Hastanede hemşireler 2 saatte bir emzir 4 saatte bir mama dediler . Mamayı verdikten sonraki saatte mümkün değil uyanmıyor emmiyor . Bir de göğüs ucum benim çok çabuk sönüyor damağı uyarılmadığı için de almak istemiyor . Silikon göğüs ucu kullanıyorum mecburenIlk gun cok az gelmişti 2 gun normale dönmüştü canım dr gec gelebilir demişti uzulme sakın ama uğraş gelmesede ver göğsünü emdikçe gelecek
Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahHanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Dün benim için çok zorlu bir gündü aksilikler oldu açılma bir türlü ilerlemedi suyum erken geldi sancılarım zirveydi ama açılma 24 saatte sadece 3 cm kalmıştı. Artık dayanamadım gücüm bitti. Bu sabah 8.30da kızımı sezaryen doğum ile kucağıma aldım Allahım şahane bir kavuşma anıydı.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 3 kg 48 cm doğdu minnoşum. Meme tutturmaca ile takılıyoruz malesef çok zor uyanıyor hem normal doğumun meşakatli yollarını yaşamış oldum hem sezaryen doğumun. Bazı yerleri kafamdan silersem herşey tamam. Sonuca ise kesinlikle değer
Canım cok geçmiş olsun inşallah kısa süre de saglıcakla evinize geçersiniz.Karaciğer enzimlerim bir anda yükselmiş hastaneye mide ağrısı diye geldim serum yemeğe doktor bebeği riske atmak istemiyorum alalım dedi 37+5 te geldi yavrum . Çok şükür bir sıkıntımız yok bebekten yana . Benim doğumla ilgili büyük sıkıntılarım oldu burda doğum yapmamış olan arkadaşlar olduğundan çok ayrıntılı yazmak istemiyorum insan ister istemez çok etkileniyor . Binde bir yaşanabilen bir durum olmuş o da benim başıma geldi hala hastanede yatıyoruz serumlar iğneler aralıksız gidiyor geliyor. Bizim de nasibimizde bunu yaşamak varmış şimdi iyiyim çok şükür inşallah yarın taburcu olup eve çıkabiliriz
Ayni sorunlar bndede var. sut kaliyo sagiyorum bazen , bazen de yetmiyo takviye mama veriyorum biberona aliscak diye cok korkuyorm ama baska caresi yok. Agliyo anlamiyorum bzenAnne olmak çok güzel bir okadarda zormus ben cok zorlanıyorum kızlar hem acemilik hem uykusuzluk gündüz zorla uyandırmaya calısıyorum emsin diye kalkmıyor ne yapsamda gecede yatmıyor bu saat oldu zor uyuttum ne yapcağını şaşırdım göğsüm tam doluyken guzel emiyor biraz boşalınca resmen sinirleniyor inatlasıyor ağlıyor almıyor biberona sağıp veriyorodum hemşire oyle verme sonra göğsünü almaz diyor böylede aç kalıyor gibi hissediyorum ne yapacağımı sasırdim
Emzirdikce ve sagdikca geliyo. Sute kuru incir dogra bir gece beklet dolapta cok faydssi oldu banaBen neredeyse 48 saat uyumadım hiç . Ağrılarım Doğumun şaşkınlığı derken . Annelik çok özel bir duygu insan yaşadığı her şeyi yüzüne bakınca unutuyor . Benden süt gelmedi hala ona üzülüyorum mama veriyoruz hastanede mecburen . Sizlerin hemen gelmiş miydi
Mamaya alışmasın diye ben biberonla vermiyorum şırıngayla veriyorumAyni sorunlar bndede var. sut kaliyo sagiyorum bazen , bazen de yetmiyo takviye mama veriyorum biberona aliscak diye cok korkuyorm ama baska caresi yok. Agliyo anlamiyorum bzenhamilelik rahat derlerdide inanmazdm
Bende kasikla veriodum yenidogdugunda ama suan imkansz onla doyurmakMamaya alışmasın diye ben biberonla vermiyorum şırıngayla veriyorum
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inş.Hanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Dün benim için çok zorlu bir gündü aksilikler oldu açılma bir türlü ilerlemedi suyum erken geldi sancılarım zirveydi ama açılma 24 saatte sadece 3 cm kalmıştı. Artık dayanamadım gücüm bitti. Bu sabah 8.30da kızımı sezaryen doğum ile kucağıma aldım Allahım şahane bir kavuşma anıydı.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 3 kg 48 cm doğdu minnoşum. Meme tutturmaca ile takılıyoruz malesef çok zor uyanıyor hem normal doğumun meşakatli yollarını yaşamış oldum hem sezaryen doğumun. Bazı yerleri kafamdan silersem herşey tamam. Sonuca ise kesinlikle değer
