2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar 2 akşamdır kasık ağrım vardı . Bugün doktora gittim idrar tahlili yaptı . Enfeksiyon varmış antibiyotik ve şase verdi . Verdi de ben şimdi bu ilaçları içim rahat nasıl kullanıcam ki ilaçlar bana bakıyo ben onlara . Ya bebişime zarar verirse . Zarar verecek olsa doktor yazmazdı tabi ama yinede korkuyorum . Aranızda kullanan oldu mu hiç

Bence rahatça kullanabılırsın enfeksıyon daha zararlı ılactan, ki kullandıgın ılaclar illaki gebelıkte kullanılabılen ılaclardır

Ooo aile boyu kaçamak en güzeliii ah mide mide yanmasa bizimde evin karşısında sait var Allahım kopamıyoruz. Bak yine canımı istettin bu sefer kocamın değil senin suçun bunu bil
Hahaha suçumu kabulleniyorum o zaman yemegi yedim benim midem yanıyo yine halbuki tatli biseyler cekmisti canım aylar sonra

Ay ben dayanamıyorum benim su hayatta en sevdiğim şey kısırida cok severim arada bi yemekten bisey olmaz bence ya

Aaa gerçekten mi doktor bana 20 gün sonra gel dedi ama 19 haftalık oluyo daha mi gec gitsem ki

Ben de tam 22. haftaya aldım randevu, doktorum öyle önermişti

Detayli ultrason fiyatlari ne kızlar sizin bilgisi olan var mi?

400 tl ye aldım bugün randevu ama her yerde değişiyor fiyat. doktorum ile aynı hastane onu yaptırıp sonucu bana gösterirsin ayrıca randevu almana gerek yok dedi ben de başka bir yer aramadım.

Ben 2-3 gündür hıssedıyorum cok şükür
darısı bizlereee
Ben doktoruma sordum bugun 2 maks 3 hafta sonra baslarsin hissetmeye dedi.. ben de hissetmiyorum suanda
o zaman normaldir heralde
Ben ara ara hissediyorum canım sen hissettin mi hiç
yok canım yaa
Bende hissetmedim bide 2. çocukta daha erken hissediliyo diyolar acaba ne zaman hissetcem
Ay bilemiyorum

Kuzum gözün aydın güzel haberler duymak insanın içine su serpiyor hep güzel şeyler duymak nasip olsun insallah ❤ doktorun kilo konusunda kırmadan güzelce uyarmış seviyorum anlayışlı doktorları

Herkes hareketleri hissetti mi
Kuzum ben arada birşey hissediyorum ama kayma gibi değil nasıl tarif edeceğimi bilemedim pıt ediyor sanki ama emin değilim o yüzden tam anlamı ile hissediyorum diyemiyorum. Doktorum bugünlerde hissedebilirsin demişti bekliyorum bende net bir hareketini hâlâ

Hahaha suçumu kabulleniyorum o zaman yemegi yedim benim midem yanıyo yine halbuki tatli biseyler cekmisti canım aylar sonra
Sütlü tatlı yesen belki hafifletir şerbetli şeyler iyice yakabilir miğdeni dikkat et kuzuum

Yaa öyle mi. Doktorum 20 hafta ile 23 hafta arasında randevu almamı istemişti ben 20de almayı düşünüyordum 22yi mi beklesem

Benim yuzum cok feci hale geldi tum yanak alt kisimlar sis iltihapli sivilceler ile doldu yara oldu surekli surekli agrili ici dolu sis sivilceler cikiyor ilacda yasak hicbisey ise yaraniyor disari cikicak yanim kalmadi aynaya bakamıyorum Napicam kizlar ben böyle

Umuttepede direk vermiyo diye biliyorum ben ordan almaya calistim orda da kadın dogum ckıyo sadece onlar yönlendiriyor sanırım yine

Canım sen bilirsin doktoruna sor danış mutlaka hangi haftayı uygun görürse o zaman yaptırırsın. Bekleme şansın varsa bekle kaybın olmaz kazancın olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…