Paşa keyfin nasıl isterse onu yap. Duruma göre bakarsın. Bende sağlıklı olursam dönceğim. Çünkü 2. Dönemi kapatmam için ihtiyacım var. Yoksa 2. Dönem başlamak zorunda kalcağım. Bizim kaymakam soruşturma açıyor raporlara. Ya çalış ya ücretsiz izne ayrıl diyorKızlar ben 24 te ayrılıp 32 de tekrar işe başlamayı düşünüyorum aktarma alabilmek adına.ne kız tarafından ne erkek tarafından doğum sonrası yanıma gelcek birileri yok malesef.süreyi nekadar uzun tutarsam okadar iyi ancak eşim riskli bi zamanda neden tekrar başlayasın diye sıcak bakmıyor. Ama işyerimde işim rahat vatandaşla içli dışlı değilim ve odada tek başımayım. Sizce de hatamı yapıyorım
Benim de bugun kontrolum var, saat 3’te. Onun gerginliginden midir bilmiyorum ama sabah 4.30 da uyandimbir de bikac gundur asiri sis hissediyorum kendimi sabah da tartildim tam 6 kilo almis bulunuyorum bugun 17+4 uz, biraz fazla oldu bu surec icin o da biraz moralimi bozdu, kilo almak sorun degil de korktum bian seker falan cikarsa diye hala sebze yiyemiyorum, corba zorluyo ki buraya yazarken bile kotu oluyorum.. bulanti degil de icim almiyor biraz modum dusuk bugun, insallah yukseltirim ve insallah guzel haberlerle gelirim, dua edin nolur
Ay valla bende tam tersi gece daha çok yiyorumBende oyle hissediyodum ve cok korkmuştumgün içinde ne istediysem yedim ama akşamları cok nadir yedim açıkçası aksam yemeginden sonra acıktıysam salatalık yedim yogurt yedim bundada aynı devam ediyorum
Allahım ya çok sinir bozucu gerçekten de.Sağol canım gerçekten zor özellikle 1. Sınıflar zaten okul sınıf disiplin kavramı yok bi de online olunca öğretmenler hunileri takıp gezer yakındabi de veli faktörü var tabi çocuğa soruyorum "What's your name?" Diye arkadan fısıltı geliyo "My name is melih" diye
Yok artık ya. Ne kadar düşüncesiz insanlar var.Gece 12 de ödev atan var gruba yazdım akşam 9 dan sonra önemli bir şey olmadıktan sonra lütfen rahatsız etmeyelim diye
Şimdi sana kesen fasulye gibi diye erkek derler8 haftalık vajinal ultrason. Cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar
Benim geçmişti ilaç kullanmıştım şimdi yine başladı ya. Doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum olmadı doktorun verdiği ilaçlardan kullanacağım mecbur. Pek kullanmak istemiyorum kortizonu.Kızlar bu arada benim egzamalar iyice arttı artık kortizonlu kremler de fayda etmiyor . Kaşıntı kızarıklık fenalardayım geçen hafta profa gittim bana dediği kaygıyı stresi hayatından çıkar . Kolay mı ki o kadar yok bugün karnım indi yok mide bulantım oldu/ olmadı hamilelik hep endişe
Ben 2 kadın doğum doktoru 2 de cildiye doktoruna danıştım . Dışardan alınan kortizon kremlerinin bebeğe zararı yok dediler ama yine de kullanırken içim hiç rahat etmiyor ellerim de rahatlamadı zaten . Sen doğal ne kullanacaksın ben de onu da deneyim bi deAy valla bende tam tersi gece daha çok yiyorumhep eşim yüzünden ona uyuyorum geceleri mutfak kaçamaklarında
Allahım ya çok sinir bozucu gerçekten de.
Sabredemiyor anneler yanlarında olunca
Yok artık ya. Ne kadar düşüncesiz insanlar var.
Şimdi sana kesen fasulye gibi diye erkek derlerBana da dediler, ilerleyen haftalarda nub tahmini yapar mısınız dedim ona da erkek dediler yetmedi çok çok erken haftalarda doktorum da erkek gibi dedi. Bulantım yoktu çok uykulu geçirdim ilk 3 ayı çevremden hep erkek dediler Gel gör ki kızım oluyor Kimsecikler inanmadı bir tek annesi olarak ben kız demiştim
O yüzden ben de sana kız diyim bari.
Benim geçmişti ilaç kullanmıştım şimdi yine başladı ya. Doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum olmadı doktorun verdiği ilaçlardan kullanacağım mecbur. Pek kullanmak istemiyorum kortizonu.
