2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Paşa keyfin nasıl isterse onu yap. Duruma göre bakarsın. Bende sağlıklı olursam dönceğim. Çünkü 2. Dönemi kapatmam için ihtiyacım var. Yoksa 2. Dönem başlamak zorunda kalcağım. Bizim kaymakam soruşturma açıyor raporlara. Ya çalış ya ücretsiz izne ayrıl diyor

Bebeğini görünce geçer inşallah gerginliğin. Miden almıyor ne yapacaksın senin suçun değil ki, doktor da ona göre vitamin falan verir belki. Şeker ölçümüne de az kaliyor zaten doktor da endişelenirse erken yaptırır belki

Bende oyle hissediyodum ve cok korkmuştum gün içinde ne istediysem yedim ama akşamları cok nadir yedim açıkçası aksam yemeginden sonra acıktıysam salatalık yedim yogurt yedim bundada aynı devam ediyorum
Ay valla bende tam tersi gece daha çok yiyorum hep eşim yüzünden ona uyuyorum geceleri mutfak kaçamaklarında

Allahım ya çok sinir bozucu gerçekten de.
Sabredemiyor anneler yanlarında olunca

Gece 12 de ödev atan var gruba yazdım akşam 9 dan sonra önemli bir şey olmadıktan sonra lütfen rahatsız etmeyelim diye
Yok artık ya. Ne kadar düşüncesiz insanlar var.

8 haftalık vajinal ultrason. Cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar
Şimdi sana kesen fasulye gibi diye erkek derler Bana da dediler, ilerleyen haftalarda nub tahmini yapar mısınız dedim ona da erkek dediler yetmedi çok çok erken haftalarda doktorum da erkek gibi dedi. Bulantım yoktu çok uykulu geçirdim ilk 3 ayı çevremden hep erkek dediler Gel gör ki kızım oluyor Kimsecikler inanmadı bir tek annesi olarak ben kız demiştim
O yüzden ben de sana kız diyim bari.

Benim geçmişti ilaç kullanmıştım şimdi yine başladı ya. Doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum olmadı doktorun verdiği ilaçlardan kullanacağım mecbur. Pek kullanmak istemiyorum kortizonu.

Ben 2 kadın doğum doktoru 2 de cildiye doktoruna danıştım . Dışardan alınan kortizon kremlerinin bebeğe zararı yok dediler ama yine de kullanırken içim hiç rahat etmiyor ellerim de rahatlamadı zaten . Sen doğal ne kullanacaksın ben de onu da deneyim bi de

Inşallah gönlüne göre tatlis bi kızın olur o zaman bende hep kız istiyordum içimden kız geçiyordu ama erkek benim minisim şimdi ona alıştım ❤ çok iyi anlıyorum seni böyle bi durmda çalışmak çok zor oluyordur ben hep diyorum çalışıyo olsam nasıl yapardım yapamazdım heralde diye bide masa başı işte fenalık basar az kaldı inşallah rahat edersin sende

Kuzum tüp bebek doktorum kullanma demişti bana. Cildiye doktorum da uzun süre kullanmasan daha iyi olur fazlası zarar demişti o yüzden ben de çekindim. Aynı sefa kremi sürüyorum bir de gülsuyu sürüyorum geçiriyor diyemem ama hafifletiyor en azından

Aynı Sefa kremi internetten mi aktardan mı nasıl bir krem

Aaa kusuyorsan kötü tabii ben de giriyorum canlı derslere yoğun bir şekilde bir de anadolu lisesi olunca hem whatsapp hem eba hem zoom baya yoğun geçiyor. Ama bende öyle bir sorun yaratmadı şükür bakalım 24.haftam aralık sonunda olacak o zaman nasıl hissederim bilemiyorum tabii...

Aynı Sefa kremi internetten mi aktardan mı nasıl bir krem
Aktardan aldım oraya sordum ne önerirsiniz diye bizzat kendi çalışanları da kullanıyormuş ellerindeki egzama için iyi gelmiş. Ben minik bir kavanozda aldım baya ufaktı ama uzun zaman gider. 35 tl civarıydı fiyatı da. Enseme, kulak arkama kullanıyorum

Ben dönmeyi planlıyorum zaten eğer herşey normal giderse. Kimse dönemezsin demiyor bizde. Zaten öğretmen ihtiyacı var bu benim yasal hakkım hem ek ders ödemez hem sonra dönme derse gönüllü olarak asla canlı ders yapmam.

Ben 32 den sonra başlamam risk her zaman var aşı bulunsa bile bizim aşıya ulaşmamız zor grip aşısı yaptırmamı önerdi doktorum bulamıyorum aşıyı.
32 den sonra ağırlaşacagız ve tam kış mevsimi hastlık mevsimi, yolda toplu ulaşımda ya da herhangi birinden mikrop alırsak Allah korusun. Maddi durumum elverdiği sürece ücretsiz izin alacağım ilk bebeğimde 9 . ayda başladım bu sefer en az 1,5 yaş istiyorum nasipse.

Bıttım sabununu araştırdın mı kullananlar var snırım

Allah allah belki çocugumun sağlık problemi var corona kapmaması gerek risk yaratıyor refakatçi izni verecek belki doktor. Kaymakam ne diyecekmiş buna. Deli oluyorum şu kendini idealist sanan kaymakamlara devletin bukdr az izin vermesi bile koca bir ayıptır insani yönünü hiç düşünmüyorlar 4 aylık bebek masrafı çok ücretsiz izin çok insafsız bir olay zaten.
Neyse canımızı sıkmayalım olacağına varır herşey...

Kilo aldım diyen arkadslar. Dün Dr gittiğimde beyaz ekmek hamur işleri gazlı içecekler hep yasak. Kilo almaman açısından sonra şeker çıkar Allah korusun dedi. 10 günde 1 haftada balık yemem gerek. Kuru yemiş fındık ceviz badem. Daha cok protein ağırlıklı beslenmen gerek dedi. Tam buğday ekmeği yiyebilirsin dedi. Haşlanmış yumurtanın beyazını yiyorum ben sarıyı yemem normalde de eşim şikayetçi olcak oldu sarısını yemiyor die. Dr yeme zaten kolesterol yapar sarısı dedi. Aklıma gelenler bunlar.Buarada isim konusunda bizde METEHAN %75 ağır basıyor. Sağlıcakla gelsin kuzucuklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…