2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gebelikte sigara kullanan var mı? Ben cebelleşiyorum bırakmak için sürpriz bir bebek de olunca damdan düşer gibi oldum ama bırakmam gerek vicdanım rahat değil
Tam zamanı bırakmak için. Ben tiryaki olmasamda tek tük içiyordum. Eşim arkadaşlarım falanda içiyordu çevremde. Öyle olunca çok zor geldi. Sonra o çevreden ayrıldım eşimde yanımda içmiyor. Onla balkona bile çıkmıyorum kokusu rahatsız ediyor.

Birdahaki gittiğimde soracağım doktora bu enfeksiyon bebeğe falan zarar veriyor mudur acaba ☹
hayır kızımda 9ay boyunca antibiyotik fitil kullandım hep enfeksiyona bağlı mantarım oluyordu şükür bir sıkıntı olmadı tedavi olunmazsa sıkıntı olabilir ben ilaçlardan korkuyordum doktorum bana tedavi olmazsan asıl o zamn zarar verir bu ilaçlardan korkma demişti

Çok içmiyorum günde 3 4 tane kadar ama onu da içmek istemiyorum

Senin aldığın hangisiydi canım. Sen beşik büyüktü demişsin ben baktım ama hep çok küçük beşikler var.
Kuzum aynı beşikten arkadaşımda da var benimkini kutuya koymuştuk sana özelden arkadaşımın bebek odasını atayım az çok anlarsin belki. Fotoğrafta cidden minik duruyor çünkü. Bebek arabası olarak NorthWay serisinden almıştım pusetle birlikte.

Çok içmiyorum günde 3 4 tane kadar ama onu da içmek istemiyorum
Ben tup bebek tedavisine basladigimda sigarayi birakmistim ama iqos iciyordum, transfer sonrasi da iqos icmeye devam ettim ama kan tahlilinde hamiile oldugumu ogrendigim an itibari ile onu da biraktim icmiyorum. Zaten suanda sigaradan nefret ediyorum. Esim iciyor, ictikten sonra elini agzini yikayarak yanima geliyor kokusundan nefret ediyorum cunku.. umarim sen de en kisa zamanda burakabilirsin..

Ikili test sonucum cikmis, doktorum telefonla sorabilirsin demişti. 2 gundur 100 kere aradim hastaneyi, acmiyor doktorum. Cok sinirliyim ya, durduk yerde strese girdim iyice. Testi de göremiyorum sisteme yüklememişler. Ha diyince hastaneye gidebilcek bi yerde de degilim. Sirf bu sebeple gittigim hastaneyi degistirebilirim o kadar sinirlendim.

Testin çıktığını nerden öğrendin kuzum sisteme girmemişlerse? Hastanenin kendi danışma hattı da mı açmıyor? Madem telefonlar açılmayacak arayıp öğrenebilirsin demeselermiş

Testin çıktığını nerden öğrendin kuzum sisteme girmemişlerse? Hastanenin kendi danışma hattı da mı açmıyor? Madem telefonlar açılmayacak arayıp öğrenebilirsin demeselermiş
Laboratuvar kısmına baglandım sonucunuz çıkmış doktorunuzun ekranında dediler. Hastaneyi ariyorum santralde bağlıyoruz diyolar caliyo caliyo kimse acmiyor. Dun aksam 5 gibi açtılar telefonu doktorunuz musait degil yarin arayin dediler. Bugun de ariyorum hic açmadılar. Daha onceki yerimizde medicalparka gidiyordum. Cok ilgileniyolardi doktorum hemen kendi telefonunu vermişti. Burada kimse sallamıyor.

Bu haftalarda erkeğe benzetip ayrıntılı da kiz dedikleri çok oluyor canım.Kordonla pipi sini karıştırıyor bazı doktorlar.Ben galiba annenin hislerinden yanayım.

İki defa erkek bebek gördüm canım,ne ara doğurdum dıyodum karnıma bakıyordum o kdar süre ne çabuk gecti dıyodum, 2 kere gördüm bebek, hayır olsun inşallah rüyalarımız

Böyle şeyler gerçekten insanı sevse bile gittiği yerden soğutuyor ya. Sen kendini strese sokma lütfen elbet açılacak o telefon. Bari sistemde görünseydi bakardın en azından. İçini ferah tut herşey yolunda devam edecek allahın izniyle

Bu haftalarda erkeğe benzetip ayrıntılı da kiz dedikleri çok oluyor canım.Kordonla pipi sini karıştırıyor bazı doktorlar.Ben galiba annenin hislerinden yanayım.
10+5teyken tahminde bulundu doktorum. Pazartesi gideceğim 13+2 olacağım bakayım bu sefer tahmininde değişiklik olacak mı
Hissettiğimden değil de herkes erkek diye tahminde bulunmuştu sırf değişiklik olsun diye iyi ben de kız diyorum o zaman dedim ama hissetmiyorum. Şimdi de doktor erkek gibi deyince kendimi kaptırmayayım desem de erkekmiş gibi düşünüyorum

Sonucu görseydim en azından. Iyi ciktiysa icim rahatlardı tesekkur ederim.

İnşallah darısı bana da olsun

Ense kalınlığı iyi dedi. Bi sıkıntı yok dedi ama insan sagdan soldan biseyler okuyunca strese giriyor
Çok sükür İçini rahatlat birçok kişi sadece ense ölçümü yaptırıyor kan vermiyor bile. Okumadan durabilsek süper olacak ama okuyup stres yaptırıyoruz kendimize huyumuz kurusun

Selam kızlar iki gündür hastanedeyiz kızlarımdan birinin dün sabah aşırı karın ağrısı oldu kendi doktorumuza gittik ultrason çekildi beni aşar dedi başka çocuk cerrahına yönlendirdi O da anlamlı birşey muayenede yok dedi ama çocuk duramıyor. Akşam oldu zaten gel git bizde kızı aldık Marmara eğitim araştırmaya geldik burada tekrar ultrason tomografi kan idrar yapıldı bizi kırmızı alana yatırdılar. Apandistin tüm bulguları var karnın içinde fazlaca sıvı görünüyor fakat görüntülemelerde apandisiti göremiyorlar. Aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu sebeple karnındaki lenfler şişmiş onlar da ağrı yapıyormuş. Sonra doktor geldi dedi ki çocuğunuz doğuştan böbrek hastası biliyorsunuz değil mi dedi biz şok olduk. Zaten idrar kaçırma problemi olan bir çocuk bezi bıraktıktan beri belki 10 tane doktora gitmişizdir ultrason çektirmişizdir nasıl görünmez dedim tomografide çıktı dediler. At nalı böbrek anomalisi diye geçiyormuş. Normalde hamilelikte yaptırdığımız ultrasonda görünüyormuş. Bide en iyisi diye gitmiştik o zaman medipol de soyadı apaydın olan bir dr vardı ona yaptırmıştık çok iyi diye hala apandisit var mı yok mu belli değil 2 gündür yemek su verdirtmiyolar gece kusunca burnundan midesine hortum salmışlar. Babası çıkarttırmış. Ağrıdan ayakta duramıyor nefes alırken bile batıyor diyor. Ne güzel büyüdüler hastalıklar bitti diyordum inanın 10 yaş yaşlandım 2 günde. Sebebi net belli olsa takmayacağım bu kadar belirsizlik insanı mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…