2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen kendini farkinda olmadan yormus olablirsin yada bu donem azcik is yapsak bile hemen yoruluyoruz onla alakali olmus bence carpinti filan . Bendede olmuştu sicagin alninda dik daglari tirmanmaya kalktim tatilde kalbim sıkıştı bayılıyordum az kala yuregimi biri avcuyla sıkıyor gibi oldum . Cok fazla is yapma yardim etsinler sana az az yap dinlen surekli

Bende erkek hissediyorum ama ikisinden biri hic fark etmez gerçekten birini birinden daha cok istiyorum diyemiyorum saglikla gelsinler ama cinsiyetide öğreneydik ya biran once

Yuttum valla. Normalde bu saatlerde biraz sakinliyordu zaten bulantilarim. Fasulye den mi, psikolojik mi normal mi bilmiyorum ama sakinledi yine. En doğru sonucu yarın sabah alirim bence. Insllah ise yaratmıştır ya.

Çok teşekkür ederim canim, hepimiz saglikla kucağıniza alırız ınsllah. Cinsiyet için ben hiç tahmin yapacağını beklemiyordum doğrusu. Cunku geçen gebeligmde 16.haftaya kadar bekletmistu doktorum bilerek. Bugun de kendi söylemedi zaten, ikili için perinatolog a geçtim. Doktoru ilk defa görüyorum. Bakarken pat diye söyledi. Bence seninkini de söyler.

Yalniz arkadaşlar küçük bir not eklemek istiyorum. Çin takvimi, biyolojik takvim ve bildiğiniz tüm takvimler kız diyordu. Etrafımdaki herkes kız dedi, aserme bulantı felan hepsi kız a işaret ediyordu. Az önce ikra meyra ya da gönderdim, kız galiba ama haftaya teyit edelim dedi bakalım ya hayırlısi ınsllah

Ben de bunu ananeme sordum.Erkek bebek istediğin bişeyin müjdesini alacaksın demek dedi.Iyiye cikar dedi.Kiz isteyen biri görürse kızı olur dedi.Kafam karıştı benimde.

Benim cin takvimi oğlumda kiz diyordu.Hatta bütün o takvimler.Asermeler ve belirtiler de.Ona hiç güvenmiyorum.

Cnm normalde göbek var mıydı. Bende önceden göbek vardı biraz şimdi ayırt edemiyorum. Arada karnımı elliom atan var mı yada sertleşme var mı die yok daha bşy.

Ben 2li test yaptırmamaya karar verdim.

Cnm normalde göbek var mıydı. Bende önceden göbek vardı biraz şimdi ayırt edemiyorum. Arada karnımı elliom atan var mı yada sertleşme var mı die yok daha bşy.
Gobek vardı ama azdi ve kasliydim mide ustu kas vardı şimdi cok az görünüyo lar ama yagya gobek hem yag hem bebsk bence benm

Insallah kurtulursun biran önce ya bende bazen cok hafif olsada rahatsiz oluyorum siddetlisi zor ama hafta olarakda baya ilerledik bitti bitecek haftalardayız azicik daha dayanman lazm bol.bol oksijen temiz hava al
Amin canim insallah valla bazen gecmicek gibi hissediyorum, umarim biter tez zamanda

Yuttum valla. Normalde bu saatlerde biraz sakinliyordu zaten bulantilarim. Fasulye den mi, psikolojik mi normal mi bilmiyorum ama sakinledi yine. En doğru sonucu yarın sabah alirim bence. Insllah ise yaratmıştır ya.
Ahhh hadi insallah valla mucize gibi bisi olur

Genelde tersi çıkıyor derler cnm

Bende 1gün önce herkese kızım oldu diyordum kıvırcık saçlı bembeyaz bir kız bebek gördüm , 1 gün sonra da çok tatlı konuşan bir erkek bebek gördüm. Bıcır bıcır benimle konuşuyordu. Altını değiştirmeyi öğretiyordu kuzenim. Rüyalar meraktan karmakarışık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…