Beko d90 öneririm ben de cok memnunum düsünen varsaCanim bugun aldik makineyi arcelik 3883kt markası 3.350 ye 8 kilo cocuk odasida yaptıracağım icin cok pahali bisey almadim120 dairelik bi sitede oturuyorum komşuların çoğunda arçelik vardi aynısından kullanıp memnjn kalanlar var bakalim insallah bende memnun kalirim
Ben kolay geciriyorum ama benimde riskim büyük bi pihti atarsa öteki tarafi boyladım demekBunlar güzel seyler, dert etme acıkacak tabi. Benim cektiklerimin yanında seninkileri okumak garip oluyokiloymus varismis selülitmiş ne biliyim takma bunlara cidden zor hamilelik geçirenler var aramızda
Beni de hem de cok.. psikolojik olarak cöküyor insan anlıyorum. Son 4,5 ay diye kendimi telkin ediyorum sanki azmış gibi. Allah dayanma gücü versin hepimize. İnan cok zorlandıgım günler oluyor bugun mesela saatlerce çektim.Bu durum beni mutsuz ediyor ama
Sagol cnm aminİnsallah guzel sonuclarbalirsiniz canim
Aynen ben de diyorum calısamazmısım atansam. Keyfim yok hiç benim de ya. Allah dayanma gücü versin hepimize.Allah kolaylık versin canım hepinize. Hamileyken calısmak cok zor. Bazen diyorum atanmış olaydım nasıl çalışırdım çünkü ben gün boyu devamlı yatıyorum bulantı kusma halsizlik uyku nefes darlıgım bide ilk haftalar aşırı kanamalı geçti falan. Eşinin branşı ne canım senin branşın ne?
En basından beri bunu diyorsun. Dirayetli ol o zaman yine yapabilirsin. Ben 5 kilo aldım. Bana doktorum hiç de cok falan demedi. Ki boyum 1.62. Kilom 60 oldu. Bnmde baska hastalıgım var o yüzden de cabuk alıyorum ilac aldigim icin.. Bende korkuyorum ama napiyim bebek iyi olsun. Kilo bu verilir.Esim diyor cok yiyorsun eski kilolu haline yaklastin haberin olsun kilo aliyosun Surekli diyor psikolojim.bozuldu eski halime donmek en buyuk korkumken onun gibi olmaya basladin denilince kendimi cok kotu hissettim bogazimi durduramıyorum.
Ustelik pihti atmamasi için kilo almamam da lazimmis 4 doktora gittim 4 ude sakin kilo alma cok dikkat et 3.5 kilo cok almışsın diyetisyene git spor yap dediler. Kilomu gorunce sasiriyolar 80 kilo oldum yine boy 176 ama ideal kilom 67 .
Taktilar kiloma herkes el birligiyle alma alma doktorlarda eşimde.. bende cok üzülüyorum takmayi bırakmıştım her gittiğimde doktor yüzüme vurunca esimde sonra uzulmemem icin kendim dikkat ediyim cok almiyim diye uyardi . Simdi dahada üzüldüm.. hakli çok yiyorum durduramıyorum Napicam ben sasirdim .. zararli besleniyorum porsiyonlarım büyük.. gecede acikip atistiriyorum bu gidisle 100 kilo olucam ben .. acilen karar vermeliyim kendi kendime ve ceki duzen verip saglikli yasama geri donmem sart
Kolay verilse keske verilmiyoki aylarca ac kaldim agladim deli gihi spoe yaptım yine istedigim kiloya inemedim bence normal sınırdasın ondan olablr ben 80 olmusum ondan fok diyolar sanrm bide pihti riskini arttirdigi için. Ne hastaligin var cnm tabiki onemli olan saglikla bebeklerimizi kucaklamamz insEn basından beri bunu diyorsun. Dirayetli ol o zaman yine yapabilirsin. Ben 5 kilo aldım. Bana doktorum hiç de cok falan demedi. Ki boyum 1.62. Kilom 60 oldu. Bnmde baska hastalıgım var o yüzden de cabuk alıyorum ilac aldigim icin.. Bende korkuyorum ama napiyim bebek iyi olsun. Kilo bu verilir.
