2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır eleştirmiyorum ne münasebet niye yaptirmiyosunuz kızlar diyorum özellikle yaptırın diye bisey mı dedim yanlış anlaşılmasın lütfen soruyorum evet yani hiç şekerli seyler tuketmiyo musunuz diye benim bildiğim bi zararı yok o yüzden soruyorum

Aynı oran olduğunu düşünmüyorum öyle olsa çikolata yşyin gelin derlerdi aynı etki olsaydı
Illaki aynı etki değildir ben yanlış anlaşıldım daha fazla bisey demek.istemiyorum ben yaptrmayana yaptırın demiyorum ki ben ilk hamileliğimde doktora sormuştum bana aynı şeyi demişti o.yuzden boyle yazmıştım ters de yazmadım gayet gülerek söyledim ama insanları yargilayamazsiniz diye sert bi çıkışa maruz kaldım

Yazı olarak konuştuğumuz icin birbirimizi yanlış anladık sanırım konussak nasıl konuştuğumuz bello olurdu sağlık olsun

Yaptırana da yaptırmayana da saygı duyuyorum canım ama yaptırmayan için tatlı yemiyor mu gazoz içmiyor mu vs herkesin kendi tercihi yaptıranın da yaptırmayanında kendince haklı sebepleri var

Yaptırana da yaptırmayana da saygı duyuyorum canım ama yaptırmayan için tatlı yemiyor mu gazoz içmiyor mu vs herkesin kendi tercihi yaptıranın da yaptırmayanında kendince haklı sebepleri var
Evet Bende bunu sordum ozellikle cok karşı olanların sebebini merak ettim belki bilmediğim bisey varsa diye

Evet Bende bunu sordum ozellikle cok karşı olanların sebebini merak ettim belki bilmediğim bisey varsa diye
Peki şöyle bir şey saydığınız şeylere eş değerse neden çikolata yiyin gelin bakalım demiyorlar illa içeceği içtiriyorlar neden insanlar çikolata yiyince bir şey olmuyor o içeceği içince midesi bulanıyor kötü oluyorlar

Iste bende soruyorum ya acaba başka nedeni mi var diye kolayı gazozuda ac içsek illa mide bulandırır kotu yapar yada şekeri olan kişilerde mi bu etkiler oluyo neyse canım ben yazarken yanlış yazdım elimde baska bi iş vardi o sırada yazdim yanlış anlaşılacağını düşünerek yazmadim

Önemli değil canım belki de yazı kaynaklı yanlış anlaşıldı dediğin gibi tetanoz aşısında da doktorlar ikiye ayrılıyor bizim de farklı görüşe sahip olmamız gayet normal

Kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğim iyi çıktı çok şükür ama son anda bebeğe giden kan akımı zayıf sol tarafta dedi ama sağ taraf iyi dedı neyse tam cıkacakken tekrar sordum sol taraf zayıf ama sağ taraf da cok iyi değil dedi ecopirin kullan ıkı hafta sonra yıne gel dedi. Ben sormasam böyle bişey demeyecektı canım sıkıldı bu duruma

Önemli değil canım belki de yazı kaynaklı yanlış anlaşıldı dediğin gibi tetanoz aşısında da doktorlar ikiye ayrılıyor bizim de farklı görüşe sahip olmamız gayet normal
canan Karataya bununla ilgili açılmış çok dava var. Sen açlık tokluk bakıyormuşsun doktorun yeterli görmüş. Ben 3 farklı doktora gidiyorum ikisi özel biri devlet. Hepside yaptır dedi yaptıracağım bende.

Yaptır canım ben yaptırana yaptırmayın demiyorum ki herkesin kendi hür iradesi

Doktorlar bazen önemsemiyor kararsız kalıyor canım maalesef

sanırım bu bende çıkan şeyle aynı. bana da direnç var coraspirin kullan demişlerdi devam ediyorum. daha Perinatologdan detaylıya girmedim. tek taraflı da sıkıntı olmuyor demişti doktorum. dert etme 24 haftaya kadar düzelir

Şöyleki her defasinda 50 gr lik seker alman gerekiyor ama yedigin cikolata baklava vs de kim nerden bilcek kac gr seker var.standart bir uygulama olun diye o sekerli suyu veriyor gramaji net.Buna karsi cikan yabanci doktorlar da var ama onlar da Karatay gibi hamilelikte zaten sekerin dengesini bozacak herseye karsi, yani zaten cok temiz beslenmen gerekiyor.Burda arkadasin bahsettigi durum da bu hani o kadar temiz beslenmeyip seker yuklemeye gelince inanlimaz zararliymis gibi konusulmasina parmak basmis.

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırdım. Öyle saatlerce aç da kalmadım. Akşam saat 8'de yemek yemiştim sabaha kadar başka bişey yemedim zaten uykuyla geçti çoğu. Sabah da gittim önce kan verdim sonra şekerli bi su içirdiler ama ne midem bulandı ne başım döndü. Hatta şöyle söyliyim normal zamanda içtiğim limonlu soda dahi bu içtiğim sudan daha şekerlidir heralde. Öyle aman aman şekerli gibi gelmedi. Hatta daha önce şeker yüklemesi sırasında ayılan bayılan kişiler olduğunu okuduğum için tereddütte kalıp doktoruma kaç gram glikoz verdiklerini sordum, acaba bana az mı verdiler diye. 75 gram vermişler. Birer saat arayla 2 defa kan verdim. Saat 10 buçuk gibi bitti gidip yemeğimi yedim. Maalesef 1.saatte verdiğim kanda değer yüksek çıktı. Henüz doktoruma gidemedim ama kendi kendime diyete başladım.

Gerçekten benim yediğim çikolatalar gofretler tat olarak daha şekerli. Doktor değilim bilemem etkisini ama 2 ayrı doktor da şeker yüklemesi yaptırmamı istedi benden. Bu kadar doktor bebeklerimizin zarar görmesini istemiyodur diye düşünüyorum

Bende ilkinde totalde 9 kilo almıştım ama sanki bunda daha çok alcam. Seriye bağladım kiloyu şu sıralar 300 500 gram alıyorum hergün..

Evet direnç sanırım benim dediğim de düzelir inşallah

Bebekleriniziin boyu ve kilosu nasıl çıktı kızlar benimki biraz minyon gibi geldi 413 gr 24 cm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…