2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kampnyali bebek kamerasi , biberon seti, sut sagma makiinasi birde tasinabilir besik tarzi bisi aldm. Bide cinsiyetten sonra kiyafet alirim:)) digerleri baby showerda gelecek
Süt sağma makinesi elektrikli mı almıştın bende araştırıyorum da

Rabbim içini doldurduğun günleri göstersin inşaallah bende internet sitesine bakıp bakıp duruyorum cinsiyet belli olmadan alınacak nadir şeyler bunlar inş en doğru kararla içime sinende karar kılarım

Çıldırtirsak iyi ilgilenmez gicik olur bidecok ustune gitmeden ufak ufak
İsterse ilgilenmesin kuzum ama yok ya Allah var çok ilgileniyorlar devamlı takip ediyorlar Allah razı olsun hepsinden

Kız o küçük görünen beşik mi büyük resmi var mı sende atar mısın belki ondan alırım fikrim değişir

Bazı malzemeleri ne yapacağımı kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum tecrübesizim ya mesela siz süt sağma makinası diyorsunuz çok faydası var mı? Neler almalıyım sizce?

Rabbim içini doldurduğun günleri göstersin inşaallah bende internet sitesine bakıp bakıp duruyorum cinsiyet belli olmadan alınacak nadir şeyler bunlar inş en doğru kararla içime sinende karar kılarım
Amiin canım benim inşallah görünüş duruş olarak baya iyi kullanışlı mı değil mi yaşayıp göreceğiz zamanı gelince inşallah

Bazı malzemeleri ne yapacağımı kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum tecrübesizim ya mesela siz süt sağma makinası diyorsunuz çok faydası var mı? Neler almalıyım sizce?
Aslında tecrübeli anneler fikir verse daha iyi olur benim göğüs uclarım baya ufak ve bebeğin kavramakta zorlanacağını yara olacağını düşünüyorum. Yara olunca da emzirmek çok zor pompa iyi olur diyorlar o yüzden almak istiyorum bu konuda bilgisi olan anneler yazarsa daha net fikir sahibi olabilirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…