- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Dün doktora gittim kizlar %70 kız dedi. Bir oğlum var zaten kız olmasını çok istiyordum ama eşim çok mutlu olmadı erkek olsa oğlumuzla oynardı falan gibi şeyler söyledi üzüldüm açıkçasıerkek olsun diyordu ama yine de hiç böyle bir tepki beklemiyordum üzüldü sanki kız olacagina
Kilo aldım diyen arkadslar. Dün Dr gittiğimde beyaz ekmek hamur işleri gazlı içecekler hep yasak. Kilo almaman açısından sonra şeker çıkar Allah korusun dedi. 10 günde 1 haftada balık yemem gerek. Kuru yemiş fındık ceviz badem. Daha cok protein ağırlıklı beslenmen gerek dedi. Tam buğdayekmeği yiyebilirsin dedi. Haşlanmış yumurtanın beyazını yiyorum ben sarıyı yemem normalde de eşim şikayetçi olcak oldu sarısını yemiyor die. Dr yeme zaten kolesterol yapar sarısı dedi. Aklıma gelenler bunlar.Buarada isim konusunda bizde METEHAN %75 ağır basıyor. Sağlıcakla gelsin kuzucuklar inşallah
Biz de Metehan’a döndükKilo aldım diyen arkadslar. Dün Dr gittiğimde beyaz ekmek hamur işleri gazlı içecekler hep yasak. Kilo almaman açısından sonra şeker çıkar Allah korusun dedi. 10 günde 1 haftada balık yemem gerek. Kuru yemiş fındık ceviz badem. Daha cok protein ağırlıklı beslenmen gerek dedi. Tam buğdayekmeği yiyebilirsin dedi. Haşlanmış yumurtanın beyazını yiyorum ben sarıyı yemem normalde de eşim şikayetçi olcak oldu sarısını yemiyor die. Dr yeme zaten kolesterol yapar sarısı dedi. Aklıma gelenler bunlar.Buarada isim konusunda bizde METEHAN %75 ağır basıyor. Sağlıcakla gelsin kuzucuklar inşallah
Hiç duymadım hemen bakiyim netten ay inşallah iyi gelir duacınız olurum
Ben dayanamadim vallaBenimde 16 ekimde dayanmaya çalışıyorumen son 16 eylülde gördüm
Hadi gözün aydın cok sevındımSonunda doktorumu buldumm
Doktor cok ilgiliydi ozel odasi vardi tek tek sorularimi cevapladi . Hatta tekrar tekrar baska sorun varsa sorablrsin diyip durdu aklima geldikce sordum cevapladi bebege baya ayrintili bakip tek tek kalbinin 4 ocağını bile gösterdi beyni omuriliği midesi diye anlattı parmakları ayaklari dirsegi vs diye anlatti . 15 dk en az inceledi ayrıntılı. Plesantasina yerine bakti .
Erkek bebek dedi gosterdi pipisiniyine bagdas kurmus eller gozlerde uyuyordu . 130 gram olmus . Kilom cok cikti ya 80.9 kilomu gorunce doktor beni baya süzdü gostermiyorum ya baya inceledi yuruyus yapıyorum egzersizde yap yuruyus yetmez ve diyetisyene git cok almışsın 3.5 kilo almaman lazim dedi bu doktorda. 1 ay sonraya ayrinrili ultrasona cagirdi. Muayane ucretide iyi 180 tl ayrintili uktrason 382 tl mis biraz fazla ama mecbur . Birde ikili testte doktor enssyi olcemedi deyincs bi anlami kalmamis oyle sey olurmu dedi . Igne dozu konusunda suan senin icin yeterli doz dedi 1 ay sonra tekrar baakariz dedi .
Sakin ilgili sorulara yanit veren gecistirmeyen guzelce anlatan bakan bir doktordu begendik annemide aldi iceri esimide alabilirmis geldiğimizde.. baya uzak ama ama cok mutlu oldum bundan sonra bu adamla devam edicem yardimci docsntmis riskli gebwlik doktoru oldugunuz icin ozellikle sizi tercih ettim biraz gec oldu keske onceden sizinle tanissaydik dedim .
Ultrasonun görüntüsünü unutuyordu tam isteyince 3 boyutlu verdii Eki Görüntüle 2698917 Eki Görüntüle 2698918
Dokuz eylulde hangi prof canim ben de ayrintili icin gidicem Doktor arastiriyorumSonunda doktorumu buldumm
Doktor cok ilgiliydi ozel odasi vardi tek tek sorularimi cevapladi . Hatta tekrar tekrar baska sorun varsa sorablrsin diyip durdu aklima geldikce sordum cevapladi bebege baya ayrintili bakip tek tek kalbinin 4 ocağını bile gösterdi beyni omuriliği midesi diye anlattı parmakları ayaklari dirsegi vs diye anlatti . 15 dk en az inceledi ayrıntılı. Plesantasina yerine bakti .
