- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Geçmiş olsun cnm.Malesef eşim pozitif Kizlar 2.5 yasinda oğlum ve bende bi belirti yok ama moralim bozuldu
Hayır eleştirmiyorum ne münasebet niye yaptirmiyosunuz kızlar diyorum özellikle yaptırın diye bisey mı dedim yanlış anlaşılmasın lütfen soruyorum evet yani hiç şekerli seyler tuketmiyo musunuz diye benim bildiğim bi zararı yok o yüzden soruyorumCnm senın yazdıklarından hiçte sorup öğrenme gibi bsy hissetmedim ben. Sen niye yaptırmıyorlar sanki gazoz kola içmediler mi tatlı çikolata yemediler mi diyorsun. Bence herkes herkesin düşüncesine saygı duymalı. Ben yaptırmayı düşünmüyorum açlık tokluk bakıyorum kimse de beni eleştiremez ne var bunda nie yaptırmıyorlar die
Gecmıs olsun cnmm bozma moralını Aşlah şifa versinMalesef eşim pozitif Kizlar 2.5 yasinda oğlum ve bende bi belirti yok ama moralim bozuldu
Illaki aynı etki değildir ben yanlış anlaşıldım daha fazla bisey demek.istemiyorum ben yaptrmayana yaptırın demiyorum ki ben ilk hamileliğimde doktora sormuştum bana aynı şeyi demişti o.yuzden boyle yazmıştım ters de yazmadım gayet gülerek söyledim ama insanları yargilayamazsiniz diye sert bi çıkışa maruz kaldımAynı oran olduğunu düşünmüyorum öyle olsa çikolata yşyin gelin derlerdi aynı etki olsaydı
Yazı olarak konuştuğumuz icin birbirimizi yanlış anladık sanırım konussak nasıl konuştuğumuz bello olurdu sağlık olsunKanıtlanmamış bir şey ıcın siz de yaptırmak ısteyenler e direktifte bulunuyorsunuz herkesın kendı kararı cok tartısmaya acık bi konu değil bence :) yazarak anlatmaya calıstıgınız ıcın cok sert bı dil kullanmıs gibi gözukuyorsunuz belkı de sıkıntı ondan dogmus olabılır
Yaptırana da yaptırmayana da saygı duyuyorum canım ama yaptırmayan için tatlı yemiyor mu gazoz içmiyor mu vs herkesin kendi tercihi yaptıranın da yaptırmayanında kendince haklı sebepleri varIllaki aynı etki değildir ben yanlış anlaşıldım daha fazla bisey demek.istemiyorum ben yaptrmayana yaptırın demiyorum ki ben ilk hamileliğimde doktora sormuştum bana aynı şeyi demişti o.yuzden boyle yazmıştım ters de yazmadım gayet gülerek söyledim ama insanları yargilayamazsiniz diye sert bi çıkışa maruz kaldım
Evet Bende bunu sordum ozellikle cok karşı olanların sebebini merak ettim belki bilmediğim bisey varsa diyeYaptırana da yaptırmayana da saygı duyuyorum canım ama yaptırmayan için tatlı yemiyor mu gazoz içmiyor mu vs herkesin kendi tercihi yaptıranın da yaptırmayanında kendince haklı sebepleri var
Peki şöyle bir şey saydığınız şeylere eş değerse neden çikolata yiyin gelin bakalım demiyorlar illa içeceği içtiriyorlar neden insanlar çikolata yiyince bir şey olmuyor o içeceği içince midesi bulanıyor kötü oluyorlarEvet Bende bunu sordum ozellikle cok karşı olanların sebebini merak ettim belki bilmediğim bisey varsa diye
Iste bende soruyorum ya acaba başka nedeni mi var diye kolayı gazozuda ac içsek illa mide bulandırır kotu yapar yada şekeri olan kişilerde mi bu etkiler oluyo neyse canım ben yazarken yanlış yazdım elimde baska bi iş vardi o sırada yazdim yanlış anlaşılacağını düşünerek yazmadimPeki şöyle bir şey saydığınız şeylere eş değerse neden çikolata yiyin gelin bakalım demiyorlar illa içeceği içtiriyorlar neden insanlar çikolata yiyince bir şey olmuyor o içeceği içince midesi bulanıyor kötü oluyorlar
