2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende erkek hissediyorum ama ikisinden biri hic fark etmez gerçekten birini birinden daha cok istiyorum diyemiyorum saglikla gelsinler ama cinsiyetide öğreneydik ya biran once
Senin bir sonraki randevu ne zaman? Ben salı günü gidicem. İnşallah söylerler en yakın zamanda

Hayırlısı olsun, değişmez inşallah İkili test için başka bir doktora mi gitmemiz gerekiyor canım? Kendi doktorumuz bakamıyor mu? Benim haftaya 12.haftam olacak. Daha konuşmadık 2li test için.ne zaman yaptıracağımı bilmiyorum.

Ben 2li test yaptırmamaya karar verdim.
Benimde bugün dr randevum vardı.. Dr 2li test yaptırmayı dusunuyormsn diye sordu. Bende sonucu birşey değiştirmeyecek dedim oda genelde sonlandırma yapıyoruz olumsuz sonuçlarda, başka müdahalemiz olmuyor dedi... Bende kendi psikolojimi etkilesin istemedim gereksiz yani rabbim ne verirse baş üstüne rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin cinsiyette erkek dedi ama 16 haftadan sonra net söylerim dedi

Gobek vardı ama azdi ve kasliydim mide ustu kas vardı şimdi cok az görünüyo lar ama yagya gobek hem yag hem bebsk bence benm
Kız takma bu kadar kiloya vs rabbim başka dert vermesin ne dertler var duysan derdinden utanırsın derler ya kilo bu verilir alınır çok şükür ki bir can ver karnında bu sebeple kilo alacaksın lütfen böyle düşünüp üzülüp bebeğini de stres e sokma

9 haftalikken cinsiyeti mi ogrenms yalan o . Doktor 10 haftadan önce görmemiz imkansiz dedi videoda ben izledim. Ki 10 haftada bile ogrenen pek yok en erken 11 sonu 12 basi
Ben 10+5 te gitmiştim ilk kızımda doktor üç çizgi var büyük ihtimalle kız demişti 9.hafta da sadece tahmin olur ya nub ramzi teorisi vs var ya onun gibi kesinliği yoktur

Öğretmen arkadaşlar 21 Eylül e kadar olan süreç için müdürünüz bir şey dedi mi öğrenci olmayan okula gidecek misiniz

Çok teşekkür ederim. İnsan her detaya takılıyor maalesef. Evet ultrason ölçümünde beklenen doğum tarihi 02.03 yazıyor. Adet tarihime göre de 05.03. Sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız inşallah

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. İnanın burada içim ferahlıyor sayenizde. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah yavrularımız

Ben hamilelikten önce çok görürdüm. Ve hep emzirirken görürdüm sanki gerçek gibi olurdu. Ama şimdi hiç görmedim rüyamda. Şuan hep doktora gittiğimi görüyorum rüyamda. Bende neden bilmiyorum ama hep kız hissediyorum. Babası bile karnımı kızım diye sevmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…