2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Midem bana düşman galiba ya 3 gündür ilaca rağmen midem bulanıyor bu nasıl birşey ağlayasım geliyor artık

Bir ben öğrenemedim herhalde tahmin bile yok

K KurkmantoluS bende 2 gündür hissediyorum ara ara. göbeğimin tam altında balık gezer gibi kımıl kımıl çok garip bir his. Ama çok güçsüz daha. Elimle hissedemiyorum mesela.

Canım sen bilirsin doktoruna sor danış mutlaka hangi haftayı uygun görürse o zaman yaptırırsın. Bekleme şansın varsa bekle kaybın olmaz kazancın olur bence ❤
Kuzum 20 hafta ile 23 hafta arasında bana uygun bir tarihte gidebilirmişim öyle dedi özellikle bi hafta tarihi vermedi 15 ekimle 10 kasım arası git dedi

Hiç bisey yemedim soda içiyorum şerbetli tatli sevmiyorum zaten hiç yarin bi tatli yapıyım en iyisi

Sizin ordaki hastane nasıl bilmiyorum canım ama ben gidip aldım. Doktor baya bi muayene etti sonra sekreteri verdi. Zaten bir günde 5 6 ayrıntılı alıyorlarmış. Son haftalarda anca verebildiler.
Burada da o şekilde olduğu söyleniyor muayene sonrası detaylı için randevu veriyorlarmış galiba bi arayıp öğreneceğim

Hangi şehirde oturuyosn canım ben çok kolay aliyorum aslinda
Kocaeli de oturuyorum kuzum perinatolojiden randevu almak istiyorum ama direk randevu vermiyorlar ilk önce kadın doğuma randevu almak gerekiyormus

Hiç bisey yemedim soda içiyorum şerbetli tatli sevmiyorum zaten hiç yarin bi tatli yapıyım en iyisi
Sende bendensin demek şerbetli tatlı bende sevmiyorum nadir sevdiğim 1 2 çeşit var sütlü tatlılar candır benim için

Bende bunu bi defa yaşamıştım. Bebek olsa tekrar olurdu diyede düşündüm. Çevremde hissetmediğimi söyleyince nasıl yani bilmem ne diyorlar stres oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…