- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Kız 12 haftalık olunca sor doktora ihtimalde olsa söylüyorlar 16. Hafta kesinleşiyor cinsiyetMasallah ne gzl ben hala hicbsey almadim cinsiyeti bekliyoruum dayanabilirsem onada daha 5 hafta var
12+4 de gtcm ama biraz cekiniyorum nasil sorsamKız 12 haftalık olunca sor doktora ihtimalde olsa söylüyorlar 16. Hafta kesinleşiyor cinsiyet
Amaan sor kız ben bile gidince sorucam cinsiyet ne zaman belli olur diye insanın aklı kalıyor birde ilk bebe olunca12+4 de gtcm ama biraz cekiniyorum nasil sorsam
Canim Yanlış hatırlamıyorsam bebecix sayfasından almıştın.. bende ordaki bebek arabasını düşünüyorum ama canlı gören olarak yorumunu merak ettim ilk izlenimin nasıl beğendin miBenimde yarın ikili test var belki cinsiyet kesinleşir.
Bana değişmeyecek gibi geliyor ama cinsiyetten emin olmadan hiçbirşey alamadım. Bir iki hediye geldi bebişime.❤ Kıyafet hiç almadım daha ama bebek arabası, beşik, anne bebek bakım çantası ve mama sandalyesi aldık set halinde satılıyordu.
Arkadaşlar biliyorum çok merak ediyosunuz bende çok merak ediyorum ama cinsiyet için 12 hafta çok çok erken. Sadece tahmini söylüyor doktorlar nadiren net kız veya erkek diyorlar. 16 hafta civarı kesinleşir. İlk tahminden sonra değişen çok var o daha büyük sıkıntı. Tam alışıyosun yok öyle değilmiş böyleymiş derlerse üzülürsünüz. Birde etik olarak erkn hafta söyleyince cinsiyet beğenmeyin (tövbe tövbe) kürtaj olayları olmasın diye biraz daha geciktiriyorlar söylemeyi. 20. Haftadan sonra kıyafet almaya başlamanızı öneririm. Çünkü erken başlayınca doğuma kadar çok fazla alınıyor ve çoğu 1-2 defa giyilip küçüleceği için yazık oluyor. Liste yapıp marka araştırın yorum bakın. Sadece güzelliğine aldanmayın alacağınız şeylerin ☺
yok kuzum yapılmadı. Teşekkür ederim
enfeksiyon yükslmiş dedi kuzum
Sağol kuzum
İnşallah canım teşekkür ederim
Bence yaş farkı gayet iyi. Erkek çocuklar daha hareketli oyun tarzları daha aksiyonlu oluyor. Haklısınız. Yorucu birde kahvaltısı yemeyi giydirmesi uyutması oynatması, yıkayıp paklaması bir sürü şey +ev + yemek yetişemiyor insan. İlk hamileliğimde uykum mu geldi uyurdum, belim mi ağrıdı dinlenirdim. Hiçbiri yok şuanda. Ama bu durumda oturacak düzene. İnşallah herşey yoluna girecek. Sıkmayın canınızı.Gerçekten tükenmiş durumdayım oglum 2.5 yasinda 2 yasina kadar uyku problemi yaşadık geceleri uyanirdi.mahvolurdum.6 aydır gece uyanmıyor ama cok erken kalkıyor hamile vücudum dayanmıyor ölü gibi yatiyorum yatağa yorgunluktan rüya bile görmüyorum. Azıcık uzansam üstüme atlar aşina hareketler yapıyor bebege zarar verir diye ayağımı uzatıp yatamiyorum bile ... cok zor bir süreçten geciyorum.tukendigimi hissediyorum.cok mu erken davrandım bilmiyorum yasim 30 ve troit hastasiyim yas ilerledikçe gebelik benim için riskti ne bileyim icimi dökmek istedim...
Bence yaş farkı gayet iyi. Erkek çocuklar daha hareketli oyun tarzları daha aksiyonlu oluyor. Haklısınız. Yorucu birde kahvaltısı yemeyi giydirmesi uyutması oynatması, yıkayıp paklaması bir sürü şey +ev + yemek yetişemiyor insan. İlk hamileliğimde uykum mu geldi uyurdum, belim mi ağrıdı dinlenirdim. Hiçbiri yok şuanda. Ama bu durumda oturacak düzene. İnşallah herşey yoluna girecek. Sıkmayın canınızı.
