2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın belki görüp yazarlar ya bu arada doğumdan sonra hemşirelere söylersin hatırlarsan bunun için bir çözüm var kuzeniminde öyleydi iğne şırıngasıyla hallediyorlarmış onu

bebek arabasıyla puset aldım. İndirim vardı. Kaçırmayım dedim. İmkan varsa büyük eşyaları alın. Doğana kadar ödenir biter. Ufak tefek kıyafet falan cinsiyetten sonra alırım.
Ins bakalm bi 3 ay tam dolsun risk aZalsinda bakacagm cnm imkan şükür rabbime var . Olmadsn bebis düşünmezdim açıkçası

Kuzum şöyle diyim bebiş 2 yaşına kadar içine sığar bence, fakat biliyorsun ki bir süre sonra ayağa kalkıyorlar bu beşik belli bir aşamadan sonra güvenli olmayabilir.
Doğru haklısın acaba direk beşik mi alsam yoksa ikisinide mi alsam

Sen güzel bir annesin

Hergün mü uygulamak gerekiyor peki
evet canım. Bebek olduktan sonrada her emzirmeden sonra sür. Bebeğe zararı yok ama ben mendili ılık suyla ıslatıp siliyordum göğüslerimi. Kıyafet falan değiyor neticede bebişin ağzı pamukçuk olmasın diye.yara oluyor ucları çatlıyor. Krem yumuşatıyor mutlaka alın.

Bende bio oil kullandım ilk hamileliğimde şimdi lierac alıcam. Düzenli kullanın yeterli olur ama ihmal etmeyin özellikle duştan çıktıktan hemen sonra tam kurumadan vücudunuz sürün.
Ben ilk hamileliğimde lierac kullandım günde 2 kere, başka yağ karışımı da yapmıştım günde toplam 5 kere yaglaniyordum istisnasız 37+4 e kadar hiç çatlağım olmadı o gün resmen çatlamaya başladım ve 40 haftalık doğurdum, bilmiyorum acaba faydası oldu mu yoksa bu kadar mı catlayacakti karnım

Krem kesinlikle alacağım teşekkür ederim bilgiler için. Geçenlerde çok ilginç birşey oldu oradan anladım kesin bebek doğunca yara sorunu ile uğraşacağım dedim. Göğüs ucumda minicik toplu iğne bası kadsr birşey oluştu su toplamış gibiydi dokununca sanki oradan o parca kopacak gibiydi gün içinde bi acı hissettim kopmuş ve kanamış minicik. Acısı baya sürdü. Değişen hormonlardan mı oldu bilmiyorum hiç böyle birşey başıma gelmemişti

Ben kendi adıma şöyle düşünüyorum bu besikle idare edebileceğimiz kadar idare edeceğim ve sonrasında montessori tarzında tek kişilik yatak alacağım odasına. Onda yatmaya başlar diyorum
Çok mantıklı evimde yer olsa bende alırdım sağlıkla gelsin bebişler

Kızlar fikir sorarsanız beşik almayın. En fazla 6 ay yatıyor. ben oğlumda beşik almıştm. İimdi ise en iyisi park yatak 3 4 yaşına kadar yatıyorlar
Park yatak resmen mucize gibi birşey görüntüsü biraz kaba ama cidden çok kullanışlı. Yeğenlerimde görmekten sıkıldım değişiklik olsun diye kendime beşik aldım ama öyle 6 ay yatilacak kadar minik değil tabi 4 5 yaşına kadar yatacak kadar da büyük değil

canım sen kesinlikle göğüs pompası al onlarda göğüs ucu çıkarma ayarı oluyor. İyi araştır o modelden al elektrikli farklı hız ayarları masaj ayarı uç çıkarma ayarı falan var. Teklide olsa yeter değişe değişe takarsın.

Dimi bence de almalıyım bazen gereksiz mi diye düşünüyorum ama araştırınca genelde benim göğüs tipimde olanlar kullanıyormuş. Fiyatları da uçmuş. İndirim takip etmeye devam edeyim biraz ucuzlayınca alayım madem bebeği emzirememekten korkuyorum..

o çatlaklar yaralar nasıl acı veriyor. Emerken ağladığımı bilirim. Kremide mutlaka al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…