2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Gözün aydin kuzmmm Darısı biz bekleyenlerin başına Allahım bizede kolay doğumlar nasip etsin

Bende yarın 38im:) başlarda hep 38 de alrıım diyodu doktor şimdi 39 diyo yarın ise kesin randevu almaya gidiyoruz tarihi alıp gelcez
Gözün aydin kuzmmm inşallah sağlıkla bir avazda doğrursnn banada dua edin

Sezaryen yeriniz pansumanli mi kızlar?
İlk dogumumda hastaneden çıkınca pansumanu çıkartmıslardi öyle açık kaldı.
Ama şimdi cuma günü su geçirmez bantla gazlı bez koydular 1 hafta kalsın dendi.

Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Canim tebrik ederim Allah anali babali büyütsün maşallah bebisine ❤

Merhaba kızlar geridende olsa takip etmeye calısıyorum.umarım allah hepimize kolaylıklar verir dogum önceai içinde sonrası içinde...38+0 olduk .bugün kontrolümüz vardı dr benim oğluma donbili dedi ben cok kilolu dogsun istemiyorum açıkcası .kilosu 3040 gösteriyor ama basasagı pozisyonda oldugu için makine yanlıs ölçüm yapr.karnıma bastırıp bence 3.700 var bu dedi 40ları beklersem dahada kilo alacak beklemesek dr bu cumadan itibaren izinli.dogum olursa icapcı doktor gelir.cok stres oldum bide benim nst iki kez 100leri iki kezde 75leri gördüm ama dr önemsemedi onlrı nedense

Canımmm zor olmuş ama olmuş bitmiş bak sonuç çok güzel di mi maşallah ona hadi gözünaydın şükür kavuştun yavruna bundan sonrası çok daha güzel inşallah
Hayırlı olsun canım gözünaydın maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün

Şu gece terlemesiyle başım dertte resmen su içinde uyanıyorum ardından hemen titretme tutuyor
Yaa aynı ben duş aldım çıktım sanki kuzey kutbuna çıkış yaptım ki evim acayip sıcak herkes tişörtle oturuyordu ısınamadım bir türlü. Gece de su içinde uyanıyorum sezeryan ödemi gittikçe üşüme basıyor.
Bu arada ben hala doğuma gittiğim kilodayım sanki çocuk bile çıkmamış gibi
Sezaryen yeriniz pansumanli mi kızlar?
İlk dogumumda hastaneden çıkınca pansumanu çıkartmıslardi öyle açık kaldı.
Ama şimdi cuma günü su geçirmez bantla gazlı bez koydular 1 hafta kalsın dendi.
Yok canım benimkini açtılar hastaneden çıkarken üzerine sprey sıktılar ne bilmiyorum dikiş yok yapıştırmaymış.
Muhtemelen seninki dikişli olduğu için öyle demişlerdir. Dikiş almak için çağırdılar mı? Benim arkadaşımı çağırmışlardı. Ben 5.gün sadece kontrole gittim

Günaydın kızlar. Sabah yataktan kalktığımda iç çamaşırının büyük kısmını ıslatan. Şeffaf beyaz karışık akıntım oldu. Bu nişan olabilir mi? Hep pembe kanlı vs olmalı diye aklımda kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…