Tam zamanı bırakmak için. Ben tiryaki olmasamda tek tük içiyordum. Eşim arkadaşlarım falanda içiyordu çevremde. Öyle olunca çok zor geldi. Sonra o çevreden ayrıldım eşimde yanımda içmiyor. Onla balkona bile çıkmıyorum kokusu rahatsız ediyor.gebelikte sigara kullanan var mı? Ben cebelleşiyorum bırakmak için sürpriz bir bebek de olunca damdan düşer gibi oldum ama bırakmam gerek vicdanım rahat değil
Senin aldığın hangisiydi canım. Sen beşik büyüktü demişsin ben baktım ama hep çok küçük beşikler var.İlk izlenim olarak tavsiye ederim aklında olsun.
hayır kızımda 9ay boyunca antibiyotik fitil kullandım hep enfeksiyona bağlı mantarım oluyordu şükür bir sıkıntı olmadı tedavi olunmazsa sıkıntı olabilir ben ilaçlardan korkuyordum doktorum bana tedavi olmazsan asıl o zamn zarar verir bu ilaçlardan korkma demiştiBirdahaki gittiğimde soracağım doktora bu enfeksiyon bebeğe falan zarar veriyor mudur acaba ☹
Çok içmiyorum günde 3 4 tane kadar ama onu da içmek istemiyorumTam zamanı bırakmak için. Ben tiryaki olmasamda tek tük içiyordum. Eşim arkadaşlarım falanda içiyordu çevremde. Öyle olunca çok zor geldi. Sonra o çevreden ayrıldım eşimde yanımda içmiyor. Onla balkona bile çıkmıyorum kokusu rahatsız ediyor.
Kuzum aynı beşikten arkadaşımda da var benimkini kutuya koymuştuk sana özelden arkadaşımın bebek odasını atayım az çok anlarsin belki. Fotoğrafta cidden minik duruyor çünkü. Bebek arabası olarak NorthWay serisinden almıştım pusetle birlikte.Senin aldığın hangisiydi canım. Sen beşik büyüktü demişsin ben baktım ama hep çok küçük beşikler var.
Teşekkür ederim bebeğimİlk izlenim olarak tavsiye ederim aklında olsun.
Ben tup bebek tedavisine basladigimda sigarayi birakmistim ama iqos iciyordum, transfer sonrasi da iqos icmeye devam ettim ama kan tahlilinde hamiile oldugumu ogrendigim an itibari ile onu da biraktim icmiyorum. Zaten suanda sigaradan nefret ediyorum. Esim iciyor, ictikten sonra elini agzini yikayarak yanima geliyor kokusundan nefret ediyorum cunku.. umarim sen de en kisa zamanda burakabilirsin..Çok içmiyorum günde 3 4 tane kadar ama onu da içmek istemiyorum
Testin çıktığını nerden öğrendin kuzum sisteme girmemişlerse? Hastanenin kendi danışma hattı da mı açmıyor? Madem telefonlar açılmayacak arayıp öğrenebilirsin demeselermişIkili test sonucum cikmis, doktorum telefonla sorabilirsin demişti. 2 gundur 100 kere aradim hastaneyi, acmiyor doktorum. Cok sinirliyim ya, durduk yerde strese girdim iyice. Testi de göremiyorum sisteme yüklememişler. Ha diyince hastaneye gidebilcek bi yerde de degilim. Sirf bu sebeple gittigim hastaneyi degistirebilirim o kadar sinirlendim.
