Ilk cocugunsa kesinlikle almani oneririm oglumda almistik 6. Aydan itibaren kullanilmaya baslaniyor benim.oglum 8 aylikti catal kasik kendi kullaniyordu cok rahat oluyor, kizimda da kulanicam insallahKızlar sizce mama sandalyesi gerekli bir şey mi? Bebek 6 7 aylık olduğunda mama sandalyesş almayı düşünüyorum eşimde gereksiz buluyor.
Çok pahalı değil alınmalı bence sadece yemek yemesi için değil bazen oyalanması için bile kullanabilirsin eşini ikna edersin inşallahKızlar sizce mama sandalyesi gerekli bir şey mi? Bebek 6 7 aylık olduğunda mama sandalyesş almayı düşünüyorum eşimde gereksiz buluyor.
Gerekli bi ihtiyaç mama sandalyesi pahalı bisey alma ben ilk cocugumda öyle yaptım pişman oldum hem yer kaplıyor hemde gereksiz pahalı esin nesini gereksiz bulmuş50 60 liralık birşey diyorum kucağımda mı yedireceğim sürekli diyorum evet diyo. Ona basit geliyor sürekli kucakta yedirmek kolay geliyor, anlamış değilim. İlla çocuğumuzun herşeyi olmak zorunda değilmiş, bir şeui de eksik olsunmuş, idare etmemiz gerekiyormuş, ben de elindekş sigarayı işaret ettim, onu da içmem bırakırım, işte de yemek yemem dışarıdan filan idare ederim diye saçmaladı. Sanki ben her ay mama sandalyesi alacağım da...
Sutunu etkilenmesin de istediğin kadar yakinabilirsinO kadar haklisin ki kuzum pozitif düşünemez oldum sürekli yakınma modundayim çok sinir bozucuyum bugunler delohusalık yeni başladı bende
Allah sifa versin ailene. Allah yavrunu da korusun kotu düşünme. Canim biliyorum zor ama su guzel günlerini emdi ekmedi gb düşünerek heba etme insan ilerde cok.pisman oluyor. Hayirlisi olsun sağlıklı büyüsün yavrularımız ister meme ile ister mama ile . Ben kızımı büyütürken emziriyordum ama reflüsü vardi kusuyordu uykusu yoktu uyutmak icin saatlerce odaya kapanirdim sonra dusundukc yazık etmişim kendime de ona da pişman oldum .Kontrolü 10 gün sonra, geçen haftalarda bakıldı kilosuna sağlık ocağında iyiydi. Bu arada memeyi bu gün tamamen bıraktı. Teklif bile edemiyorum. Çığlık çığlığa ağlıyor, morarıyor. Annem ve beraberinde tüm ailem bu gün covid çıktı, ona ayrı üzülüyorum, 2 gün önce bende covidden şüphelenip ,sözde testi negatif çıkan anneme çocuğumu bıraktım. Şimdi bir de bebeğe bulaştı mı korkusu da yaşıyorum. Hayatımın en karanlık dönemi bu sanırım. Benden size tavsiye hafif belirtisi olanın testi negatif çıksa da inanmayın. O testlerin güvenilirliği yok. Ben de kesemden öğrendim.
Abartmış esin ama ailecek oturup yemekyediginuz zamanların iz olacak gerekli birsey bebek içind e senin içinde hareket eden çocuğa zor yemek yedirmek50 60 liralık birşey diyorum kucağımda mı yedireceğim sürekli diyorum evet diyo. Ona basit geliyor sürekli kucakta yedirmek kolay geliyor, anlamış değilim. İlla çocuğumuzun herşeyi olmak zorunda değilmiş, bir şeui de eksik olsunmuş, idare etmemiz gerekiyormuş, ben de elindekş sigarayı işaret ettim, onu da içmem bırakırım, işte de yemek yemem dışarıdan filan idare ederim diye saçmaladı. Sanki ben her ay mama sandalyesi alacağım da...
