2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç kilo aldın ki kuzu

Ooo aile boyu kaçamak en güzeliii ah mide mide yanmasa bizimde evin karşısında sait var Allahım kopamıyoruz. Bak yine canımı istettin bu sefer kocamın değil senin suçun bunu bil

Kızlar ben mayıs anneleri grubundayım ama büyük ihtimalle Nisan annesi olacağım galiba iki hafta sonra ikili test yapılacak çok kararsızım yaptırma konusunda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Bi kaç arkadasım yaptırmadı pişmanda değil bilmiyorum napıyım teşekkürler

Canım yaptırıp risk yüksek çıkan arkadaşlar pişman ama ben risk yüksek çıksa da pişman olmazdım sebebi ise bu testi çocuğumu aldırmak için değil çocuğuma daha güzel bir hayat sunabilmek adına neler yapabilirim bunları araştırmak öğrenmek onun hayatını nasıl kolaylastirabilirim bunu bilmek içindi. Doğuma kadar sağlıklı olduğunu sanıp doğumda bir problemi olduğunu bilmek benim için daha zor olurdu kendimi önceden herşeye hazırlamak için yaptırdım. Yaptırıp yaptırmamak senin içinden geçene kalmış biz yaptır deriz pişman olursun yada tam tersi o yüzden ben birşey demek istemiyorum

Çok sevindim bebisin iyi olmasına canım ne güzel tatlı dille uyarmış doktorun seni
Ya bende çok severim ama içinde zararlı şeyler var diye yemiyorum ama resmen çiğ köfte krizi yaşıyorum geçen evde yapayım dedim kısıra benzedi

Kızlar selamla.
bugün ilacı geri kustum, elimde yedekte yoktu içemedim. En başa döndüm yani.
4lü sonucu çıkmış. Bi sorun yokmuş çok şükür.
mesajları okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir inşallah
Iyi çok şükür canım bolca yorgun hissediyorum kendimi ne ilacı kullandığın mide bulantısı için mı kullanıyorsun hala sonucunun iyi olmasına da çok sevindim
Yaa ben de alamadığım için sıkıntıdayım . Hamile kalmadan önce 58 dim . Şimdi 53 üm ve hiç kilo almadım
Bende 6 Kilo verdim almıyorum bugün baktım yine vermişim bulantılarım bitti ama almıyorum iyi mı kötü mu bilemiyorum. 5. aydan sonra çok alınıyormuş belki yeni almaya başlarız

Sizin grupta değilim ama iğne batması gibi şeyler olmaya başladı 13 e girince sizde de olmusmuydu

4-5 arasi gidip geliyordu canim, bu sabah tartildigimda 6 kilo aldigimi gordum..
anladım kuzum. Bundan sonra dikkat edersn
Iyi çok şükür canım bolca yorgun hissediyorum kendimi ne ilacı kullandığın mide bulantısı için mı kullanıyorsun hala sonucunun iyi olmasına da çok sevindim
evet tatlım zoferi şimdi içtim kendime geldim karnımı falan doyurdum şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…