kızlar
Ben ailem geleceği için bugün yaptım canım. Ne zaman geleceği belli olmadığı için hazırlıksız yakalanmaktan çok ama çok korkuyordum.Bişey olmaz kuzm belki agrı eşiğin yüksektr hissetmiyorsundr Gttiğinde bir avazda doğrursnn benle sen kaldık Herhalde Çooook heycanlıym benmde ada işimi halletmedimm daha Cuma günümü yapsam Yoksa diğer haftamı şaşrdm
Onu hiç duymamıştım olmazsa ben de anestezi uzmanına soruyum, teşekkür ederimİlk doğumum da 1 hafta çektim baş boyun ağrısını çok zordu. Bunda hiç ağrım olmadı anestezici İlkinde olduysa başka türlü iğneden yapayım dedi neydi bilmiyorum ama hiç ağrım olmadı rahat geçirdim yani
Bnde çok korkyorm ondan ama erken diye düşünyorm senin 39 hafta suan normal yapman benm daha 37+6 yarn 38 olcakBen ailem geleceği için bugün yaptım canım. Ne zaman geleceği belli olmadığı için hazırlıksız yakalanmaktan çok ama çok korkuyordum.
Merhaba bende spinal oldum majezik ve grubuna alerjim oldugu icin spinalden sonra sadece parol verdiler igne ve serum bende en cok bas ve bel agrisindan korkuyordum cok sukur ne basim agridi ne bel agrisi cektim 14 gun oldu bgun anestezi uzmaniyla bi görus yinedeHerkese merhabalar.. Çoğunuz bebeklerinize kavuştunuz, hayırlı uğurlu olsun. Ben de kısmetse nisan başında doğum yapıcam. Spinal anesteziyle doğum yapanlara bi şey sormak istiyorum. Spinal sonrası uzun süre baş ve bel ağrısı yaşadınız mı? Hatta önceki doğumlarından kalıcı ağrı yaşayan var mı? Belimden dolayı sezeryan ihtimalim yüksek, bebeğimin doğduğu anı görebilmek için spinal mantıklı geliyor ama kalıcı ağrılardan endişe ediyorum, zaten ara ara bel ve migren ağrısı çekiyorum
Cevabınız için teşekkür ederim, ağrınızın olmaması çok iyiMerhaba bende spinal oldum majezik ve grubuna alerjim oldugu icin spinalden sonra sadece parol verdiler igne ve serum bende en cok bas ve bel agrisindan korkuyordum cok sukur ne basim agridi ne bel agrisi cektim 14 gun oldu bgun anestezi uzmaniyla bi görus yinede
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini geçmiş olsunHanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Helva da güzel süt yapıyor özellikle ardından su içince. Benim resmen yataklara akardı sütüm helvadan dolayıEmzirdikce ve sagdikca geliyo. Sute kuru incir dogra bir gece beklet dolapta cok faydssi oldu bana
Kızımda spinal oldum hiç baş ağrısı boyun bel vs yaşamadım ama çıkar çıkmaz bol kahve tükettim bu seferki doğumum yine spinal oldu 6-7 saat su dahi vermediler inanılmaz baş ağrısı çektim 11 gün sürdü bol sıvı ve kahveyle atlattım bir de ağrı kesici iğnelerle. Demem o ki bol sıvı ve kafein şart yoksa süreç uzayabilirHerkese merhabalar.. Çoğunuz bebeklerinize kavuştunuz, hayırlı uğurlu olsun. Ben de kısmetse nisan başında doğum yapıcam. Spinal anesteziyle doğum yapanlara bi şey sormak istiyorum. Spinal sonrası uzun süre baş ve bel ağrısı yaşadınız mı? Hatta önceki doğumlarından kalıcı ağrı yaşayan var mı? Belimden dolayı sezeryan ihtimalim yüksek, bebeğimin doğduğu anı görebilmek için spinal mantıklı geliyor ama kalıcı ağrılardan endişe ediyorum, zaten ara ara bel ve migren ağrısı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?