Aynen ole sordum 16 da dedi. Esim diyo 16 18 arasi dedi diyo ultrasonda bakarken citlatirim tekrar cinsiyeti erken gördüğünüz oldumu hic filanAmaan sor kız ben bile gidince sorucam cinsiyet ne zaman belli olur diye insanın aklı kalıyor birde ilk bebe olunca
Doğru doktora cook israr etmek yanls zaten tahmin ise hic söylememesi daha iyiArkadaşlar biliyorum çok merak ediyosunuz bende çok merak ediyorum ama cinsiyet için 12 hafta çok çok erken. Sadece tahmini söylüyor doktorlar nadiren net kız veya erkek diyorlar. 16 hafta civarı kesinleşir. İlk tahminden sonra değişen çok var o daha büyük sıkıntı. Tam alışıyosun yok öyle değilmiş böyleymiş derlerse üzülürsünüz. Birde etik olarak erkn hafta söyleyince cinsiyet beğenmeyin (tövbe tövbe) kürtaj olayları olmasın diye biraz daha geciktiriyorlar söylemeyi. 20. Haftadan sonra kıyafet almaya başlamanızı öneririm. Çünkü erken başlayınca doğuma kadar çok fazla alınıyor ve çoğu 1-2 defa giyilip küçüleceği için yazık oluyor. Liste yapıp marka araştırın yorum bakın. Sadece güzelliğine aldanmayın alacağınız şeylerin ☺
Aslında çok erken ama hesaplı bir setti alalım dedik şimdi hergün beşiğe bakıyorum beşik boş böyle beklemek daha zor oldu.Oo daha nolsun baya almışsın cnmins belli olur cinsiyeti . Ayrintili bana anlat cnm merak ediyorum ikili tarama testini benim ikili test 9 eylülde yapıck . Cinsiyeti 16.hafta dediya niye o kdr gec dedi anlamadim daha 10+5 imya
Ben her gittiğimde sorucamAynen ole sordum 16 da dedi. Esim diyo 16 18 arasi dedi diyo ultrasonda bakarken citlatirim tekrar cinsiyeti erken gördüğünüz oldumu hic filan
Evet kuzum oradan aldık göründüğünden daha güzel geldi herşey işin aslı internetten görmeden aldık diye korkmuştuk gayet kaliteli ürünlerCanim Yanlış hatırlamıyorsam bebecix sayfasından almıştın.. bende ordaki bebek arabasını düşünüyorum ama canlı gören olarak yorumunu merak ettim ilk izlenimin nasıl beğendin mi
Sor sor hepAynen ole sordum 16 da dedi. Esim diyo 16 18 arasi dedi diyo ultrasonda bakarken citlatirim tekrar cinsiyeti erken gördüğünüz oldumu hic filan
Kızlar bizede paylaşır mısınız linkleriniEvet kuzum oradan aldık göründüğünden daha güzel geldi herşey işin aslı internetten görmeden aldık diye korkmuştuk gayet kaliteli ürünlerbizim araba NorthWay serisinden di 100 tl fark ödedik o araba için. Dümdüz siyah istiyordum sette yoktu o yüzden Beşik falan göründüğünden çok daha büyüktü mesela
Hahaha napiyim uygun fiyatli olunca kacirmak istemedm birde heves ediyo insanKız naptın daha erken değil mi ben 7 aylık olsun öyle alıcam herşeyi
Tam zor yasinda 2. Olunca böyle zor olmus haklisiniz ama basa gelen cekilir sizin icin zor ama onun icin yasina yakin kardes cok avantaj ve cok iyi birşey. Erken.kalkma gerçekten zor bisey hwlw hamilelik yorgunlugunda eminim daha zordur Allahtan gece uykulari duzene girmeye baslamis . Siz yinede bebise dikkat edin .. nasip.boleymis sonucu çok guzel olucak oyle düşünün. Tum.bos zamanlari dinlenerek geçirin aile yakinsa yardim isteyin derim durumunuz varsa bikac saatlikte olsa oyun ablasi yada yardimci olablr belki .Gerçekten tükenmiş durumdayım oglum 2.5 yasinda 2 yasina kadar uyku problemi yaşadık geceleri uyanirdi.mahvolurdum.6 aydır gece uyanmıyor ama cok erken kalkıyor hamile vücudum dayanmıyor ölü gibi yatiyorum yatağa yorgunluktan rüya bile görmüyorum. Azıcık uzansam üstüme atlar aşina hareketler yapıyor bebege zarar verir diye ayağımı uzatıp yatamiyorum bile ... cok zor bir süreçten geciyorum.tukendigimi hissediyorum.cok mu erken davrandım bilmiyorum yasim 30 ve troit hastasiyim yas ilerledikçe gebelik benim için riskti ne bileyim icimi dökmek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?