2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki erkek canım yüzde yüz dedi doktor inşallah ikincisi kız olur diyorum bende tabi önce sağlıklı hayırlı olsunlar en önemlisi o
Erkek çocuk hemen belli oluyor canim şimdi ki haftada doktor oğlumda direk pipinin resmini çekmişti. Şimdi bizde de zaten doktor pipiyi göremediğimiz için kız diyoruz dedi. Allah gönlüne göre versin canım inşallah senin de ikincisi kız olur

Eki Görüntüle 2698971
Perinatolog olanların altı çizili kuzum. Ben ali kahyaya randevu alacağım memnun kalmazsam gülseren hanıma gitmeyi düşünüyorum. Evet evet bence de önden bi görün
Alikahya cok dolu canım 2 ay sonrasına anca perinatolog randevusu veriyorlar erkenden alman lazımdı onu

Bana da kesin olarak 17. hafta söylediler önce büyük ihtimalle demişti doktor nazlı galiba benimki amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin ❤

Kuzu öyle direkt alamıyorsun perinatalogdan mhrs den bir kadın dogumcuya randevu al onun verdigi kagıtla randevu veriyorlar. Bende haftaya gidicem inş randevu buluruz
Baktım mhrsde öyle yazıyor ama bir arkadaş şey dedi telefonla ara hallediyorlar ben öyle hallettim dedi o yüzden direk aradım bakalım. Peki orada bulamazsam umuttepeye gitsem direk özel muayene alsam perinatolojiden olur mu

Canım ya maşallah gözünaydin. Cok sevindim senın adına Valla Dr kendim bulmuş gibi heyecanlandım. Ayrıntılı bizim gittiğimiz hastanede 400tl miş arkadasta aynı hastaneye gidiyor o söylemişti. 13 ekimde randevumuz. 3lü test için çağırdı ama ben yaptırmıcam 3lü.daha ayrıntılı ya 5 hafta var bizim.

Bızım 2 li iyi cıkınca sanırım 3 lüyü o yuzden demedi.

Benmde 4 hafta var iste 4.5 filan hemen hemen aynı zamanlarda olucaz cnm cok tesekkur ederim

Kızlar selamla.
bugün ilacı geri kustum, elimde yedekte yoktu içemedim. En başa döndüm yani.
4lü sonucu çıkmış. Bi sorun yokmuş çok şükür.
mesajları okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir inşallah

Hadi gozun aydin canim

Kontrolden geldim kizlar, sukur oglusum iyiymis, biraz tombiklesmis annesi gibi .. doktorum cok tatli bi adam normalde de kizmadi ama kizdi gibi aslinda bu kadar kilo almama ama kizis sekli soyle, bak hayatim lutfen dikkat et yediklerine gibi bolca dikkat etmen lazim kilona da yemene de dedi.. biraz da psikolojik olabilir kendini protein ve sebze yemek icin zorlaman lazim dedi, cok gazim oluyor ve bulantim aksamlari hala var dedigimde karbonhidratta yapabilir, protein agirlikli beslenip, yuruyusune de dikkat edersen kendini daha hafif ve zinde hissedeceksin dedi. Senin iyiligin icin soyluyorum cunku bu bebegi zor elde ettik, seker cikarsa cok ugrasirsin, aklin kalir rahat edemezsin dedi, dedim ben de sabahtan beri o yuzden uzuluyorum. Uzulme ama dikkat et dedi.. Simdi 3 hafta sonrasina detayli icin randevu alacagim, 4. Haftanin basinda 27 ekim gibi seker yuklemesi yapilacak, 29 ekimde de doktora gidecegim.. ben de haberler bu sekilde.. bundan sonra daha saglikli beslenecegim insallah

Sorma çok fenalar dimi. Benimki bide sanki hamile olan oymuş gibi bir anda canım çok fena şunu çekti falan diyor. Çook haklısın gece yiyorum sonra kendimi atacak biyer zor buluyorum siskinlikten dönemiyorum eziyet resmen
Benimkide oyle çiğköfteye bayılıyorum ben çok severim resmen her akşam söyleyelim mi diyo gecen dedi yok dedim sonra midem yanıyo emin misin söylemeyelim mi bak ben kendime söylüyorum beni yoldan çıkaran o resmen

Allahım yaa eşlerimizin bu huyları baya benzermiş hayır biz de yoldan çıkmaya yer arıyor gibiyiz sanki

Allahım yaa eşlerimizin bu huyları baya benzermiş hayır biz de yoldan çıkmaya yer arıyor gibiyiz sanki
Evet biraz öyle sonunda midem yanacağını bile bile gecen gün 2 çiğköfte durum yedim sonra sabaha kadar yandı midem o yüzden uzun bi ara veriyorum 4 bucuk yasındaki oğlumda alıştı acı acı yiyo 3 4 bardak su iciyo yerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…