Anksiyete, panik atak var. Yasamayanin bilemeyeceği kadar ağır bi hastalık. İlaçsız olmuyor malesefKolay verilse keske verilmiyoki aylarca ac kaldim agladim deli gihi spoe yaptım yine istedigim kiloya inemedim bence normal sınırdasın ondan olablr ben 80 olmusum ondan fok diyolar sanrm bide pihti riskini arttirdigi için. Ne hastaligin var cnm tabiki onemli olan saglikla bebeklerimizi kucaklamamz ins
Erkek gibi geldi banaKızlar merhaba bebeğim 14haftalık oldu 12.haftada kendi doktorum 16dan önce cinsiyet bilgisi vermiyorum 16da görüşürüz dedi bende bugün başka bir doktora gözüktüm cinsiyet tahmini verebilir mi diye net göremiyorum 16da belli olur dedi oda sizlerin çoğu öğrenmişsinizdir tahminde bulunabilirmisin bizede☺ İlk foto 12.hft usg diğeri 14hft usg☺
Allah gönlüne versin canim. Benimki kız ama bunda cikinti var gibi benimkinde bisey yoktu bu haftalardaBenimde hissim öyle , bugünkü doktor kendi hastası olmadığım için pek ilgilenmedi illa bir tahmin istiyorsan kız gibi ama kesin değil dedi hareket etmiyor göremiyorum zaten 16da belli olur cinsiyet bu haftalar yanılma oluyor dedi
BEnde çıkıntı görüyor gibiyim nasip tam bacak arasını göremedikAllah gönlüne versin canim. Benimki kız ama bunda cikinti var gibi benimkinde bisey yoktu bu haftalarda
Ay benim boyum 1.56 67 kilo ile hamile kaldım ben öleyim o zamanEn basından beri bunu diyorsun. Dirayetli ol o zaman yine yapabilirsin. Ben 5 kilo aldım. Bana doktorum hiç de cok falan demedi. Ki boyum 1.62. Kilom 60 oldu. Bnmde baska hastalıgım var o yüzden de cabuk alıyorum ilac aldigim icin.. Bende korkuyorum ama napiyim bebek iyi olsun. Kilo bu verilir.
Aynen benimkide takmıyor o yüzden heraldeAy benim boyum 1.56 67 kilo ile hamile kaldım ben öleyim o zamanson kontrolde ilk defa gebe kaldığım kilonun üzerine çıkmıştım 68.4 çıktım tartıda doktor bana kilolusun demeyi bırak zayıfsın dedi. 3 Yıldır zayıfsın denilmiyordu ama harika geldi genelde kilon iyi derlerdi ben şikayet edince. Hamile kalınca artık hiç önemsemiyorum hatta niye kilo almıyorum diye sinir olmaya başlamıştım bu ay alınca rahatlama geldi
Hadi ya, ama artık ekime girdik, şöyle bi başlasaydı yağmurlar, sonbahar havası, yaprak dökümü, ah ne severimYine haftaya sıcaklar geliyormuş bi serinleyemdi
Ayyyy canım çok sevindim m, bebek iyi ya gerisini boşver elbet öğrenirsin cinsiyetiKuzmm çok şükr bebeğimn durmu iyiymiş bin şükr Cinayeti yine göstermedi kuzmm bennnmm yaaa ❤❤ uygun bir pozisyona hiç gelemdi dr ne yapsadatahlil istediler benden perinotojiye de sıra aldrdı doktorum çok iyiydi bu dr daha bununla devam edecmm inşallah pazartesi tekrar gidcm sonuçlar için birdaha gttgmde bakarsa cinsiyete inşallah görürse haber edecm kuzm
Hayırlı olsun canım fiyatı uygunmuş bende çok pahalı bişey alamam zaten bakalım bende eşimi ikna edeyimCanim bugun aldik makineyi arcelik 3883kt markası 3.350 ye 8 kilo cocuk odasida yaptıracağım icin cok pahali bisey almadim120 dairelik bi sitede oturuyorum komşuların çoğunda arçelik vardi aynısından kullanıp memnjn kalanlar var bakalim insallah bende memnun kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?