Erkek bebek dedi gosterdi pipisiniyine bagdas kurmus eller gozlerde uyuyordu . 130 gram olmus . Kilom cok cikti ya 80.9 kilomu gorunce doktor beni baya süzdü gostermiyorum ya baya inceledi yuruyus yapıyorum egzersizde yap yuruyus yetmez ve diyetisyene git cok almışsın 3.5 kilo almaman lazim dedi bu doktorda. 1 ay sonraya ayrinrili ultrasona cagirdi. Muayane ucretide iyi 180 tl ayrintili uktrason 382 tl mis biraz fazla ama mecbur . Birde ikili testte doktor enssyi olcemedi deyincs bi anlami kalmamis oyle sey olurmu dedi . Igne dozu konusunda suan senin icin yeterli doz dedi 1 ay sonra tekrar baakariz dedi .
Sakin ilgili sorulara yanit veren gecistirmeyen guzelce anlatan bakan bir doktordu begendik annemide aldi iceri esimide alabilirmis geldiğimizde.. baya uzak ama ama cok mutlu oldum bundan sonra bu adamla devam edicem yardimci docsntmis riskli gebwlik doktoru oldugunuz icin ozellikle sizi tercih ettim biraz gec oldu keske onceden sizinle tanissaydik dedim .
Ultrasonun görüntüsünü unutuyordu tam isteyince 3 boyutlu verdii Eki Görüntüle 2698917 Eki Görüntüle 2698918
Normalde heyecanli oluyorum ama bugun gerginligim heycanimi bastiriyo.. amin canim insallahKontrol günleriii ben de bi gergin oluyorum ama neysekı az kalmıs randevuna; kıloya da takılma ama yıne de dıkkat et ☺ İyi haberlerle gel inş
Yaa iste sikinti o saglikli beslenmek istiyorum ama yok almiyor midem en son kendimi peynir ekmek yerken buluyorum.. insallah hersey yolundadirKontrol olduğu günler bende gece hiç uyuyamiyorum bi gerginlik oluyor ister istemez canım normal bence durumun. Kilon çok değilse aldigin kiloya da takılma inşallah şeker falan çıkmaz kötü düşünme hemen. Bende sağlıklı beslenemiyorum normalde de çok sağlıklı beslenmedigimden galiba epey zorlanıyorum. Inşallah güzel haberlerle geleceksin yaz mutlaka
Aynen bende öyleyim işte peynir zeytin başka birşey sanki rahatsız edecek gibi geliyor yiyemiyorum hele ki sebze et falan balık da yiyemiyorumYaa iste sikinti o saglikli beslenmek istiyorum ama yok almiyor midem en son kendimi peynir ekmek yerken buluyorum.. insallah hersey yolundadirAmin canim ❤ Geldim simdi doktoru bekliyorum, cikinca yazarim
Bakalim canim neler diyecek..Bebeğini görünce geçer inşallah gerginliğin. Miden almıyor ne yapacaksın senin suçun değil ki, doktor da ona göre vitamin falan verir belki. Şeker ölçümüne de az kaliyor zaten doktor da endişelenirse erken yaptırır belki
Yardimci docent doktor emrah çağlıyan cnmDokuz eylulde hangi prof canim ben de ayrintili icin gidicem Doktor arastiriyorum
Beyaz ekmek yemiyorum, hamur isi tuketmiyorum, yaklasik 2 senedir gazli hic bir icecegi agzima surmuyorum, tatliyi cok severdim gebeligimde cok nadir tatli yiyorum 15-20 gunde bir lokma falan.Kilo aldım diyen arkadslar. Dün Dr gittiğimde beyaz ekmek hamur işleri gazlı içecekler hep yasak. Kilo almaman açısından sonra şeker çıkar Allah korusun dedi. 10 günde 1 haftada balık yemem gerek. Kuru yemiş fındık ceviz badem. Daha cok protein ağırlıklı beslenmen gerek dedi. Tam buğdayekmeği yiyebilirsin dedi. Haşlanmış yumurtanın beyazını yiyorum ben sarıyı yemem normalde de eşim şikayetçi olcak oldu sarısını yemiyor die. Dr yeme zaten kolesterol yapar sarısı dedi. Aklıma gelenler bunlar.Buarada isim konusunda bizde METEHAN %75 ağır basıyor. Sağlıcakla gelsin kuzucuklar inşallah
Sonunda doktorumu buldumm
kocaeli gölcük medar hastanesi canımcanım gebze mi yoksa ben de kocaelideyim hangi hastane bu merak ettim
Çok sevindim kuzum senin adına gözün aydın sonunda mutlu olabileceğin bi doktor buldunn.Sonunda doktorumu buldumm
Ultrasonun görüntüsünü unutuyordu tam isteyince 3 boyutlu verdii Eki Görüntüle 2698918
Aa hangi doktor bende medardayımkocaeli gölcük medar hastanesi canım
Evettt faruk karakaya doktorum buaralar sıkça mustafa göktan beyi duyuyorum herkes methediyor. Ben de onu tercih etmeyi düşünüyorum canım artıkAa hangi doktor bende medardayımdaha önce de konuşmuş muyduk ya bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?