- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Mustafa bey canım doktorum.❤ Ben de sana onu tavsiye edecektim bırak faruk beyi gel mustafa beye çok tatlı dilli ilgili insani rahatlatan bi konuşması var.Evettt faruk karakaya doktorum buaralar sıkça mustafa göktan beyi duyuyorum herkes methediyor. Ben de onu tercih etmeyi düşünüyorum canım artık
ayy evet canım ya herkes böyle diyor umarım herşey güzel olurMustafa bey canım doktorum.❤ Ben de sana onu tavsiye edecektim bırak faruk beyi gel mustafa beye çok tatlı dilli ilgili insani rahatlatan bi konuşması var.
Sonunda doktorumu buldumm
Doktor cok ilgiliydi ozel odasi vardi tek tek sorularimi cevapladi . Hatta tekrar tekrar baska sorun varsa sorablrsin diyip durdu aklima geldikce sordum cevapladi bebege baya ayrintili bakip tek tek kalbinin 4 ocağını bile gösterdi beyni omuriliği midesi diye anlattı parmakları ayaklari dirsegi vs diye anlatti . 15 dk en az inceledi ayrıntılı. Plesantasina yerine bakti .
Erkek bebek dedi gosterdi pipisiniyine bagdas kurmus eller gozlerde uyuyordu . 130 gram olmus . Kilom cok cikti ya 80.9 kilomu gorunce doktor beni baya süzdü gostermiyorum ya baya inceledi yuruyus yapıyorum egzersizde yap yuruyus yetmez ve diyetisyene git cok almışsın 3.5 kilo almaman lazim dedi bu doktorda. 1 ay sonraya ayrinrili ultrasona cagirdi. Muayane ucretide iyi 180 tl ayrintili uktrason 382 tl mis biraz fazla ama mecbur . Birde ikili testte doktor enssyi olcemedi deyincs bi anlami kalmamis oyle sey olurmu dedi . Igne dozu konusunda suan senin icin yeterli doz dedi 1 ay sonra tekrar baakariz dedi .
Sakin ilgili sorulara yanit veren gecistirmeyen guzelce anlatan bakan bir doktordu begendik annemide aldi iceri esimide alabilirmis geldiğimizde.. baya uzak ama ama cok mutlu oldum bundan sonra bu adamla devam edicem yardimci docsntmis riskli gebwlik doktoru oldugunuz icin ozellikle sizi tercih ettim biraz gec oldu keske onceden sizinle tanissaydik dedim .
Ultrasonun görüntüsünü unutuyordu tam isteyince 3 boyutlu verdii Eki Görüntüle 2698917 Eki Görüntüle 2698918
Boyum 176 kilom 79 80 cnm amin cnm sagol16 haftada 3.5 kiloya mı çok dedi :/ boyuna göre falan mı dedi acaba :/ sağlıkla gelsin canım inşallah, sonunda dogru doktoru bulmana sevindim bence senin için en iyisi olacak riskli gebelik uzmanına gitmen
İnşallah kuzum gerçekten anlayışlı güleç biri sağolsun. Son kontrolümü kahkaha eşliğinde geçirdik hatta.ayy evet canım ya herkes böyle diyor umarım herşey güzel olurtavsiyen için teşekkür ederimmm artık doktorumuz aynı desene 🏵
Insallah canim teşekkürler aminnÇok sevindim kuzum senin adına gözün aydın sonunda mutlu olabileceğin bi doktor buldunn.❤
Bebişin fotoğrafları da çok güzelmiş hep sağlıkla ilerlesin inşallah
Hahah aynenya gozlerini ovusturuyordu uykulu uykuluYaa çok sevindim. Baya baya fotoğrafları var ya elleri gözünde küçük bey
Su icerken arka arkaya içme aralıklı iç bide oturarak iç ayakta içilen su direk idrar olarak cikiyomusVerdim cok yakin zamanda bisiy cikmadi cnm
Canım sen bilirsin ama bence riskli 5 hafta aktarılacak çok iyi ama virus donemi hamileligin ileri haftalari fln sonrasinda rapor ya da 1 aylik ucretsiz izin bana daha mantıklı geliyorKızlar ben 24 te ayrılıp 32 de tekrar işe başlamayı düşünüyorum aktarma alabilmek adına.ne kız tarafından ne erkek tarafından doğum sonrası yanıma gelcek birileri yok malesef.süreyi nekadar uzun tutarsam okadar iyi ancak eşim riskli bi zamanda neden tekrar başlayasın diye sıcak bakmıyor. Ama işyerimde işim rahat vatandaşla içli dışlı değilim ve odada tek başımayım. Sizce de hatamı yapıyorım
Doktorumun önerdiği yerler 230 ile 500 tl arası değişiyorDetayli ultrason fiyatlari ne kızlar sizin bilgisi olan var mi?
