2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beko d90 öneririm ben de cok memnunum düsünen varsa

Bunlar güzel seyler, dert etme acıkacak tabi. Benim cektiklerimin yanında seninkileri okumak garip oluyo kiloymus varismis selülitmiş ne biliyim takma bunlara cidden zor hamilelik geçirenler var aramızda
Ben kolay geciriyorum ama benimde riskim büyük bi pihti atarsa öteki tarafi boyladım demek ultra riskliyim doktorlara göre. Kiloma takiyordum ama doktorlarda takiyo 4 doktora gittim hepside kilo almaman lazim yememen lazim diyetisyene git ve yuruyus egzersiz spor yap diyolar pihti atma riski dahada yükselirmiş yoksa dahada riskliymis . Simdiden 80 kiloyum . Görüntü den cok saglik olarak almamam gerektiğini bilip Surekli yemeyi durrduramamm kotu oluyor kendimi tutmam Lzzim tutamıyorum 6bdan sonra yemek yeme yasak diyolar meyve bile yasak diyolsr ben hala cikolata yiyorum arada

Aynen ben de diyorum calısamazmısım atansam. Keyfim yok hiç benim de ya. Allah dayanma gücü versin hepimize.

Esim diyor cok yiyorsun eski kilolu haline yaklastin haberin olsun kilo aliyosun Surekli diyor psikolojim.bozuldu eski halime donmek en buyuk korkumken onun gibi olmaya basladin denilince kendimi cok kotu hissettim bogazimi durduramıyorum.
Ustelik pihti atmamasi için kilo almamam da lazimmis 4 doktora gittim 4 ude sakin kilo alma cok dikkat et 3.5 kilo cok almışsın diyetisyene git spor yap dediler. Kilomu gorunce sasiriyolar 80 kilo oldum yine boy 176 ama ideal kilom 67 .
Taktilar kiloma herkes el birligiyle alma alma doktorlarda eşimde.. bende cok üzülüyorum takmayi bırakmıştım her gittiğimde doktor yüzüme vurunca esimde sonra uzulmemem icin kendim dikkat ediyim cok almiyim diye uyardi . Simdi dahada üzüldüm.. hakli çok yiyorum durduramıyorum Napicam ben sasirdim .. zararli besleniyorum porsiyonlarım büyük.. gecede acikip atistiriyorum bu gidisle 100 kilo olucam ben .. acilen karar vermeliyim kendi kendime ve ceki duzen verip saglikli yasama geri donmem sart

En basından beri bunu diyorsun. Dirayetli ol o zaman yine yapabilirsin. Ben 5 kilo aldım. Bana doktorum hiç de cok falan demedi. Ki boyum 1.62. Kilom 60 oldu. Bnmde baska hastalıgım var o yüzden de cabuk alıyorum ilac aldigim icin.. Bende korkuyorum ama napiyim bebek iyi olsun. Kilo bu verilir.

Kolay verilse keske verilmiyoki aylarca ac kaldim agladim deli gihi spoe yaptım yine istedigim kiloya inemedim bence normal sınırdasın ondan olablr ben 80 olmusum ondan fok diyolar sanrm bide pihti riskini arttirdigi için. Ne hastaligin var cnm tabiki onemli olan saglikla bebeklerimizi kucaklamamz ins

Anksiyete, panik atak var. Yasamayanin bilemeyeceği kadar ağır bi hastalık. İlaçsız olmuyor malesef

Kızlar merhaba bebeğim 14haftalık oldu 12.haftada kendi doktorum 16dan önce cinsiyet bilgisi vermiyorum 16da görüşürüz dedi bende bugün başka bir doktora gözüktüm cinsiyet tahmini verebilir mi diye net göremiyorum 16da belli olur dedi oda sizlerin çoğu öğrenmişsinizdir tahminde bulunabilirmisin bizede İlk foto 12.hft usg diğeri 14hft usg

Eklentiler

• 22220E38-5EC9-4DE9-B36F-69F56E369091.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 08D1B40B-625E-4C14-ABEB-14AF4D5106DF.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 36
Erkek gibi geldi bana

Benimde hissim öyle , bugünkü doktor kendi hastası olmadığım için pek ilgilenmedi illa bir tahmin istiyorsan kız gibi ama kesin değil dedi hareket etmiyor göremiyorum zaten 16da belli olur cinsiyet bu haftalar yanılma oluyor dedi

Allah gönlüne versin canim. Benimki kız ama bunda cikinti var gibi benimkinde bisey yoktu bu haftalarda

Ay benim boyum 1.56 67 kilo ile hamile kaldım ben öleyim o zaman son kontrolde ilk defa gebe kaldığım kilonun üzerine çıkmıştım 68.4 çıktım tartıda doktor bana kilolusun demeyi bırak zayıfsın dedi. 3 Yıldır zayıfsın denilmiyordu ama harika geldi genelde kilon iyi derlerdi ben şikayet edince. Hamile kalınca artık hiç önemsemiyorum hatta niye kilo almıyorum diye sinir olmaya başlamıştım bu ay alınca rahatlama geldi

Aynen benimkide takmıyor o yüzden heralde böyle giderse az kilo alirsin cnm ne güzel ben bi 15-20 yi bulcam gibi

A
Ayyyy canım çok sevindim m, bebek iyi ya gerisini boşver elbet öğrenirsin cinsiyeti ben de henüz bilmiyorum cinsiyeti perşembe gitcem kontrole ama yıne öyle bi evham yapıyorum ki nasıl dayancam perşembeye bilmiyorum, Allahım inşallah ben de senin gbi güzel haberlerle dönerim

Merhaba kızlar dün doktora gittim 16 hafta 4 günlük . Çok şükür herşey yolundaymış şiddetli baş ağrılarımın sebebi ya migren yada alerjiden kaynaklanan bir durum olabilirmiş. Parol alabileceğimi ve bir zararının asla olmadığını söyledi. Bebek 18 cm 168 gr olduğunu söyledi herşey yolunda dedi. Umarım herkes iyidir yaşadığım sağlık sorunlarından giremiyordum hiç.
21. Haftada detaylı ultrasona giricem bu arada ben 2li test haricinde hiçbir test yaptırmadım başka 2li iyi çıkınca ve detaylı ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği vs herşey normal olunca diğerlerini yaptırmamım gereği olmadığını söyledi ki bende yaptırmak taraftarı değildim benim için farkeden birşey olmayacaktı çünkü.

Hayırlı olsun canım fiyatı uygunmuş bende çok pahalı bişey alamam zaten bakalım bende eşimi ikna edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…