2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi diyorum ya napıcaksınız seti beklerseniz falan diye ( itinayla bebek seti aldı) olucak bir kaç hafta sonra

Arkadaşlar biliyorum çok merak ediyosunuz bende çok merak ediyorum ama cinsiyet için 12 hafta çok çok erken. Sadece tahmini söylüyor doktorlar nadiren net kız veya erkek diyorlar. 16 hafta civarı kesinleşir. İlk tahminden sonra değişen çok var o daha büyük sıkıntı. Tam alışıyosun yok öyle değilmiş böyleymiş derlerse üzülürsünüz. Birde etik olarak erkn hafta söyleyince cinsiyet beğenmeyin (tövbe tövbe) kürtaj olayları olmasın diye biraz daha geciktiriyorlar söylemeyi. 20. Haftadan sonra kıyafet almaya başlamanızı öneririm. Çünkü erken başlayınca doğuma kadar çok fazla alınıyor ve çoğu 1-2 defa giyilip küçüleceği için yazık oluyor. Liste yapıp marka araştırın yorum bakın. Sadece güzelliğine aldanmayın alacağınız şeylerin

Canim Yanlış hatırlamıyorsam bebecix sayfasından almıştın.. bende ordaki bebek arabasını düşünüyorum ama canlı gören olarak yorumunu merak ettim ilk izlenimin nasıl beğendin mi

Gerçekten tükenmiş durumdayım oglum 2.5 yasinda 2 yasina kadar uyku problemi yaşadık geceleri uyanirdi.mahvolurdum.6 aydır gece uyanmıyor ama cok erken kalkıyor hamile vücudum dayanmıyor ölü gibi yatiyorum yatağa yorgunluktan rüya bile görmüyorum. Azıcık uzansam üstüme atlar aşina hareketler yapıyor bebege zarar verir diye ayağımı uzatıp yatamiyorum bile ... cok zor bir süreçten geciyorum.tukendigimi hissediyorum.cok mu erken davrandım bilmiyorum yasim 30 ve troit hastasiyim yas ilerledikçe gebelik benim için riskti ne bileyim icimi dökmek istedim...

Katılıyorum 12 13 kiza b3nzetti oglum var benim 16da erkek dedi mesela 16dan önce zaten bence yanılma oluyo 21 22 hafta civari detayli ultrasonda kesinlesiyor ben detaylidan sonra çıkacak alışverişe yine.

Bence yaş farkı gayet iyi. Erkek çocuklar daha hareketli oyun tarzları daha aksiyonlu oluyor. Haklısınız. Yorucu birde kahvaltısı yemeyi giydirmesi uyutması oynatması, yıkayıp paklaması bir sürü şey +ev + yemek yetişemiyor insan. İlk hamileliğimde uykum mu geldi uyurdum, belim mi ağrıdı dinlenirdim. Hiçbiri yok şuanda. Ama bu durumda oturacak düzene. İnşallah herşey yoluna girecek. Sıkmayın canınızı.

Ah canim hislerime tercüman oldun ilki.prenses gibiydi walla.bu kul.kedisi amin inşallah insallah.

Doğru doktora cook israr etmek yanls zaten tahmin ise hic söylememesi daha iyi

Oo daha nolsun baya almışsın cnm ins belli olur cinsiyeti . Ayrintili bana anlat cnm merak ediyorum ikili tarama testini benim ikili test 9 eylülde yapıck . Cinsiyeti 16.hafta dediya niye o kdr gec dedi anlamadimdaha 10+5 imya
Aslında çok erken ama hesaplı bir setti alalım dedik şimdi hergün beşiğe bakıyorum beşik boş böyle beklemek daha zor oldu.
Bana doktorum 10+5 teyken tahminde bulunmuştu aslında normali 16 hafta çünkü yanılma payı yok. Çok merak edersen başka bir doktora görün bakalım. Yarın ikili test için kendi doktoruma degil de devlette bir doktora gideceğim inşallah cinsiyet bakar da kesinleşir ❤ Haber veririm yarın inşallah

Aynen ole sordum 16 da dedi. Esim diyo 16 18 arasi dedi diyo ultrasonda bakarken citlatirim tekrar cinsiyeti erken gördüğünüz oldumu hic filan
Ben her gittiğimde sorucam hep doktor mu çıldırtıcak bizi birazda biz yapalım kerpetenle alıyoruz kız cevapları

Canim Yanlış hatırlamıyorsam bebecix sayfasından almıştın.. bende ordaki bebek arabasını düşünüyorum ama canlı gören olarak yorumunu merak ettim ilk izlenimin nasıl beğendin mi
Evet kuzum oradan aldık göründüğünden daha güzel geldi herşey işin aslı internetten görmeden aldık diye korkmuştuk gayet kaliteli ürünler bizim araba NorthWay serisinden di 100 tl fark ödedik o araba için. Dümdüz siyah istiyordum sette yoktu o yüzden Beşik falan göründüğünden çok daha büyüktü mesela

Kızlar bizede paylaşır mısınız linklerini

Tam zor yasinda 2. Olunca böyle zor olmus haklisiniz ama basa gelen cekilir sizin icin zor ama onun icin yasina yakin kardes cok avantaj ve cok iyi birşey. Erken.kalkma gerçekten zor bisey hwlw hamilelik yorgunlugunda eminim daha zordur Allahtan gece uykulari duzene girmeye baslamis . Siz yinede bebise dikkat edin .. nasip.boleymis sonucu çok guzel olucak oyle düşünün. Tum.bos zamanlari dinlenerek geçirin aile yakinsa yardim isteyin derim durumunuz varsa bikac saatlikte olsa oyun ablasi yada yardimci olablr belki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…