Cok şükür Allah'ın izniyle kucağınıza almissinizHanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Allah yardımcımız olsun zor gerçekten insallah duzene girerAyni sorunlar bndede var. sut kaliyo sagiyorum bazen , bazen de yetmiyo takviye mama veriyorum biberona aliscak diye cok korkuyorm ama baska caresi yok. Agliyo anlamiyorum bzenhamilelik rahat derlerdide inanmazdm
Dun sabahtan beri komalık uyudu beslenmesı ıcın kaldırmak o kdr zordu ki , kan degerleri de o sabah cıkmıstı hanı kötü olsa hasta dıcem o da degıl, gece 2 de uyandırmaya calısıyoruz yok asla uyanmadı, sonra 5 tekı seansta neysekı uyandı kendi 8 de de uyandı yedı, ama meme de cok az kalıo gerı kalananı sagıp verıyorum iki iş oluyor, nasıl duzene gırecez bılmıyorumAnne olmak çok güzel bir okadarda zormus ben cok zorlanıyorum kızlar hem acemilik hem uykusuzluk gündüz zorla uyandırmaya calısıyorum emsin diye kalkmıyor ne yapsamda gecede yatmıyor bu saat oldu zor uyuttum ne yapcağını şaşırdım göğsüm tam doluyken guzel emiyor biraz boşalınca resmen sinirleniyor inatlasıyor ağlıyor almıyor biberona sağıp veriyorodum hemşire oyle verme sonra göğsünü almaz diyor böylede aç kalıyor gibi hissediyorum ne yapacağımı sasırdim
Jeli günaydın cnm. Baya zorlu geçio desene. Allah yardımcın olsun inşallahDun sabahtan beri komalık uyudu beslenmesı ıcın kaldırmak o kdr zordu ki , kan degerleri de o sabah cıkmıstı hanı kötü olsa hasta dıcem o da degıl, gece 2 de uyandırmaya calısıyoruz yok asla uyanmadı, sonra 5 tekı seansta neysekı uyandı kendi 8 de de uyandı yedı, ama meme de cok az kalıo gerı kalananı sagıp verıyorum iki iş oluyor, nasıl duzene gırecez bılmıyorum
Canım çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun yavruna Allah analı babalı büyütsünHanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kandil günü ağrılarını sızılarını alsın inşallahKaraciğer enzimlerim bir anda yükselmiş hastaneye mide ağrısı diye geldim serum yemeğe doktor bebeği riske atmak istemiyorum alalım dedi 37+5 te geldi yavrum . Çok şükür bir sıkıntımız yok bebekten yana . Benim doğumla ilgili büyük sıkıntılarım oldu burda doğum yapmamış olan arkadaşlar olduğundan çok ayrıntılı yazmak istemiyorum insan ister istemez çok etkileniyor . Binde bir yaşanabilen bir durum olmuş o da benim başıma geldi hala hastanede yatıyoruz serumlar iğneler aralıksız gidiyor geliyor. Bizim de nasibimizde bunu yaşamak varmış şimdi iyiyim çok şükür inşallah yarın taburcu olup eve çıkabiliriz
Valla bekle bekle stres yaptık canım insanın aklına her şey geliyor. Çok şükür ki sonu güzel bitmişHanımlar geriye dönük mesajları okumadan bilgi vermek amaclı yazıyorum ilk fırsatta okuyacağım merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Canım incecik serum hortumu seklinde beslenme destek hortumu var. Onu denemenin tavsiye ederim. Hortumu göğsüne yapıştırıyorsun bebek anneyi emiyor ama aslında mama alıyor böylece meme reddi olmuyor. Hem de meme uyarıldığı için sütün artıyorAnne olmak çok güzel bir okadarda zormus ben cok zorlanıyorum kızlar hem acemilik hem uykusuzluk gündüz zorla uyandırmaya calısıyorum emsin diye kalkmıyor ne yapsamda gecede yatmıyor bu saat oldu zor uyuttum ne yapcağını şaşırdım göğsüm tam doluyken guzel emiyor biraz boşalınca resmen sinirleniyor inatlasıyor ağlıyor almıyor biberona sağıp veriyorodum hemşire oyle verme sonra göğsünü almaz diyor böylede aç kalıyor gibi hissediyorum ne yapacağımı sasırdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?