Laboratuvar kısmına baglandım sonucunuz çıkmış doktorunuzun ekranında dediler. Hastaneyi ariyorum santralde bağlıyoruz diyolar caliyo caliyo kimse acmiyor. Dun aksam 5 gibi açtılar telefonu doktorunuz musait degil yarin arayin dediler. Bugun de ariyorum hic açmadılar. Daha onceki yerimizde medicalparka gidiyordum. Cok ilgileniyolardi doktorum hemen kendi telefonunu vermişti. Burada kimse sallamıyor.Testin çıktığını nerden öğrendin kuzum sisteme girmemişlerse? Hastanenin kendi danışma hattı da mı açmıyor? Madem telefonlar açılmayacak arayıp öğrenebilirsin demeselermiş
Bu haftalarda erkeğe benzetip ayrıntılı da kiz dedikleri çok oluyor canım.Kordonla pipi sini karıştırıyor bazı doktorlar.Ben galiba annenin hislerinden yanayım.Ben geçenlerde rüyamda kız bebek gördüm yatağın üzerinde oturuyordum pembe bi örtü attım yatağa sonra bebişi yatırdım o da pembe zıbın giyiyordu, altını değiştirdim sonra emzirdim uyuyakaldı emerken. Rüya o kadar güzeldi ki gerçek gibiydi.
Fakat doktor benim bebişi erkeğe benzetti
İki defa erkek bebek gördüm canım,ne ara doğurdum dıyodum karnıma bakıyordum o kdar süre ne çabuk gecti dıyodum, 2 kere gördüm bebek, hayır olsun inşallah rüyalarımızKızlar ilk defa dün gece rüyamda bebek gördüm. Esmer bi erkek cocugu nasıl yakısıklı. Emziriyodum oglum oldu diyodum. Hep kız hissetmiştim hatta nub teorisi ultrasonu vs kıza benziyordu. Cok garip oldum rüya gerçek gibiydi sanki. Var mi rüyasında gören?
Böyle şeyler gerçekten insanı sevse bile gittiği yerden soğutuyor ya. Sen kendini strese sokma lütfen elbet açılacak o telefon. Bari sistemde görünseydi bakardın en azından. İçini ferah tut herşey yolunda devam edecek allahın izniyleLaboratuvar kısmına baglandım sonucunuz çıkmış doktorunuzun ekranında dediler. Hastaneyi ariyorum santralde bağlıyoruz diyolar caliyo caliyo kimse acmiyor. Dun aksam 5 gibi açtılar telefonu doktorunuz musait degil yarin arayin dediler. Bugun de ariyorum hic açmadılar. Daha onceki yerimizde medicalparka gidiyordum. Cok ilgileniyolardi doktorum hemen kendi telefonunu vermişti. Burada kimse sallamıyor.
10+5teyken tahminde bulundu doktorum. Pazartesi gideceğim 13+2 olacağım bakayım bu sefer tahmininde değişiklik olacak mıBu haftalarda erkeğe benzetip ayrıntılı da kiz dedikleri çok oluyor canım.Kordonla pipi sini karıştırıyor bazı doktorlar.Ben galiba annenin hislerinden yanayım.
Sonucu görseydim en azından. Iyi ciktiysa icim rahatlardıBöyle şeyler gerçekten insanı sevse bile gittiği yerden soğutuyor ya. Sen kendini strese sokma lütfen elbet açılacak o telefon. Bari sistemde görünseydi bakardın en azından. İçini ferah tut herşey yolunda devam edecek allahın izniyle
İnşallah darısı bana da olsunBen tup bebek tedavisine basladigimda sigarayi birakmistim ama iqos iciyordum, transfer sonrasi da iqos icmeye devam ettim ama kan tahlilinde hamiile oldugumu ogrendigim an itibari ile onu da biraktim icmiyorum. Zaten suanda sigaradan nefret ediyorum. Esim iciyor, ictikten sonra elini agzini yikayarak yanima geliyor kokusundan nefret ediyorum cunku.. umarim sen de en kisa zamanda burakabilirsin..
Ense kalınlığı ölçülürken bilgi vermediler mi kuzum sanaSonucu görseydim en azından. Iyi ciktiysa icim rahatlardıtesekkur ederim.
Ense kalınlığı iyi dedi. Bi sıkıntı yok dedi ama insan sagdan soldan biseyler okuyunca strese giriyorEnse kalınlığı ölçülürken bilgi vermediler mi kuzum sana
Çok sükürEnse kalınlığı iyi dedi. Bi sıkıntı yok dedi ama insan sagdan soldan biseyler okuyunca strese giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?