2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evettt faruk karakaya doktorum buaralar sıkça mustafa göktan beyi duyuyorum herkes methediyor. Ben de onu tercih etmeyi düşünüyorum canım artık
Mustafa bey canım doktorum.❤ Ben de sana onu tavsiye edecektim bırak faruk beyi gel mustafa beye çok tatlı dilli ilgili insani rahatlatan bi konuşması var.

Mustafa bey canım doktorum.❤ Ben de sana onu tavsiye edecektim bırak faruk beyi gel mustafa beye çok tatlı dilli ilgili insani rahatlatan bi konuşması var.
ayy evet canım ya herkes böyle diyor umarım herşey güzel olur tavsiyen için teşekkür ederimmm artık doktorumuz aynı desene 🏵

16 haftada 3.5 kiloya mı çok dedi :/ boyuna göre falan mı dedi acaba :/ sağlıkla gelsin canım inşallah, sonunda dogru doktoru bulmana sevindim bence senin için en iyisi olacak riskli gebelik uzmanına gitmen

ayy evet canım ya herkes böyle diyor umarım herşey güzel olur tavsiyen için teşekkür ederimmm artık doktorumuz aynı desene 🏵
İnşallah kuzum gerçekten anlayışlı güleç biri sağolsun. Son kontrolümü kahkaha eşliğinde geçirdik hatta. İlk bulduğum doktorla devam ediyorum başka doktor görmedim ben. Benim için en önemli konulardan biri de normal doğumu desteklemesiydi ne ararsam var mustafa beyde İlaç yanlısı bi doktor değil gereksiz yere test yaptıranlardan da değil özel hastane doktoru ama bi test yapılacaksa mesela devlette de yapabilirsiniz der. Önümüzdeki ay detaylı ultrasona gitmemi istedi artık bana önümüzdeki ay gelme boşuna para verme zaten bebeği görecekler dedi Ben kasımda gideceğim yani mustafa beye bidaha. Sen ne zaman randevu alacaksınn Bakarsın denk geliriz

Canım sen bilirsin ama bence riskli 5 hafta aktarılacak çok iyi ama virus donemi hamileligin ileri haftalari fln sonrasinda rapor ya da 1 aylik ucretsiz izin bana daha mantıklı geliyor

Benimde bi oğlum var bide kız evlat isterdim ama erkek dedi 2 doktor sağlıklı olsunlar inşallah önemli degil

Hepimizde var demekki. İnş rahatlarız bian önce. Yemek yeme isteği kaybolduğunda kendimi çok da halsiz hissediyorum.. Yaşamak için yiyorum resmen şuan gıdım gıdım
Aynı durumdayım bende zorla yiyorum yemek yemiş oluyum diye su içmeyi cok severim sudan bile tiksindim

Demekki normal 382 tl benm duydugum da doktor muayenesi 182 tl bi 600 tl yi bulucak o zmn baya önemli bsiy yaptirip yaptirmamalimi diye dusunulck bsy ddiil bence kesinlikle hepimiz yaptirmmaliyiz
Bana söylenen fiyatlarda muayene hariç sadece ultrason fiyatı sanırım. Doktorum ücretsiz çekilebileceğim yerleri de önerdi. Ben önce sadece kadın doğum üzerine olan bir devlet hastanesinden randevu alacağım memnun kalmazsam özele gideceğim

Onlarda bizden cok yemeye hazırlar benim aksam yemeğinden sonra hiç bisey yiyesim gelmiyo hamile değilken hiç öyle değildi halbuki ama yersem pişman oluyorum o şişkinlik hissi mide yanmasi ac yatarım daha iyi

Onlarda bizden cok yemeye hazırlar benim aksam yemeğinden sonra hiç bisey yiyesim gelmiyo hamile değilken hiç öyle değildi halbuki ama yersem pişman oluyorum o şişkinlik hissi mide yanmasi ac yatarım daha iyi
Sorma çok fenalar dimi. Benimki bide sanki hamile olan oymuş gibi bir anda canım çok fena şunu çekti falan diyor. Çook haklısın gece yiyorum sonra kendimi atacak biyer zor buluyorum siskinlikten dönemiyorum eziyet resmen

Ne güzel kötü bi tecrübe yaşamamana sevindim canım ben de bana önerenlere hemen normal doğum hakkında doktorun fikrini sordum onlardan da güzel yanıtlar aldım elhamdülillah ve paragöz bi doktor olmadığını da yine senin söylediğin gibi söylediler. Hatta benim yengemi kaç defa ücretsiz muayene etmiş o derece güven kazanmış onlarda da ben de randevu tarihi mi ayrıntılıya denk getirmeyi düşünüyordum ama doğruya ayrıntılı ultrasona başka doktor bakıyordu değilmi. Ayrıntılı ultrasondan sonra gitsem çokmu geç olur ileriki aylarda neden bu kadar geç geldin filan derlermi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…