2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok mu şiddetli ki sancın kuzum. Gerçi kanama vs yoksa sorun olmaz diyr biliyorum

Kızlar benim sürekli çok su içmem gerekiyor. Özellikle akşam az içtiysem sabah kalktığımda idrar yollarımda yanma ve ağrı oluyor Doktor rutin gebelik tahlillerini yapınca enfeksiyon var ama ilaç kullanmaya gerek yok suyla atarsın bol su iç demişti ama nerdeyse 2 ay oluyor bunu diyeli geçmedi. Gebelikten öncede vardı benim. Sürekli günde 3 litre içmem gerekiyor yoksa çok canım yanıyor.

Gunaydin kizlar ilgincya midem simdiye kdr toplasan 5 6 kez o da hafifin biraz fazlasi bulanmıştır 2 3 gundur yine ole . Bugun tam 11.hafta oldu daha simdi uyandim mide bulantim vsr ve sanki kasiklarimin icinde bisey var ki evet var balon sisiriyoda orasi bole sisiyo baski uyguluyo kasigima . Ole olan varmi

Bendede oluyo arada sanciya hele suan yeni uyandım bi baski var Kasiklarima.. kanama olmadigi surece bence normal çünkü rahim büyüyo

Ayy ben de rüyamda 2_3 yaşlarında kız çocuğu gördüm benimmis elinden tutuyorum rüya tabirine de baktım hamile biri kız çocuğu görürse kızı olacaktır demekmiş insallah
Aa bende gördüm.2gun önce ama esmerdi.Yalniz eşim ben süt beyaziz.Bu esmer kız nerden çıktı diyodum.

Senin kararın saygı duyuyorum. Testin Allah korusun sonucunda istenmeyen bir durum olursa aldırmayacaksındır. Onu da anlıyorum ancak kromozomdan dolayı hasta olan bebeklerde başkaca problemlerde olabiliyor. Kalp, böbrek vs. Ayrıca doğduğu zaman yaşanan şokla ne yapacağını bilmez bir durumda olmaktansa öncesinde öğrenip bilgilenmek, öğrenip araştırmak insanı daha hazır hale getirir. Stresine dayanamayacağımız şeylerin gerçek olduğunda yaşatacağı stres çok daha büyüktür bana göre. Umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz. Tedbir bizden takdir Allah’tan

Uykusuz Koala canım sen set elinde beşik araba falan almıştın değil mi ? Link atabilir misin
Bu siteden almıştım canım Buyur incele bakalım Beşik, anne bebek bakım çantası, mama sandalyesi, bebek arabası şeklinde almıştım

Kuzum eline ulaştı mı. Kalitesi kullanışı nasıl

Ayy ben de rüyamda 2_3 yaşlarında kız çocuğu gördüm benimmis elinden tutuyorum rüya tabirine de baktım hamile biri kız çocuğu görürse kızı olacaktır demekmiş insallah
Ben geçenlerde rüyamda kız bebek gördüm yatağın üzerinde oturuyordum pembe bi örtü attım yatağa sonra bebişi yatırdım o da pembe zıbın giyiyordu, altını değiştirdim sonra emzirdim uyuyakaldı emerken. Rüya o kadar güzeldi ki gerçek gibiydi.
Fakat doktor benim bebişi erkeğe benzetti

Kuzum eline ulaştı mı. Kalitesi kullanışı nasıl
Evet kuzum geldi göründüğünden çok daha güzeller hatta bi arkadaş beşiğin resmini istemişti unuttum müsait olunca çeker atarim göründüğünden baya büyük bir beşik. Bebek arabası falan gayet kaliteli duruyor yani ne gelecek nasıl birşey olacak diye endişe ettim ama beklediğimden iyi cıktı herşey. Tabi kullanırken anlayacağız kullanışı nasıl diye onu bilemiyorum. Bebek arabasını setteki arabadan almadım ama, 100 tl fark ödedik tamamen siyah istiyordum istediğim arabadan aldık başka seridenmiş araba o yüzden fiyat farkı yansıdı

Anladım kuzum. Bende araştırmıştım ama emin olamadım. Beğenmene sevindim

Bende o durumdayım bol bol su içmeye çalışıyorum şişe olmasa aklıma gelmiyor şişeye koyuyorum öyle tüketiyorum.zaten yeterli su tükettiğin idrar renginden belli oluyormuş benim 3 litre içtiğim gün idrarım bembeyazdı ama ertesi gün içmeyince tekrar koyu sarı oldu ve yanmam oluyordu

gebelikte sigara kullanan var mı? Ben cebelleşiyorum bırakmak için sürpriz bir bebek de olunca damdan düşer gibi oldum ama bırakmam gerek vicdanım rahat değil

Birdahaki gittiğimde soracağım doktora bu enfeksiyon bebeğe falan zarar veriyor mudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…