2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Pendik medipol da 380 Di sanırım Pendik şifa da 400 müş arkadaş yaptırmış. Pendik yüzyılda tek bebekse 500 ikizse 600 küsür dediler

Bence de ya tek dert kilo olsun demi.
ama çatlaktan biraz korkmuyor değilim krem sürmeye başladım ben inşallah işe yarar
Insallah yarar canim, surmeye devam et muhakak, benim hali hazirda catlaklarim da var, eskiden biraz tombiktim bide cok hizli kilo alabildigim icin:) ama ben de haftada 2-3 krem suruyorum, keske hergun sursem tabi

Insallah yarar canim, surmeye devam et muhakak, benim hali hazirda catlaklarim da var, eskiden biraz tombiktim bide cok hizli kilo alabildigim icin:) ama ben de haftada 2-3 krem suruyorum, keske hergun sursem tabi
Bende de var çatlak ama allahtan göbekte yoktu bide orda çıkmasın sen hangi kremi sürüyon bebişim

Ben 2 tane doktor adi duydum, riza madazli-sanirim muayene 800 tl, digeri de recep has bu da sanirim 900 tl. Ben riza ya gidecegim, ozel saglik sigortam umarim%40ini karsilicak

Canim ben mustela aldim, onu kullaniyorum. Bi de bio-oil aldim biraz daha buyuyunce gobegim bunu hindistan cevizi yagi ile kristirip surmeyi dusunuyorum sen ne kullaniyorsun?
Ben direk Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ya inşalalh işe yarıyordur

Kızlar hamilelikte tereyağ yemek zararlı değildir demi. Çiğ tereyağ.

Bizim ozel sigortmiz var oglumdada bi, ödedik sigorta faturayı gönderdik bize odedi ..kızımda da öyle olacak haftaya cuma b3nim detayli rabbim hayirli haberlerlr dönmeyi nasip eylesin.

Kesin yariyordur cogu arkadasim kullandi benim ama ben yagli hissini cok sevmiyorum o sebeple henuz baslayamadim ona
Kuzu yağlı gibi hissettirmiyor ki bence kremden daha güzel. Hemen emiyor zaten kıyafetim faaln hiç yağ olmuyor. Bide missss gibi kokuyorrr

Kuzu yağlı gibi hissettirmiyor ki bence kremden daha güzel. Hemen emiyor zaten kıyafetim faaln hiç yağ olmuyor. Bide missss gibi kokuyorrr
Yaaa bak bu beni cok sasirtti ben normalde yagli bisi oldugu icin yagli hissi birakir diye dusunuyordum bi deneyeyim bakalim

Sevindim ya darisi basima dokunuyorum hic bisiy hssetmiyorum ins iyidir nasl dayancm bilmem iyimi dglmi diye merakta kalarak 18.hafta doluyo yarin bi kere hissettim sanrm vlla hissedince ibsan iyi oldugunu anlayip rahatlar baya darisi başıma insllh ins detayli lar iyi çıkar

Hissedersin kuzum sende yavaş yavaş hareketleniyor bebişler. Harekete başlayınca da uzun süre hissetmemek kötü oluyor hepsi ayrı bir dert

Canım hergün mü kullanıon yada duştan duşa mı nasıl kullanıon
kuzum dün geçti elime her gün akşam sürerim diye düşünüyorum
Yaaa bak bu beni cok sasirtti ben normalde yagli bisi oldugu icin yagli hissi birakir diye dusunuyordum bi deneyeyim bakalim
Dene kuzum bence rahatsız olmazsın. Onlarında farkı var mı bilmiyorum ama benimki soğuk sıkım denenden

Bende 52 ile hamile kaldım şimdi 56.5. olmuşum son iki haftada 4 kilo almışım göbek deliğinden asagisi öyle güzel kasiniyoki sanırım çatlamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…