Benimde bi oğlum var bide kız evlat isterdim ama erkek dedi 2 doktorSanrım kız:) yani şimdilik. Enson kızdı. 16.haftada netleştiririm dedi doktor. Bende daha da emin olsun diye 17 haftaya aldım randevuyu :)) hayırlı sağlıklı olsun elbet (ikili sonucumdan sonra korkuyorum hayal etmeye) gönlümden geçen bıcır bıcır bi kız çocuğu :) insan bi oğlu olunca ister istemez bide kızı olsun istiyo
Demekki normal 382 tl benm duydugum da doktor muayenesi 182 tl bi 600 tl yi bulucak o zmn baya önemli bsiy yaptirip yaptirmamalimi diye dusunulck bsy ddiil bence kesinlikle hepimiz yaptirmmaliyizDoktorumun önerdiği yerler 230 ile 500 tl arası değişiyor
Aynı durumdayım bende zorla yiyorum yemek yemiş oluyum diye su içmeyi cok severim sudan bile tiksindimHepimizde var demekki. İnş rahatlarız bian önce. Yemek yeme isteği kaybolduğunda kendimi çok da halsiz hissediyorum.. Yaşamak için yiyorum resmen şuan gıdım gıdım
Bana söylenen fiyatlarda muayene hariç sadece ultrason fiyatı sanırım. Doktorum ücretsiz çekilebileceğim yerleri de önerdi. Ben önce sadece kadın doğum üzerine olan bir devlet hastanesinden randevu alacağım memnun kalmazsam özele gideceğimDemekki normal 382 tl benm duydugum da doktor muayenesi 182 tl bi 600 tl yi bulucak o zmn baya önemli bsiy yaptirip yaptirmamalimi diye dusunulck bsy ddiil bence kesinlikle hepimiz yaptirmmaliyiz
Ins memnun kalirsin cnmBana söylenen fiyatlarda muayene hariç sadece ultrason fiyatı sanırım. Doktorum ücretsiz çekilebileceğim yerleri de önerdi. Ben önce sadece kadın doğum üzerine olan bir devlet hastanesinden randevu alacağım memnun kalmazsam özele gideceğim
Onlarda bizden cok yemeye hazırlarAy valla bende tam tersi gece daha çok yiyorumhep eşim yüzünden ona uyuyorum geceleri mutfak kaçamaklarında
Allahım ya çok sinir bozucu gerçekten de.
Sabredemiyor anneler yanlarında olunca
Yok artık ya. Ne kadar düşüncesiz insanlar var.
Şimdi sana kesen fasulye gibi diye erkek derlerBana da dediler, ilerleyen haftalarda nub tahmini yapar mısınız dedim ona da erkek dediler yetmedi çok çok erken haftalarda doktorum da erkek gibi dedi. Bulantım yoktu çok uykulu geçirdim ilk 3 ayı çevremden hep erkek dediler Gel gör ki kızım oluyor Kimsecikler inanmadı bir tek annesi olarak ben kız demiştim
O yüzden ben de sana kız diyim bari.
Benim geçmişti ilaç kullanmıştım şimdi yine başladı ya. Doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum olmadı doktorun verdiği ilaçlardan kullanacağım mecbur. Pek kullanmak istemiyorum kortizonu.
İnşallah kuzumIns memnun kalirsin cnm
Sorma çok fenalar dimi. Benimki bide sanki hamile olan oymuş gibi bir anda canım çok fena şunu çekti falan diyor.Onlarda bizden cok yemeye hazırlarbenim aksam yemeğinden sonra hiç bisey yiyesim gelmiyo hamile değilken hiç öyle değildi halbuki ama yersem pişman oluyorum o şişkinlik hissi mide yanmasi ac yatarım daha iyi
Ne güzel kötü bi tecrübe yaşamamana sevindim canımİnşallah kuzum gerçekten anlayışlı güleç biri sağolsun. Son kontrolümü kahkaha eşliğinde geçirdik hatta.İlk bulduğum doktorla devam ediyorum başka doktor görmedim ben. Benim için en önemli konulardan biri de normal doğumu desteklemesiydi ne ararsam var mustafa beyde İlaç yanlısı bi doktor değil gereksiz yere test yaptıranlardan da değil özel hastane doktoru ama bi test yapılacaksa mesela devlette de yapabilirsiniz der. Önümüzdeki ay detaylı ultrasona gitmemi istedi artık bana önümüzdeki ay gelme boşuna para verme zaten bebeği görecekler dedi Ben kasımda gideceğim yani mustafa beye bidaha. Sen ne zaman randevu alacaksınn Bakarsın denk geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?