2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Korona olmadan 18 aralıktaki ayrıntılıma yetişebilirmiyim acaba.. Etrafım hep korona. 4 5gün kaldı artık bende girmek istiorum ayrıntılıya

Ah cok teşekkür ederim anlatmak istediğim tamda buydu ama kafam cok karişik ve bugun gerçekten bi kaç sınırımı bozacak olay oldu buraya da odaklanıp bisey yazamadım

Önemli değil canım belki de yazı kaynaklı yanlış anlaşıldı dediğin gibi tetanoz aşısında da doktorlar ikiye ayrılıyor bizim de farklı görüşe sahip olmamız gayet normal
Aynen canım yanlış anlasildi ve gerçekten bugun kimseye kendimi anlatcak enerjiye sahip değilim canımı sıkacak bi kaç konu oldu ne yazacağımida bilemedim buraya

Bende ilkinde totalde 9 kilo almıştım ama sanki bunda daha çok alcam. Seriye bağladım kiloyu şu sıralar 300 500 gram alıyorum hergün..
Benim iştahım hiç yoktu 2 3 haftadır cok fazla özellikle bu hafta her gün eşimden bisey istiyorum dün akşam 11de dışardan söyledik ama çok acıkmistim

Merhaba hanımlar, bugün detaylı ultrasona gittim bebeğimin her şeyi normal, sadece sağ ve sol böbrekte genişleme var dedi doktor.
sağ 4.55 mm sol 5 mm. Az da olsa down sendromu riski olabilir dendi böyle bi durum yaşayan var mı acaba?

Arkadaşlar ben hastanede çalışıyorum. Geçen gün bir nöroloji uzmanıyla sohbet ettik. Bana dediği en son yapılan bilimsel araştırmalar en masum parolun bile çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye sebep olduğunu gösteriyor. Onun için mümkün mertebe içmemek dayanılabiliyorsa dayanmak gerekir.

Arkadaşlar Şeker yüklemesinin hep zararı var diyorlar ama lütfen kar zarar oranını düşünelim yaptırmak istemeyen tabi yaptırmasın saygı duyarım. ancak gebelik şekeri yüzünden anne karnında ölen bebekleri yada engelli doğan bebekleri göz önünde bulunduralım. Ayrıca o masum çikolataların içinde ne kadar glikoz şurubu var yada baklavada biraz araştırmak gerekir. Gebelik şeker yüklemesinde mide bulantısı yaşanıyor Buda aç karna ekşimsi tatlımsı sıvının verdiği kötü his yüzünden oluyor. Demem o ki yaptırmak istemeyen yaptırmasın ama yaptıracak olanlarında kendince haklı sebeplerden dolayı aklını çelerek evlatlarının vebalini almasınlar. çok basit bir test bir çocuğun kaderini değiştirebilir ne yazık ki

Canım gözün aydın, bebeğin iyimiş şükür.Aynısı bende de var sorun olmaz dedi doktor. Bebek aspirini başladık, gece yatmadan 1tane içiyorum.

Maalesef baş agrım bi tutunca üç dört gün sürüyor ve parol geçirmiyor bile şuan çok üzüldüm Rabbim bu dönemde kimseye hastalık ağrı göstermesin

İkili üçlü testiniz normal cıkmış mıydı?Sorun olacağını düşünmüyorum inş olmaz

Buhayatbenim gecmis olsun canım inşallah size geçmez eşinde kolay atlatir ayrı odalarda durcaksiniz mümkünse iki tuvalet varsa biriniz birini oburunuz birini kullanın evide bol bol havalandirirsan sorun olmaz bence tek sorun cocugu babanın yanina girmemesi icin tutmak oluyo eşim test yaptırdı biz sonuç çıkana kadar boyle yaptik oglumu zor tutuyodum maskeyle giriyodu yanina girerse cok sukur negatif çıkmıştı ama artık cok cok fazla nereye kadar kacabilcez bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…