2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hep güzel şeyler duyman beni de sevindirdi doktor ararken çok fazla bilgi bulamamıştım mustafa bey hakkında sadece 2 3 kişiye sorabilmiştim iyi doktor demişlerdi ama tereddüt etmiştim yine de. Sonra gidince bende memnun kaldım. ilgileniyor sağolsun umarım sende memnun kalırsın Medarda da detaylı yapılıyor ama mustafa bey perinatolog görse daha iyi olur dedi bi kağıt verdi orada perinatolog olanların altını çizdi atayım buraya birazdan çekip sana da fikir olur. Bana 15 ekimle 10 kasım arası detaylıya git dedi bende 2 hafta sonrası için randevu alıp kasımda da mustafa beye giderim diye düşünüyorum. İstersen hemen bugünlerde bi randevu al görün yada detaylidan sonra randevu al tercih senin

24. haftaya kadar yapılıyor ayrıntılı

buraya atarsan çok sevinirim canım benim için çok güzel olur. 🏵 randevu mevzusunu da dediğin gibi yapayım bugünlerde bi gidiyim sonra ayrıntılıdan sonradan giderim

buraya atarsan çok sevinirim canım benim için çok güzel olur. 🏵 randevu mevzusunu da dediğin gibi yapayım bugünlerde bi gidiyim sonra ayrıntılıdan sonradan giderim

Perinatolog olanların altı çizili kuzum. Ben ali kahyaya randevu alacağım memnun kalmazsam gülseren hanıma gitmeyi düşünüyorum. Evet evet bence de önden bi görün

Randevu ne zaman alacaksın benim tam 20+3 de gidicem 3 kasima alicam haftaya alicam randevuyu
Detaylı için 20. Haftam 17 ekim cumartesiye denk geliyor ben de ekim 20 gibi almayı düşünüyorum.
24. Haftaya girince de diğer randevumu alacağım kendi doktoruma çünkü 6. Ayda ilaç başlayacağım demişti doktorum

Çok tesekkur ederim canım kendimi çok şanslı hissediyorum (büyük ihtimalle)kızım olacağı için.Yok üzülmedim falan diyor ama ilk söylediğimde yüz ifadesinden anlaşılıyordu ama kendi sorunu. Allah öncelikle sağlıkli ve hayırlı evlat versin inşallah hepimize. Senin cinsiyet belli mi

Benimki erkek canım yüzde yüz dedi doktor inşallah ikincisi kız olur diyorum bende tabi önce sağlıklı hayırlı olsunlar en önemlisi o

Valla çok güzel soylemissin ikisi de kiz ikisi de erkek olup hiç anlaşamayan bir sürü kardeş var Allah'tan hayırlı insan olmalarını dilek lazim

Ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış, ben 5 yıl önce kaç para verdiğimi unuttum kıyaslama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…