Gazi nasil bebeğin Canim? Ilk çocukta ataklari sonradan öğrendim aylik gelisimlri takip ederdimAtak haftası dogdugu zamana Göre mi yoksa dogması gerekn zamana Göre mi hesaplanıyor
Sanirim ozur sayılıyor ama net bir cevabim yokAra ara kanama akıntı devam ediyor bende kızlar. 40ım çıkınca ibadet edebilir miyim? Özür sayılır mı bu ara kanamalar
evet bazen sarı kahverengi su gibi. Dün birkaç damla kan ve pembe akıntı olduSanirim ozur sayılıyor ama net bir cevabim yok
Bende kanama bitip akıntıya dönmüştü bu sabah tekrar hafif kanama oldu bu sekilde mi oluyor sizinde
Ama sizinde bir ay ancak olmuş normal sanırım henüz böyle olması sarı akıntı sürekli oluyor mu az da olsa bende de var da antibiyotik başlattı doktorum ama ishal yaptığı için bırakmak zorunda kaldımevet bazen sarı kahverengi su gibi. Dün birkaç damla kan ve pembe akıntı oldu
sürekli olmuyor. yoğun kıvamda mı sarı akıntıb canım. benim su gibi sarı akıntı. Ben normal diye doktora da gitmedim açıkcası. Ama kötü kokulu olması enfeksiyon olduğunu düşündürüyor banaAma sizinde bir ay ancak olmuş normal sanırım henüz böyle olması sarı akıntı sürekli oluyor mu az da olsa bende de var da antibiyotik başlattı doktorum ama ishal yaptığı için bırakmak zorunda kaldım
Kötü kokulu olması evet enfeksiyon su gibi aynen doktor normal bulmadı antibiyotik ve 3 gece kullanılacak fitil verdisürekli olmuyor. yoğun kıvamda mı sarı akıntıb canım. benim su gibi sarı akıntı. Ben normal diye doktora da gitmedim açıkcası. Ama kötü kokulu olması enfeksiyon olduğunu düşündürüyor bana
40 ından sonra özür sayılıyor canım. Benim de devam ediyor hala. Tam 1 ay oldu bugünAra ara kanama akıntı devam ediyor bende kızlar. 40ım çıkınca ibadet edebilir miyim? Özür sayılır mı bu ara kanamalar
Ne zamana kadar özür sayılıyor ben bilmiyorum. Namaz kılmaya başlasam kanamam oldugunda birakacakmiyim? Mesela bugun yine kanamam oldu her kanamadan sonra gusul abdest almak mi gerkir kafamda deli sorular40 ından sonra özür sayılıyor canım. Benim de devam ediyor hala. Tam 1 ay oldu bugün
Bende sınıf öğretmeniyim bana tanımlanmış aşı. E nabız da görünüyor.Kızlar size iki sorum olacak birincisi benim iki mememin de ucunda beyaz kabarcık oldu internetten baktım süt kabarcığı imiş . Emzirirken mahvoluyorum resmen iğne batıyor göğsüme yavrum her çekişinde . Yaşayan var mı böyle bir şey ?
İkinci sorum da sınıf öğretmeniyim ben ama bana aşı çıkmadı . İdare aktif görevde olmadığımızdan şu an doğum izninde olduğunuzdan dedi .sizlerde de durum böyle mi ?
İkınıp uykudan uyanıyor canım hâlâ. Sizin geçti miGazi nasil bebeğin Canim? Ilk çocukta ataklari sonradan öğrendim aylik gelisimlri takip ederdim3 gun perişan n olup ardından bebekte gelişme oluncA anladim
Bende hergun yaptiriyorum ama yanik gibi sulu gibi biseyBizimde oyle oldu sicaktanmis hergun banyo yaptirdik 3 gun gecti
Sut arttiran damla kullaniyorum dogdugundan beri masallah cok guzel geliyor dene istersen birde kuru meyvelerin hepsini aklina ne gelirse karisik kaunat hosaf gibi blendrla cek posali icine damla damlat ic insallah sifa olur sanadaKızlar 40 ım bitti ve benim sütüm hala azsağıyorum 20 CC bile zorla çıkıyor. Her şeyi denedim, psikoloji kalmadı artık. Bebeğim de memeyi istemez oldu biberonun rahatlığına alışıp delirmeme ramak kaldı resmen...
Yok nerdeee canim ikinmaktan fena oldu. bugun uyutamadik bir türlü artik bende devreler yandi. 2 saati bulmadan bazen acikiyor gaz olmamasi icin avutmaya calisiyorum agliyor, doyuyor bu sefer gaz sancisi başlıyor ikinmaktan uyuyamiyor. Bazen doyursam mi doyurmasam gb tereddutlerim oluyor ne yapacagimi sasirdim.İkınıp uykudan uyanıyor canım hâlâ. Sizin geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?