2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Üzücü olmuş, sağlıklı olsunlar da ne güzel bir erkek bir kızın olması ikisi de farklı deneyim duygusal düşünüp bebeği de kendinizi de üzmeyin.
benimde eşim hep 2. bebeğinde kız olmasını istedi kızımıza kız arkadaş mantığı sanırım ama oğlumuz olacak. Ben hep oğlum olcağını hissettim önemli olan sağlıklı olması birde bağları kuvvetli olsun , çocukların 2 side kız olup aynı odayı paylaşamayan kardeşlerde var. Hayırlısı olsun.

Tıpta bile çelişki varken devlet dairelerini düşünemiyorum Yumurta kolestrol yapar mı yapmaz mı

Biz de Metehan’a döndük

Hiç duymadım hemen bakiyim netten ay inşallah iyi gelir duacınız olurum

Herşeyde kullanıyorlar bu sabunu. Saçlar ı için aldı arkadaşım. Egzamayı da rahatlattığını okudum ama deneyimleyeni görmedim canım İnşallah şifa olur.

Sonunda doktorumu buldumm
Doktor cok ilgiliydi ozel odasi vardi tek tek sorularimi cevapladi . Hatta tekrar tekrar baska sorun varsa sorablrsin diyip durdu aklima geldikce sordum cevapladi bebege baya ayrintili bakip tek tek kalbinin 4 ocağını bile gösterdi beyni omuriliği midesi diye anlattı parmakları ayaklari dirsegi vs diye anlatti . 15 dk en az inceledi ayrıntılı. Plesantasina yerine bakti .
Erkek bebek dedi gosterdi pipisini yine bagdas kurmus eller gozlerde uyuyordu . 130 gram olmus . Kilom cok cikti ya 80.9 kilomu gorunce doktor beni baya süzdü gostermiyorum ya baya inceledi yuruyus yapıyorum egzersizde yap yuruyus yetmez ve diyetisyene git cok almışsın 3.5 kilo almaman lazim dedi bu doktorda. 1 ay sonraya ayrinrili ultrasona cagirdi. Muayane ucretide iyi 180 tl ayrintili uktrason 382 tl mis biraz fazla ama mecbur . Birde ikili testte doktor enssyi olcemedi deyincs bi anlami kalmamis oyle sey olurmu dedi . Igne dozu konusunda suan senin icin yeterli doz dedi 1 ay sonra tekrar baakariz dedi .
Sakin ilgili sorulara yanit veren gecistirmeyen guzelce anlatan bakan bir doktordu begendik annemide aldi iceri esimide alabilirmis geldiğimizde.. baya uzak ama ama cok mutlu oldum bundan sonra bu adamla devam edicem yardimci docsntmis riskli gebwlik doktoru oldugunuz icin ozellikle sizi tercih ettim biraz gec oldu keske onceden sizinle tanissaydik dedim .
Ultrasonun görüntüsünü unutuyordu tam isteyince 3 boyutlu verdii

Hadi gözün aydın cok sevındım

Dokuz eylulde hangi prof canim ben de ayrintili icin gidicem Doktor arastiriyorum

Kontrol günleriii ben de bi gergin oluyorum ama neysekı az kalmıs randevuna; kıloya da takılma ama yıne de dıkkat et ☺ İyi haberlerle gel inş
Normalde heyecanli oluyorum ama bugun gerginligim heycanimi bastiriyo.. amin canim insallah

Yaa iste sikinti o saglikli beslenmek istiyorum ama yok almiyor midem en son kendimi peynir ekmek yerken buluyorum.. insallah hersey yolundadir Amin canim Geldim simdi doktoru bekliyorum, cikinca yazarim

Yaa iste sikinti o saglikli beslenmek istiyorum ama yok almiyor midem en son kendimi peynir ekmek yerken buluyorum.. insallah hersey yolundadir Amin canim ❤ Geldim simdi doktoru bekliyorum, cikinca yazarim
Aynen bende öyleyim işte peynir zeytin başka birşey sanki rahatsız edecek gibi geliyor yiyemiyorum hele ki sebze et falan balık da yiyemiyorum bekliyorum haberlerini canım

Bakalim canim neler diyecek..

Beyaz ekmek yemiyorum, hamur isi tuketmiyorum, yaklasik 2 senedir gazli hic bir icecegi agzima surmuyorum, tatliyi cok severdim gebeligimde cok nadir tatli yiyorum 15-20 gunde bir lokma falan. kuruyemis yiyemiyorum, yedigimi cikariyorum, haftada bir balik yiyorum ama protein agirlikli beslenemiyorum cok maalesef. Midem hala almiyor benim aslinda benim derdim kilo almak degil, bebek saglikli olsun cidden gerisi hic onemli degil.. bugun iste kontrol stresiyle birlikte gerildim biraz sanirim, umarim bebegim iyidir gorunce rahatlarim diye dusunuyorum.

Yaa çok sevindim. Baya baya fotoğrafları var ya elleri gözünde küçük bey

Çok sevindim kuzum senin adına gözün aydın sonunda mutlu olabileceğin bi doktor buldunn.
Bebişin fotoğrafları da çok güzelmiş hep sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…