Ben ara ara hissediyorum canım sen hissettin mi hiçHerkes hareketleri hissetti mi
Bence rahatça kullanabılırsın enfeksıyon daha zararlı ılactan, ki kullandıgın ılaclar illaki gebelıkte kullanılabılen ılaclardırHanımlar 2 akşamdır kasık ağrım vardı . Bugün doktora gittim idrar tahlili yaptı . Enfeksiyon varmış antibiyotik ve şase verdi . Verdi de ben şimdi bu ilaçları içim rahat nasıl kullanıcam ki ilaçlar bana bakıyo ben onlara . Ya bebişime zarar verirse . Zarar verecek olsa doktor yazmazdı tabi ama yinede korkuyorum . Aranızda kullanan oldu mu hiç
HahahaOoo aile boyu kaçamak en güzeliii ah mide mide yanmasabizimde evin karşısında sait var Allahım kopamıyoruz. Bak yine canımı istettin bu sefer kocamın değil senin suçun bunu bil
Bende hissetmedim bide 2. çocukta daha erken hissediliyo diyolar acaba ne zaman hissetcemHerkes hareketleri hissetti mi
Ay ben dayanamıyorum benim su hayatta en sevdiğim şey kısırida cok severimÇok sevindim bebisin iyi olmasına canım ne güzel tatlı dille uyarmış doktorun seni
Ya bende çok severim ama içinde zararlı şeyler var diye yemiyorum ama resmen çiğ köfte krizi yaşıyorum geçen evde yapayım dedim kısıra benzedi
Aaa gerçekten mi doktor bana 20 gün sonra gel dedi ama 19 haftalık oluyo daha mi gec gitsem kiKızlar izlediğim bir çok videoda ve okuduğum yazılarda detaylı ultrason için en mükkemmel haftanın 22. Hafta olduğu söyleniyor ben o yüzden o haftaya alıcam randevuyu. 22 ye kadar bebeğin her yeri eksiksiz oluşmuş oluyormuş sadece büyüyüp gelişecekmiş devamında ☺ Sizlere de söylemek istedim
Kızlar izlediğim bir çok videoda ve okuduğum yazılarda detaylı ultrason için en mükkemmel haftanın 22. Hafta olduğu söyleniyor ben o yüzden o haftaya alıcam randevuyu. 22 ye kadar bebeğin her yeri eksiksiz oluşmuş oluyormuş sadece büyüyüp gelişecekmiş devamındaSizlere de söylemek istedim
Detayli ultrason fiyatlari ne kızlar sizin bilgisi olan var mi?
SabırsızlanıyorumBenim de 17 Ekim de ya ben de 13 Eylül de gördüm en son
Ben dayanamadim valla
HayirHerkes hareketleri hissetti mi
darısı bizlereeeBen 2-3 gündür hıssedıyorum cok şükür
o zaman normaldir heraldeBen doktoruma sordum bugun 2 maks 3 hafta sonra baslarsin hissetmeye dedi.. ben de hissetmiyorum suanda
yok canım yaaBen ara ara hissediyorum canım sen hissettin mi hiç
Ay bilemiyorumBende hissetmedim bide 2. çocukta daha erken hissediliyo diyolar acaba ne zaman hissetcem
Kuzum gözün aydın güzel haberler duymak insanın içine su serpiyor hep güzel şeyler duymak nasip olsun insallahKontrolden geldim kizlar, sukur oglusum iyiymis, biraz tombiklesmis annesi gibi.. doktorum cok tatli bi adam normalde de kizmadi ama kizdi gibi aslinda bu kadar kilo almama ama kizis sekli soyle, bak hayatim lutfen dikkat et yediklerine gibi bolca dikkat etmen lazim kilona da yemene de dedi.. biraz da psikolojik olabilir kendini protein ve sebze yemek icin zorlaman lazim dedi, cok gazim oluyor ve bulantim aksamlari hala var dedigimde karbonhidratta yapabilir, protein agirlikli beslenip, yuruyusune de dikkat edersen kendini daha hafif ve zinde hissedeceksin dedi. Senin iyiligin icin soyluyorum cunku bu bebegi zor elde ettik, seker cikarsa cok ugrasirsin, aklin kalir rahat edemezsin dedi, dedim ben de sabahtan beri o yuzden uzuluyorum. Uzulme ama dikkat et dedi.. Simdi 3 hafta sonrasina detayli icin randevu alacagim, 4. Haftanin basinda 27 ekim gibi seker yuklemesi yapilacak, 29 ekimde de doktora gidecegim.. ben de haberler bu sekilde.. bundan sonra daha saglikli beslenecegim insallah ❤
Kuzum ben arada birşey hissediyorum ama kayma gibi değil nasıl tarif edeceğimi bilemedim pıt ediyor sankiHerkes hareketleri hissetti mi
Sütlü tatlı yesen belki hafifletir şerbetli şeyler iyice yakabilir miğdeni dikkat et kuzuumHahahasuçumu kabulleniyorum o zaman yemegi yedim benim midem yanıyo yine halbuki tatli biseyler cekmisti canım aylar sonra
Yaa öyle mi. Doktorum 20 hafta ile 23 hafta arasında randevu almamı istemişti ben 20de almayı düşünüyordum 22yi mi beklesemKızlar izlediğim bir çok videoda ve okuduğum yazılarda detaylı ultrason için en mükkemmel haftanın 22. Hafta olduğu söyleniyor ben o yüzden o haftaya alıcam randevuyu. 22 ye kadar bebeğin her yeri eksiksiz oluşmuş oluyormuş sadece büyüyüp gelişecekmiş devamında ☺ Sizlere de söylemek istedim
Yok ya daha erken normlsen kaç haftalıktın
Bende hissetmedim acaba bende mi bi tuhaflık var
Umuttepede direk vermiyo diye biliyorum ben ordan almaya calistim orda da kadın dogum ckıyo sadece onlar yönlendiriyor sanırım yineBaktım mhrsde öyle yazıyor ama bir arkadaş şey dedi telefonla ara hallediyorlar ben öyle hallettim dedi o yüzden direk aradım bakalım. Peki orada bulamazsam umuttepeye gitsem direk özel muayene alsam perinatolojiden olur mu
Ben de dayanamam büyük ihtimalle en iyi ihtimalle 10 güne giderimSabırsızlanıyorum
Herkes hareketleri hissetti mi
Kuzum gözün aydın güzel haberler duymak insanın içine su serpiyor hep güzel şeyler duymak nasip olsun insallah❤ doktorun kilo konusunda kırmadan güzelce uyarmış seviyorum anlayışlı doktorları
Kuzum ben arada birşey hissediyorum ama kayma gibi değil nasıl tarif edeceğimi bilemedim pıt ediyor sankiama emin değilim o yüzden tam anlamı ile hissediyorum diyemiyorum. Doktorum bugünlerde hissedebilirsin demişti bekliyorum bende net bir hareketini hâlâ
Sütlü tatlı yesen belki hafifletir şerbetli şeyler iyice yakabilir miğdeni dikkat et kuzuum
Yaa öyle mi. Doktorum 20 hafta ile 23 hafta arasında randevu almamı istemişti ben 20de almayı düşünüyordum 22yi mi beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?