2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı haberlerle dön inşallah canım benim de haftaya çok sabırsızlanıyorum
Kuzmm çok şükr bebeğimn durmu iyiymiş bin şükr Cinayeti yine göstermedi kuzmm bennnmm yaaa uygun bir pozisyona hiç gelemdi dr ne yapsada tahlil istediler benden perinotojiye de sıra aldrdı doktorum çok iyiydi bu dr daha bununla devam edecmm inşallah pazartesi tekrar gidcm sonuçlar için birdaha gttgmde bakarsa cinsiyete inşallah görürse haber edecm kuzm

Bir süredir biseyler hissediyordum ama emin olamadım dün gece baya kıpırtı oldu bugünde aynen devam etti bende bugün emin oldum.❤
Ilerleyen zamanlarda o kadar güzel oluyo ki ilk hamileliğimde oğlumun kafası yukarıdaydı aşağıdan ayaklarıyla bi ittirirdi kafasının şekli oyle bi çıkardı ki nasıl belirgin olurdu

Ilerleyen zamanlarda o kadar güzel oluyo ki ilk hamileliğimde oğlumun kafası yukarıdaydı aşağıdan ayaklarıyla bi ittirirdi kafasının şekli oyle bi çıkardı ki nasıl belirgin olurdu
Oyyy o günler gelsin yaaa.
Böyle dokunayım orayı hissedip oradan tekmelesin falan. Nebileyim dışarıdan kafasını dikti aa ayağını dikti falan diye fark edeyim çok istiyorum çoook❤

Tek.kacamagim cigkofte baska bende dikkat ediyorum valla ne yalan soyleyim ilk hamileliğimde bende 8 kilo almıştım suan almadim hic bakalım kaçla bitircem

Aa bak @Atart bi tane daha ekstradan mı yapacaksınız canım eba dışında yani kademe neydi

Canım normalde tüm 5 leri bir sınıf tüm sekizleri bir sınıf gibi birleştirerek yapıyorduk. Haftada 6 saatcik dersim vardı ve ek derste de gözüm yoktu açıkçası. Ama arkadaşlar ek ders almak istediler müdüre baya baskı yaptılar o da tüm sınıfları ayırdı aynı okuldaki gibi program yaptı 23 saat online dersim var hem eba da hem zoomda karışık. Bilmiyorum minnoş bünyem onca saat pc başında kalmayı kaldırabilecek mi göreceğiz

M Melekogretmencnn benim esim de basliyor meslek lisesinde. Bi de benim dersler de artack nasil yapicam bilmiyorum
Allah kolaylık versin canım hepinize. Hamileyken calısmak cok zor. Bazen diyorum atanmış olaydım nasıl çalışırdım çünkü ben gün boyu devamlı yatıyorum bulantı kusma halsizlik uyku nefes darlıgım bide ilk haftalar aşırı kanamalı geçti falan. Eşinin branşı ne canım senin branşın ne?

Benim tarih eşimin iklimlendirme senle eşinin neydi kuzum? Benim de gecmedi bulantilarim iki gundur basagrim da var hamile gibi degil hasta gibiyim

Kizlzr moralim baya bozuk babamin rahatsizliklari vsrdi doktr kolonoskopi ve endskopi istedi bunlari yeni arastirdim kanser taramasiymis ve babamda kolon kanssri belirtileri var persembe yapılacak Allah im insalalh temiz çıkar
Kuzum geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz gelir

Benim tarih eşimin iklimlendirme senle eşinin neydi kuzum? Benim de gecmedi bulantilarim iki gundur basagrim da var hamile gibi degil hasta gibiyim
Ben de öyleyim cogu kisi öyle. Bebekler büyüdükce vitaminler onlara gidiyor öyle hissediyoruz. Ara ara gelen carpıntılar bas dönmeleri el ayak bosalmalari biktirdi mesela bu ara. Ben de İngilizceciyim bu arada atanmıs olsam asla calısamazdim, bi ise yaradı atanmamak

Geceleri hep karnim acikiyor ya kızlar bole olan varmi
Bunlar güzel seyler, dert etme acıkacak tabi. Benim cektiklerimin yanında seninkileri okumak garip oluyo kiloymus varismis selülitmiş ne biliyim takma bunlara cidden zor hamilelik geçirenler var aramızda

Aldığın zaman haber edermisin hangi marka model alacagini

Canim bugun aldik makineyi arcelik 3883kt markası 3.350 ye 8 kilo cocuk odasida yaptıracağım icin cok pahali bisey almadim 120 dairelik bi sitede oturuyorum komşuların çoğunda arçelik vardi aynısından kullanıp memnjn kalanlar var bakalim insallah bende memnun kalirim

Bu durum beni mutsuz ediyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…