2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kuzum tabi özelden özele fark eder mi bilmiyorum ama benim başıma gelen bu, pazartesi yeni baştan özeldeki doktoruma gidip yaptıracağım ikili testi inşallah sonuçlarımız iyi çıkar

Gunaydin kizlar su icemiyorum ben cok susuyorum ama suyun tadi midemi bulandiriyor bir de 2 li test nasil yapiliyordu ben unutmusum

Gunaydin kizlar su icemiyorum ben cok susuyorum ama suyun tadi midemi bulandiriyor bir de 2 li test nasil yapiliyordu ben unutmusum
Bende çok içemiyorum günde 1 litre bile yok içtiğim. 2li testi ben yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası.sadece ultrason da baktırmayı düşünüyorum ense kalınlığı falan baktırırım heralde. Ayın 3nde randevu hayırlısıyla ayın 3ü Bi gelse. En son 7+5te gitmiştim. Şuan 10+2yiz. Saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım Amin

canım doktorun ölçtüğü verilerle kan veriyorsun. Labaratuar 2 veriyi karşılaştırım rapor hazırlıyor

Ben de 9 eylulde gidicem en son 5 agustosta gitmistim merak ediyorum

Ben de bunu ananeme sordum.Erkek bebek istediğin bişeyin müjdesini alacaksın demek dedi.Iyiye cikar dedi.Kiz isteyen biri görürse kızı olur dedi.Kafam karıştı benimde.
Ayy ben de rüyamda 2_3 yaşlarında kız çocuğu gördüm benimmis elinden tutuyorum rüya tabirine de baktım hamile biri kız çocuğu görürse kızı olacaktır demekmiş insallah

Yapmadığımız hurafe nenem yöntemi takvimler kalmadı.hep kız diyor. Yüzük ,tuz ,karbonat,makas bıçak, çin rus biyolojik bütün takvimler bi öğrensekte rahatlasam 11 eylül e aldım randevu 16 haftalık olucak ozman görür inşallah. Bukadar hurafeden 1 tanesi doğrudur diye düşünüyorum.

Ben 2li test yaptırmamaya karar verdim.

tabi canım sen bilirsin başlarda ben de öyle düşünüyordum ama şehirdışından kadın doğum uzmanı arkadaşımız ikili test çok önemli ne olursa olsun kabulün olabilir ama ihtimaller dahilinde doğum esnasındaki hazırlıklarımızı etkiliyor. ikili ve detaylı ultrason haricinde baktırmana gerek yok dedi. Yine taktir senin canım ama yine de son karar senin.

kuzum yudum yudum iç. İnan o zaman bi nebze alışıyor ağzın. Bende öyle dedim dedim içmedim enfeksiyon dan zar zor kurtardım kendimi. Artık bardak bardak içiyorum çok şükür. Maden suyu iç oda çok güzel geliyor
İkili testte de usg ve kan canım
bide doktor erkek diyormuş, inanmıyormuşuun

Cnm bilmiyorum coğu arkadsım yaptırmadı. Sadece ultrasonla ense kalınlığına falan baktırdılar okadar. Ben kalp atışını duyabılmek için bile ne adaklar adadım. Şimdi Allah korusun tabi yaşımdan dolayı riskli çıkabılır ve 9 ay boyunca kendimizi yeriz. Ve ben cok evhamlıyım ilk bebeğimi kaybedince bide daha cok. Yaşım 35 ve risk çok çıkar büyük ihtimal.

Anladım kuzum. Hiç bişey korktuğun gibi olmaz inşallah sağ selamet geçirelim şu 6-7 ayımızı

İnşallah canım aminn valla bulantım geçti gibi bnm dünle bugün yok. Ama arada kasık ve vajinada adet olcakmışım gibi sancı oluo onun dışında iştahım da açıldı. Anlamdım noluo
3 aya yaklaşıyorsun ya belki düzene giriyordur kuzum. Bende de bazen adet ağrısı gibi oluyor günlük ama uzun sürmüyor.
Bugün benimde hala midem bulanmadı şoklardayım. Gerçi yatıyorum ondan mı bilmiyorum

Valla canım ilk başlarda bnm yatarken daha bulanırdı son son sadece akşamları yemekten sonra bulanıyordu dün ve bugün şükür bşy yok. Benm de dün akşamdan beri arada sancı oluo. İnşallah bşy yoktur. 3 eylülde randevum. Bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…