Inşallah gönlüne göre tatlis bi kızın olur o zamanYani sanırım kız:) bi doktor erkek gibi dedi ama çok emin değilim dedi. Esas doktorum ve başka bi doktorda 13.haftamda yüzde 80 kız demişti. 17.haftama aldım randevuyu gittiğimde net göstersin diye :) ama kız diye geçiyo içimden kız isimleri arıyorum hep.
Bana sodada fayda etmiyo. Ben soda içsem sanırım su bile içemem. Normaldede soda beni hiç rahatlatmaz şimdi düşünemiyorumakşama kadar bide masa başında fenalık veriyor midem artık bana.. 24 gelse evde yatsam diye hayal ediyorum şuan.
Kuzum tüp bebek doktorum kullanma demişti bana. Cildiye doktorum da uzun süre kullanmasan daha iyi olur fazlası zarar demişti o yüzden ben de çekindim. Aynı sefa kremi sürüyorum bir de gülsuyu sürüyorum geçiriyor diyemem ama hafifletiyor en azındanBen 2 kadın doğum doktoru 2 de cildiye doktoruna danıştım . Dışardan alınan kortizon kremlerinin bebeğe zararı yok dediler ama yine de kullanırken içim hiç rahat etmiyor ellerim de rahatlamadı zaten . Sen doğal ne kullanacaksın ben de onu da deneyim bi de
Nazım Hikmet’in ugruna şiirler yazdıgı kadın , anlamıda Süs demekAnlamı ne ilkkez duyuyorum
Çok asil duruyor bence Piraye.Nazım Hikmet’in ugruna şiirler yazdıgı kadın , anlamıda Süs demek
Aynı Sefa kremi internetten mi aktardan mı nasıl bir kremKuzum tüp bebek doktorum kullanma demişti bana. Cildiye doktorum da uzun süre kullanmasan daha iyi olur fazlası zarar demişti o yüzden ben de çekindim. Aynı sefa kremi sürüyorum bir de gülsuyu sürüyorum geçiriyor diyemem ama hafifletiyor en azından
Bu herelda her ilin kendi insiyatifi. Ek dersler falan ödeneceğinden heralde çalıştırıyorlar. Ama ek ders ödemesi falan yoksa çalıştıramaz diye biliyorm. İzinlisin demek. Belki veremeyeceksin ders o kadar. Ders anlatmakda kolay değilki. Ben başladım. Kesilen kusmalarım geri geldi. Hergün okulda kusuyorm . Rezillik. Ek ders de istemiyorum. Beni rahat bıraksın yetr. Ama zorunlu okula gidiyoruz.
Aktardan aldım oraya sordum ne önerirsiniz diye bizzat kendi çalışanları da kullanıyormuş ellerindeki egzama için iyi gelmiş. Ben minik bir kavanozda aldım baya ufaktı ama uzun zaman gider. 35 tl civarıydı fiyatı da. Enseme, kulak arkama kullanıyorumAynı Sefa kremi internetten mi aktardan mı nasıl bir krem
O zaman 32. Haftadan sonra okula dönün. Zaten evden dersler verilecek. İzninizi de dığumdan sonraya aktarırsınız. O diğer süreçde ek ders vermeyecek diye de okula dönemezsiniz dememeleri lazım. Su istimal asıl buna girer. 32.haftadan sonra dönmelerine izin vermeyen yerler ders veremez o zaman, 24. Haftadan itibaren de.
Kızlar ben 24 te ayrılıp 32 de tekrar işe başlamayı düşünüyorum aktarma alabilmek adına.ne kız tarafından ne erkek tarafından doğum sonrası yanıma gelcek birileri yok malesef.süreyi nekadar uzun tutarsam okadar iyi ancak eşim riskli bi zamanda neden tekrar başlayasın diye sıcak bakmıyor. Ama işyerimde işim rahat vatandaşla içli dışlı değilim ve odada tek başımayım. Sizce de hatamı yapıyorım
Ben 2 kadın doğum doktoru 2 de cildiye doktoruna danıştım . Dışardan alınan kortizon kremlerinin bebeğe zararı yok dediler ama yine de kullanırken içim hiç rahat etmiyor ellerim de rahatlamadı zaten . Sen doğal ne kullanacaksın ben de onu da deneyim bi de
Paşa keyfin nasıl isterse onu yap. Duruma göre bakarsın. Bende sağlıklı olursam dönceğim. Çünkü 2. Dönemi kapatmam için ihtiyacım var. Yoksa 2. Dönem başlamak zorunda kalcağım. Bizim kaymakam soruşturma açıyor raporlara. Ya çalış ya ücretsiz izne ayrıl diyor
Hiç duymadım hemen bakiyim netten ay inşallah iyi gelir duacınız olurumBıttım sabununu araştırdın mı kullananlar var snırım
Onu ben de duydum kullanıp memnun kalan biri var mı acaba buralarda.Bıttım sabununu araştırdın mı kullananlar var snırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?