2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk gun cok az gelmişti 2 gun normale dönmüştü canım dr gec gelebilir demişti uzulme sakın ama uğraş gelmesede ver göğsünü emdikçe gelecek
Hastanede hemşireler 2 saatte bir emzir 4 saatte bir mama dediler . Mamayı verdikten sonraki saatte mümkün değil uyanmıyor emmiyor . Bir de göğüs ucum benim çok çabuk sönüyor damağı uyarılmadığı için de almak istemiyor . Silikon göğüs ucu kullanıyorum mecburen

Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah aklımız sen de kalmıstı.
Canım cok geçmiş olsun inşallah kısa süre de saglıcakla evinize geçersiniz.

Ayni sorunlar bndede var. sut kaliyo sagiyorum bazen , bazen de yetmiyo takviye mama veriyorum biberona aliscak diye cok korkuyorm ama baska caresi yok. Agliyo anlamiyorum bzen hamilelik rahat derlerdide inanmazdm

Emzirdikce ve sagdikca geliyo. Sute kuru incir dogra bir gece beklet dolapta cok faydssi oldu bana

Ayni sorunlar bndede var. sut kaliyo sagiyorum bazen , bazen de yetmiyo takviye mama veriyorum biberona aliscak diye cok korkuyorm ama baska caresi yok. Agliyo anlamiyorum bzen hamilelik rahat derlerdide inanmazdm
Mamaya alışmasın diye ben biberonla vermiyorum şırıngayla veriyorum

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inş.

Cok şükür Allah'ın izniyle kucağınıza almissinizBurada hepimiz kardeş gibi olduk sizden haber alamayınca hepimiz panikledik...Neyseki sagsaglim kavuştunuz bebiseDarisi bize inşallah...

Allah yardımcımız olsun zor gerçekten insallah duzene girer

Dun sabahtan beri komalık uyudu beslenmesı ıcın kaldırmak o kdr zordu ki , kan degerleri de o sabah cıkmıstı hanı kötü olsa hasta dıcem o da degıl, gece 2 de uyandırmaya calısıyoruz yok asla uyanmadı, sonra 5 tekı seansta neysekı uyandı kendi 8 de de uyandı yedı, ama meme de cok az kalıo gerı kalananı sagıp verıyorum iki iş oluyor, nasıl duzene gırecez bılmıyorum

Jeli günaydın cnm. Baya zorlu geçio desene. Allah yardımcın olsun inşallah

Canım çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun yavruna Allah analı babalı büyütsün

Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kandil günü ağrılarını sızılarını alsın inşallah

jelibon01 tamamen soyup topuklarına vurmayı deneyin. Bebekler tamamen soyunmaktan hiç hoşlanmazlar mış öyle okumuştum. Sende üstünü tamamen aç ten tene durun canım inşallah işe yarar

Valla bekle bekle stres yaptık canım insanın aklına her şey geliyor. Çok şükür ki sonu güzel bitmiş hayırlı sağlıklı evlat olsun canım gözünüz aydın

Canım incecik serum hortumu seklinde beslenme destek hortumu var. Onu denemenin tavsiye ederim. Hortumu göğsüne yapıştırıyorsun bebek anneyi emiyor ama aslında mama alıyor böylece meme reddi olmuyor. Hem de meme uyarıldığı için sütün artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…