2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben devlet hastanesinde yaptırdim normalde özel de rakibim. Benim durumum biraz karışık, ilk gebeligimdeki Dr um devlete gecmis, ben de onun önceden asistanligini yaptığı bildiğim özelde bir Dr a takibe başladım. İkili için eski Dr ma gittim, orda ugulama öyleymis. Perinatolog a geçtim ayrıntılı ultrason yapıldı, sonra kan verdim 10 gun sonra sonuç çıkacakmis. Bu arada ilk gebeligimde de ikili için gittiğim hastanede perinatolog yoktu radyolog mu kim bakmıştım ayrıntılı ultrason a öyle hatırlıyorum. Kendi Dr um da yaomadi yani her ikisinde de. Yine de kafanı karıştırmak istemiyorum en iyisini kendi Dr un söyleyecektir. Bana öyle denk geldi.

Yok canım bebişi hiç hissetmiyorum ama o günü sabırsızlıkla bekliyorum zaten rahat geçiyordu hamileliğim hâlâ aynı devam ediyor
Şükür ne güzel benimde aynı çok rahat geçiyor hep böyle devam ederiz inşallah

Saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım

Günaydın kızlar Size ufak bir sorum olucak. Bugün ben 11 hafta 3 günlüğüm. İkili test zamanı geldi sayılır. Normalde takibimi medical parkta yaptırıyorum. Ama tahlil ücretleri çok fazla geldiği için eşimin iş yerinin anlaşmalı olduğu başka bir özel hastanede yaptırıcam tahlilleri doktorumla konuştum o da okeyledi sıkıntı yok dedi. Şimdi sorum şu önümüzdeki hafta ben önce kendi doktoruma gidip muayenemi olup diğer hastaneye tahlile sonra mı gitsem( tabi sonuç çıkınca tekrar doktoruma göstermeye gitmem gerekecek) ya da diğer özel hastaneye direkt gidip ikili testimi yaptırip sonucumla birlikte kendi doktoruma mı gitsem.? Yani diğer hastanede direkt laboratuvarda ikili test yaptırmak istesem yaparlar mı doktora görünmeden. Yoksa oradaki doktora da mı muayene olucam ense kalınlığına burun kemiğine o mu bakıcak ikiliyi orda yaptırdığım için. Ben sadece orda kan verip sonucu kendi doktoruma götürürüm ultrason değerlendirmesini o yapar demiştim. Nasıl olacak ay uzun oldu anlatabildim inşallah

Kuzum ben normalde özelde takipliyim ikili testi devlette yaptırayım dedim dün ultrasona girdim ama kan veremedim bir türlü sorun oldu ellerinde yokmuş falan filan. İkili test için çektikleri ultrason 24 saat geçermiş o gün içinde kan vermem gerekiyormus bizde özeldeki doktoruma gidelim dedik önce labaratuvar kısmına anlattık durumu böyle böyle usg çekildim kan veremedim dedim biz burdan giriş açamıyoruz doktorun yönlendirmesi lazım dedi. Yanı senin dediğin muhtemelen olmaz gibi geldi ille de öyle olsun dersen önceden araştır sor bence

ben de olmaz diye düşündüm şansımı deneyeyim dedim canım bu 24 saat olayını da bilmiyordum iyi oldu söylediğin. Diğer özeldeki doktorun yönlendirmesi gerekecekse her türlü iki tarafta da muayene olup çift ücret ödeyeceğim demektir Çok sağol kuzum haftaya nasıl yaptırdığımı yazarım

Günaydın kızlar. Dünden beri adet ağrısı gibi afedersiniz vajina da ağrı oluo arada. Sağ kasıkta oluo arada. Evvelsi gün akşam yediklerimi çıkardım ama dün sabah kalktım okadar açıkmış haldeydim ki baya börek yedim. Mide bulantım da olmadı şükür. 10+2yiz daha.randevum 3 eylülde.inşallah bebeklerimizi saglıcakla kucagımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…