2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de çok kanıyor fırçalamaya korkar oldum gerçi fırçalamasam da kanıyor hatta artık yastığım bile kan oluyor

Neden zayıf doğmuştu peki yetersiz beslenmeden dolayı mı bir de zayıf doğduğunda bir sorun oluyor mu sonrasında? Ultrasonda da çıkıyordur heralde son zamanlarda zayıf olduğu öyle olduğunda yüklenmek lazım

Merhaba 20+3 haftalık gebeyim bugün renkli ultrason a girdim ve rahim ağzı 2.5 mm olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söylediler böyle birşey başına gelip zamanında doğum yapan oldumu ?
Bir süre çok ayakta kalmaz da yatarsan önce duraganlasir sonra tekrar artabilir. Ben bunları tecrübe ettim malesef.

Zayıflığı şu açıdan biraz ürkütücü hem gerçekten aşırı küçük oluyorlar bir de zayıf olduğunu düşünüyorum da ilk ay çok zor geçer anne için çok kaygılı olabilir yani. Bir de insan evhama çok düşebilir diye tahmin ediyorum bebeğinin sağlığından emin olmamak başlı başına anksiyete sebebi. Yoksa iki buçuk kilo doğup çok sağlıklı büyüyen bebekler var. Ama ben bunu yaşadım. Bebeğimin kilosu iyiydi ama erken doğdu diye yeminle söylüyorum ki ilk 4 ay akşamları yalnızca bir veya iki saat uyuyup sonra sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan bebeği izledim uyuyamadim birşey olacak ben uyursam kesin kötü bişey olacak diye bunu üstümden atamadım. Çünkü erken doğduğu için bebeğime guvenemedim bir türlü. Yani sözün özü az kilolu bebek belki çok sağlıklı ama anneye bunu anlatmak zor o dönemde.

Kesinlikle öyle bir de sonra pişman olmak var

aaa bugün dün bizim eczanede sadece 1 kutu varmış onu verdiler başka eczaneye de sorun ordan tamamlayabilir denilmiş eşime eşim de hatta yarın eczaneleri ara bi sor falan dedi bende ona istinaden söyledim canım

Aynı zamanda doğum yapacağım anneler Bebek odasını ne zaman hazırlamaya başlayacaksiniz ? Veya başladınız mı ? Bana erken doğum olur dedikleri için çok geç kalmak istemiyorum ama Allah korusun bir sıkıntı olur diyede korkuyorum

Ben yine iki yaşındayken yapmayı düşünüyorum, kızımda da öyle yapmıştım, odayı çok sevdi ve benimsedi 2 yaşından beri odasında kendi kalıyor

Benim aşıdan sonra bebeğini kaybeden yakınım olduğu için çok korkuyorum. Aşıyla hiçbir alakası da olmayabilir tabi ama insan tereddüt ediyor yine de.

Benim aşıdan sonra bebeğini kaybeden yakınım olduğu için çok korkuyorum. Aşıyla hiçbir alakası da olmayabilir tabi ama insan tereddüt ediyor yine de.
Anladım, ah bu travmalarımız , ne yaptın peki? Oldun mu?

Ben çocuk istediğim için evlenirken bir odami boş bırakmıştım o yüzden oda yapmak istiyorum
O zaman bence ne kadar çabuk o kadar iyi şu pandemi sürecinde sipariş verilen her şey geç geliyor,ancak kurulur Bebişiniz odasında sağlıkla büyüsün inşallah

o videolar parodi ama gay ve sevgili de olabilirlerdi.
herhangi bir isimde gay insan olmaması ihtimaline göre isim koymayı düşünmüyorsunuz değil mi?
Gay yada LGBT karşıtı veya destekçisi değilim valla sadece isimden dolayı çok videosunu gördüm soğudum cırtlak cırtlak kayraaa demesi ıskmden soğuttu . Ben modern bi isim düşünüyorum ilerde bana sövmeyecegı ama tabıkı de fenomen böyle vıdeolar çekenlerin adını koymam bılındık kısıler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…