Önemli değil canım belki de yazı kaynaklı yanlış anlaşıldı dediğin gibi tetanoz aşısında da doktorlar ikiye ayrılıyor bizim de farklı görüşe sahip olmamız gayet normalIste bende soruyorum ya acaba başka nedeni mi var diye kolayı gazozuda ac içsek illa mide bulandırır kotu yapar yada şekeri olan kişilerde mi bu etkiler oluyo neyse canım ben yazarken yanlış yazdım elimde baska bi iş vardi o sırada yazdim yanlış anlaşılacağını düşünerek yazmadim
canan Karataya bununla ilgili açılmış çok dava var. Sen açlık tokluk bakıyormuşsun doktorun yeterli görmüş. Ben 3 farklı doktora gidiyorum ikisi özel biri devlet. Hepside yaptır dedi yaptıracağım bende.Önemli değil canım belki de yazı kaynaklı yanlış anlaşıldı dediğin gibi tetanoz aşısında da doktorlar ikiye ayrılıyor bizim de farklı görüşe sahip olmamız gayet normal
Yaptır canım ben yaptırana yaptırmayın demiyorum ki herkesin kendi hür iradesicanan Karataya bununla ilgili açılmış çok dava var. Sen açlık tokluk bakıyormuşsun doktorun yeterli görmüş. Ben 3 farklı doktora gidiyorum ikisi özel biri devlet. Hepside yaptır dedi yaptıracağım bende.
Doktorlar bazen önemsemiyor kararsız kalıyor canım maalesefKızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğim iyi çıktı çok şükürama son anda bebeğe giden kan akımı zayıf sol tarafta dedi ama sağ taraf iyi dedı neyse tam cıkacakken tekrar sordum sol taraf zayıf ama sağ taraf da cok iyi değil dedi ecopirin kullan ıkı hafta sonra yıne gel dedi. Ben sormasam böyle bişey demeyecektı canım sıkıldı bu duruma
sanırım bu bende çıkan şeyle aynı. bana da direnç var coraspirin kullan demişlerdi devam ediyorum. daha Perinatologdan detaylıya girmedim. tek taraflı da sıkıntı olmuyor demişti doktorum. dert etme 24 haftaya kadar düzelirKızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğim iyi çıktı çok şükürama son anda bebeğe giden kan akımı zayıf sol tarafta dedi ama sağ taraf iyi dedı neyse tam cıkacakken tekrar sordum sol taraf zayıf ama sağ taraf da cok iyi değil dedi ecopirin kullan ıkı hafta sonra yıne gel dedi. Ben sormasam böyle bişey demeyecektı canım sıkıldı bu duruma
Şöyleki her defasinda 50 gr lik seker alman gerekiyor ama yedigin cikolata baklava vs de kim nerden bilcek kac gr seker var.standart bir uygulama olun diye o sekerli suyu veriyor gramaji net.Buna karsi cikan yabanci doktorlar da var ama onlar da Karatay gibi hamilelikte zaten sekerin dengesini bozacak herseye karsi, yani zaten cok temiz beslenmen gerekiyor.Burda arkadasin bahsettigi durum da bu hani o kadar temiz beslenmeyip seker yuklemeye gelince inanlimaz zararliymis gibi konusulmasina parmak basmis.Peki şöyle bir şey saydığınız şeylere eş değerse neden çikolata yiyin gelin bakalım demiyorlar illa içeceği içtiriyorlar neden insanlar çikolata yiyince bir şey olmuyor o içeceği içince midesi bulanıyor kötü oluyorlar
Son aylarda cok alınıyo diyolar ama ben inanmıyorum yaa son aylar resmen su içsem sisiyodum o kadsr şişkinlik oluyoduki hiç bisey yiyemiyodum yada bebegimin kafası yukarda cok baskı mi yapıyordu acaba bilemiyorum toplamda 8 kilo almıştım şimdide 2 kilo almisim bakalım bu kaçla bitcek
Evet direnç sanırım benim dediğim de düzelir inşallahsanırım bu bende çıkan şeyle aynı. bana da direnç var coraspirin kullan demişlerdi devam ediyorum. daha Perinatologdan detaylıya girmedim. tek taraflı da sıkıntı olmuyor demişti doktorum. dert etme 24 haftaya kadar düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?