2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün artık darısı da başıma olsun

Çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcın olsun

Çoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz insallah kırkı çıkana kadar duzene girer sarılık olcak diyede korkuyor insan ne yapcagımizı sasrdk

Çoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz insallah kırkı çıkana kadar duzene girer sarılık olcak diyede korkuyor insan ne yapcagımizı sasrdk
Cok fazla uyutmayin benim.kizda ilk 1 hafta cok uyuyordu hemsire beslenme uykuda olmuycak uyurken verme mutlaka uyandr demisti her beslenmeden once komple soyup bebe yagi ile masaj yapiyordm ayak topuklarini gidikliyordum birde hemsire totosuna vurun uyandrmak icin demisti elimize alip konusa konusa uyandrmya calisiyodk cok zorlu surec ama geciyor simdide geceleri uyumuyoruz 2 cocukla okdr zor ki yine de sukur oglum 6 yasinda arada zorlasada beni herseye deger

Cok şükür sağlıkla büyüt canım
Cok geçmiş olsun inşallah bi an önce çıkarsınız hastaneden

Herkese merhabalar.. Çoğunuz bebeklerinize kavuştunuz, hayırlı uğurlu olsun. Ben de kısmetse nisan başında doğum yapıcam. Spinal anesteziyle doğum yapanlara bi şey sormak istiyorum. Spinal sonrası uzun süre baş ve bel ağrısı yaşadınız mı? Hatta önceki doğumlarından kalıcı ağrı yaşayan var mı? Belimden dolayı sezeryan ihtimalim yüksek, bebeğimin doğduğu anı görebilmek için spinal mantıklı geliyor ama kalıcı ağrılardan endişe ediyorum, zaten ara ara bel ve migren ağrısı çekiyorum

İlk doğumum da 1 hafta çektim baş boyun ağrısını çok zordu. Bunda hiç ağrım olmadı anestezici İlkinde olduysa başka türlü iğneden yapayım dedi neydi bilmiyorum ama hiç ağrım olmadı rahat geçirdim yani

Allah sana bağşlasnn kuzm benmm Rabbim yardmcn olsnn bizede dua et sıra bize geliyor

39 olduk hala tık yok ağrım bile yok.. Bu mübarek günde dualarınıza bizi de ekleyin kızlar
Bişey olmaz kuzm belki agrı eşiğin yüksektr hissetmiyorsundr Gttiğinde bir avazda doğrursnn benle sen kaldık Herhalde Çooook heycanlıym benmde ada işimi halletmedimm daha Cuma günümü yapsam Yoksa diğer haftamı şaşrdm

Ben ailem geleceği için bugün yaptım canım. Ne zaman geleceği belli olmadığı için hazırlıksız yakalanmaktan çok ama çok korkuyordum.

Onu hiç duymamıştım olmazsa ben de anestezi uzmanına soruyum, teşekkür ederim

Ben ailem geleceği için bugün yaptım canım. Ne zaman geleceği belli olmadığı için hazırlıksız yakalanmaktan çok ama çok korkuyordum.
Bnde çok korkyorm ondan ama erken diye düşünyorm senin 39 hafta suan normal yapman benm daha 37+6 yarn 38 olcak

Merhaba bende spinal oldum majezik ve grubuna alerjim oldugu icin spinalden sonra sadece parol verdiler igne ve serum bende en cok bas ve bel agrisindan korkuyordum cok sukur ne basim agridi ne bel agrisi cektim 14 gun oldu bgun anestezi uzmaniyla bi görus yinede

Cevabınız için teşekkür ederim, ağrınızın olmaması çok iyi

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini geçmiş olsun

Kızımda spinal oldum hiç baş ağrısı boyun bel vs yaşamadım ama çıkar çıkmaz bol kahve tükettim bu seferki doğumum yine spinal oldu 6-7 saat su dahi vermediler inanılmaz baş ağrısı çektim 11 gün sürdü bol sıvı ve kahveyle atlattım bir de ağrı kesici iğnelerle. Demem o ki bol sıvı ve kafein şart yoksa süreç uzayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…