2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben normalde bu kadar yemiyorum iştahım biraz açıldı, aç kalınca vicdan azabı çekiyorum birinci gebelikte bebeğim zayıf doğdu biraz onunda etkisiyle yemeye çalışıyorum canım, zararlı olmadığı sürece yemelisin bencede kuzu afiyet olsun

Kızlar dün mesaj yazmıştım ama arada kaynadı sanırım cevap veren olmadı
Şurda tekrar paylaşayım belki fikri olan vardır

Sonucu da tekrar ekleyeyim
Doktor yorum yapmadı mı canım? Reaktifleri işaretlemiş, ama negatif mi olmalıydı acaba hiç bilmiyorum ben. Benim sonucuma doktor bakıp iyi demişti ben de üstüne durmadım

Foruma bir girdim kimseyi tanıyamadım
Herkes adını değiştirmiş
Ben de daha iki gün önce eşime “bana yeni bir isim bulsana kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum” demiştim
Baktım herkes benden önce değiştirmişe, benim de hemen yeni bir şey bulmam gerek

Doktor yorum yapmadı mı canım? Reaktifleri işaretlemiş, ama negatif mi olmalıydı acaba hiç bilmiyorum ben. Benim sonucuma doktor bakıp iyi demişti ben de üstüne durmadım
Doktor bir şeyler dedi de ben anlamadım
Sekretere şu değerlere bakılmış mı daha önce dedi yine bir şeyler söyledi, ona da bakılmamış tekrar kan verdim ama sonuç olarak bir şey anlamadım

Maya olarak ilk ne kullandın canim vende öyle yapsam mayayi nerden bulabilirim

Hatta ilk ek gıdaya geçişte de aynı şekilde devam etmekte fayda var. Çiğ sütten yoğurda daha geç başlatmak gerekli bebeği.

Canım senin kızın 15 aylıktı değil mi yanlış hatırlamıyorsam, hem de benim kızımla adaştı
Eşime söyledim şaşırdı aynı isim olmasına, galiba en orijinal ismi kendinin bulduğunu zannediyordu
Sizin isim hikayeniz neydi

İlgin için teşekkürler, caiz olmayan isimler listesinde ama araştırdığımda eski Türkm mitolojisinde ‘tanrı ‘ anlamına geldiği yazıyor ama bizim dinimizde ilgisini hala çözemedim

Doktor bir şeyler dedi de ben anlamadım
Sekretere şu değerlere bakılmış mı daha önce dedi yine bir şeyler söyledi, ona da bakılmamış tekrar kan verdim ama sonuç olarak bir şey anlamadım
Olumsuz bir durum olsa söylerdi mutlaka. Sorun yok demek ki.

İlgin için teşekkürler, caiz olmayan isimler listesinde ama araştırdığımda eski Türkm mitolojisinde ‘tanrı ‘ anlamına geldiği yazıyor ama bizim dinimizde ilgisini hala çözemedim
Valla cnm inan ogun tane tane anlatmisti o ismin uygun olmadigini ben kizimin ismini internetten yazana gore koydum sonra bi hocayla sohbet ederken ben bu niyetle koydum anlami bu yaziyordu dedim hayir boyle birseyin dogrulugu yok ama imkanin yoksa ismi degistirmek icin gec kaldim diyorsan niyetin onemli demisti yani ismi internete yazip aa anlami suymus cok guzelmis diyorz ama hic alakasi yok isim ve anlamlari yanlis cikiyor

Evet canım kızımızın ismi aynı bizde bizimki orijinal sanıyorduk eşime söyledim oda çok şaşırdı eşim hep Bi kızım olursa Hilal olsun derdi canım, bizim bebiş 4 yıl sonra geldi, ayrıyeten Nazlı mı koysak çok geç gelen Bi bebiş dedik, sonra ikisini birleştirdik istiklal marşı dada geçince tadından yenmedi yani, sizinki nasıl oldu

Evet bende biraz araştırma taraftarıyım, genelde isimleri araştırdığımızda karşımıza ilk çıkan anlamı olmuyor, hele de artık bakıyorum sürekli isimlere farklı anlamlar yazılıyor her yerde, gerçek anlamı olmadığını düşünüyorum bende Ama tabi anlamı güzel olup içimize sinmesi önemli

Bende çok takığım ya bu konuya ismin anlamı benim için çok önemli, yani sirayet ettiğini de söylüyorlar. Yok isim analizi falan filan var ne kadar gerçek bilmiyorum tabi ama. İslami açıklama da da babaya düşüyormuş sorumluluk ama güzel bir anlamı olması önemliymiş, ben karar verdim isme ama hala acabalarım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…